Слагате ли шапчица в къщи -5

• 99 891
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Самолетен билет за неродено бебе Laughing
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=662302.0

# 136
 #Crazy
Ужас и безумие! ooooh!

# 137
  • Варна
Чак пък толкова.... Резонно ми се видя питането, нищо, че от заглавието лъха на тъпота.

# 138
Мда, интересен казус си е.

# 139
Ми аз на моето, което го чакам по-рано от декември, да взема карта за градския транспорт да му извадя, че като стане на 7 ще е по-скъпа. ooooh!
Баси! Това е раждане, а не да чакаш да ти цъфне люляка. ooooh!
Безумие си отвсякъде.

# 140
  • София
Безумие е да сравняваш ежедневно увеличаващите се цени на лоу кост самолетните билети с евентуалното някога може би увеличение на карта за градски транспорт, направо си е връх на тъпотата  Laughing
То понеже е едно и също дали ще си купя билет за самолет днес и след 2 месеца и дали ще си купя билетче за 76 днес или след 2 месеца  Laughing

# 141
И за мен твоето мнение е тъпанарско, ама не ти го казах аз първа, нали? Mr. Green
Мисли си каквото искаш! Аз ще си купя картата пък! smile3532 Crossing Arms ooooh!

# 142
Чукча не читатель, БърдиMr. Green

# 143
# 144
  • Чикаго / София

Не си слага играчките в устата.
Какво разочарование. Бързо съвети как да го накараме да ги сложи.

Малко кофти стои този цитат. Заглавието може да ви се струва смешно, но на въпросното детенце, наистина в последствие се откри проблем с развитието. Явно майката е имала право да се притеснява, а пък други веднага използват да се присмеят.  Rolling Eyes

А това със самолетния билет си е напълно резонно. Аз купувам самолетните билети 5-6 месеца по-рано от датата на пътуване.

# 145
  • Ямбол
Кое е резонното в питането на дамата със самолетния билет? Тя не говори за цена на билета. Купила е блет за нероденото си дете и не може да потвърди резервацията, защото трябва да въведе дата на раждане (на нероденото дете) и номер на документ ( пак на нероденото дете).

# 146
ирка, нееднократно е обяснявано в темата, че целта на цитатите не е подигравка с нечий реален проблем.Нерядко зад привидно забавните заглавия стоят сериозни теми, но това не прави заглавието само по себе си по-малко смешно.

# 147
  • Чикаго / София
ирка, нееднократно е обяснявано в темата, че целта на цитатите не е подигравка с нечий реален проблем.Нерядко зад привидно забавните заглавия стоят сериозни теми, но това не прави заглавието само по себе си по-малко смешно.

O.K права си предполагам.  Peace Просто някак не ми се стори правилно.  Проблема може и в мен да си е.

# 148
  • Ямбол

Малко кофти стои този цитат. Заглавието може да ви се струва смешно, но на въпросното детенце, наистина в последствие се откри проблем с развитието. Явно майката е имала право да се притеснява, а пък други веднага използват да се присмеят.  Rolling Eyes
....
Никъде в темата, поне в началото не е дори загатнато, че майката се съмнява за сериозен проблем. А и едва ли точно това би я навело на съмнения за проблем.
Прочетох майката, проблем има - сериозен, който не е само заради нелапането на играчки.
Питането е общо точно от рода на шапчица. Аз поне не приемам лапането на играчки за показател за нормално развитие.
Както и да е, поднасям извинения, ако съм засегнала някого. Не съм цитирала заглавието за да се присмивам на детето, а заради глупавото оформление.

# 149

Малко кофти стои този цитат. Заглавието може да ви се струва смешно, но на въпросното детенце, наистина в последствие се откри проблем с развитието. Явно майката е имала право да се притеснява, а пък други веднага използват да се присмеят.  Rolling Eyes
....
Аз поне не приемам лапането на играчки за показател за нормално развитие.

Да, но всъщност Е такъв показател. Явно сте проявила невежество, но упорствайки в него, направо се излагате.
На мен никак не ми е смешно заглавието.

Общи условия

Активация на акаунт