Планове кроим всичко пак с ЦВЕТЯ да украсим

• 85 085
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
момичета , чудни цветя сте показали Hug
....и яйца-също Wink
аз си купих семена с надежда този път пък да поникнат Laughing
и те взеха и поникнаха(поне частично), сега чакам да пораснат и да цъфнат Sunglasses
Обаче.....не знам как се казват , на пакетчето пишеше само микс.Ето снимката.Помагайте. Praynig

# 571
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
момичета , чудни цветя сте показали Hug
....и яйца-също Wink
аз си купих семена с надежда този път пък да поникнат Laughing
и те взеха и поникнаха(поне частично), сега чакам да пораснат и да цъфнат Sunglasses
Обаче.....не знам как се казват , на пакетчето пишеше само микс.Ето снимката.Помагайте. Praynig
...

оранжевкото е невен - после няма да можеш да го изчистиш  Confused

червеното ми прилича на мак Simple Smile не от оня Wink

синьото е метличина/центаурея  Peace

а розовата фунийка ми е позната като "мечтата на виладжията"  Simple Smile - лаватера

другото дребно розово или е карамфил или армерия  Blush а може да има и от двете (до етикетчето ХОБИ и над розовата фунийка са различни май)

# 572
Благодаря. Аз имам невен , това прилича, но май не е... newsm78
А този мак, дали пък не е калдаъмче?Не се вижда добре...

# 573
Благодаря. Аз имам невен , това прилича, но май не е... newsm78

Hug по листата и аромата ще се разбере  Laughing

# 574
  • на североизток от Рая
  За всички идвам с една голяма  Hug!

Мумита, много симпатични калинкоподобни яйчица си боядисала.  Simple Smile Аз също боядисвах, но нямам нито една калинка. Не ми се занимаваше. Ако кача снимки, ще покажа.

Доби, твоята градинка е чудна. Тук е толкова облачно, пък градинката ти ме накара да видя слънцето. Пу, пу, пу. Утре ще ходя на село, дано и там да има нацъфтели цветя. Че нещо напоследък е постно откъм пролетни цветя.  Confused

Хеййй, Доби ти е отговорила за цветята. Аз това оранжевото също се колебая дали е невен, или е едно, дето е сухо цвете. Забравих му името, но намерих как изглежда поне.

Дали не е това. Цъфти с всякакви цветове. Много го харесвах като бях дете, съседката го имаше, но ние-не.

Hug

# 575
 Hug Hug Hug

това са .... после ще покажа като цъфнат

а тов е чашкодрянчето ми,моята гордост-преди няколко години си вкорених от клонче

# 576
Hug Hug Hug

това са .... после ще покажа като цъфнат
...

виждам циния. виждам ипомея. с известни съмнения петуния, калифорнийски мак и далия  Mr. Green и поне едно сигурно буренче  Mr. Green

# 577
  • Бургас
neli mar4 ,това сухото цвете се казва "гелихризиум". Много сложно име Rolling Eyes
Имам същото пакетче което си показала,та ходих да го видя.Преди няколко дена наръсих направо на двора пък каквото излезе.
А вчера си сътворих това.

Лобелия и петуния,разсад собствено производство Mr. Green
Дано се развият и напълнят панерите.
Весели празници  bouquet

# 578
Здравейте,  Hug
може ли съвет как да накарам темнужката ми да цъфне?
 Отгледах я по всички правила на поливане, почва, с много търпение докато пусне корен, после малки листенца... ужас  Mr. Green
Вече от половин година някъде изглежда добре- със сочни тъмно зелени мъхести листа, без признаци  да се чувства зле, НО не иска и не иска да цъфне?  ooooh!
от този вид е, обикновена-
Скрит текст:

# 579
  • ГОре на черешата...
Христос Воскресе!
 Здраве, мир и благополучие да има в домовете ви!

# 580
  • София

Христос Воскресе! Нека никога да не забравяме, че Господ ни е създал човеци и винаги да носим човещината в себе си.

# 581
  • на североизток от Рая
                                    Христос Воскресе!

Здраве и любов в  семействата ви желая!

# 582
  • Бургас
Воистина воскресе!Много здраве,щастие и късмет  bouquet

# 583

виждам циния. виждам ипомея. с известни съмнения петуния, калифорнийски мак и далия  Mr. Green и поне едно сигурно буренче  Mr. Green

newsm53  newsm03

записвам smile3529   Laughing

На всички : Честито възкресение!

# 584
  • Русе
Здравейте, момичета
Моля да ми помогнете по следния въпрос: бях си засадила минзухари и зюмбюли в сандъчета. Те цъфтяха и прецъфтяха и сега не знам какво да ги правя. Дали да отрежа остатъците до пръстта и да оставя луковичките заровени с надежда на пролет да цъфнат пак? Или да разкопая пръстта, да извадя луковичките и да ги съхраня някак? Или да изхвърля всичко от сандъчето, защото е безсмислено да ги пазя за другата пролет?
Моля за съвети   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт