Слагате ли шапчица в къщи -5

• 99 889
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Не ти е смешно - не се смееш и не участваш в тема, която другите намират за смешна по причини явно недостъпни за тези, на които не им е смешно.  Peace

# 151
Кое е резонното в питането на дамата със самолетния билет? Тя не говори за цена на билета. Купила е блет за нероденото си дете и не може да потвърди резервацията, защото трябва да въведе дата на раждане (на нероденото дете) и номер на документ ( пак на нероденото дете).
Нали не очакваш да получиш смислен отговор? Просто, защото няма такъв.
Свят шарен, хора всякакви. Crazy

# 152
  • Ямбол
....
Да, но всъщност Е такъв показател. ...
Ясно, благодаря.
Майки, които сте отговорили в темата, че вашето дете също не си лапа играчките - замислете се, децата ви имат показатели за отклонения в развитието си.

# 153
 Как да се борим с пушачите на детските площадки?

Веднага си представих как тръгват едни организирани отряди от майки за борба с пушачите по детските площадки, въоръжени с пожарогасители и лопати.  Crazy

# 154
  • Пловдив
То майките ще се избият една друга щото половината пушат  Laughing

# 155
Имам чувството, че тези детски площадки станаха ябълката на раздора - то не беше пушене, то не беше ядене, пиене, играчки, кучета, котки, тийнове... ooooh!

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 20:15 от Пипи Дългото чорапче

# 156
  • Ямбол
Нямат си други занимания. Денят им минава там.

# 157
  • Варна
Кое е резонното в питането на дамата със самолетния билет? Тя не говори за цена на билета. Купила е блет за нероденото си дете и не може да потвърди резервацията, защото трябва да въведе дата на раждане (на нероденото дете) и номер на документ ( пак на нероденото дете).
Нали не очакваш да получиш смислен отговор? Просто, защото няма такъв.
Свят шарен, хора всякакви. Crazy
Вероятно към датата на полета детето вече ще е родено и е нормално майката да помисли по-рано за билет  Peace

# 158
  • Варна
Имам чувството, че тези детски площадки станаха ябълката на раздора - то не беше, пушене, то не беше ядене, пиене, играчки, кучета, котки, тийнове... ooooh!
Все на някого, нещо или някой му пречи. Peace

# 159
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Вие плюскате ли на плажа като за последно?

смея ли да си призная  Crazy ще отговоря с цитати Wink и благодаря на авторките са кратите отговори, аз не бих била толкова кратка и кротка Wink  
Цитат
Ям докато не потъна в пясъка. На два пъти ме вадят с багер. ....вече съм приготвила скарата и по един мини бидон с кисело зеле и ракия.

Цитат
Плюскаме и ушите ни пукат, особено детето

любимото ми заглавие спешно   и логичният отговор  Laughing Не ме интересува!  

# 160
Цитат
Ям докато не потъна в пясъка. На два пъти ме вадят с багер.

Joy Joy Joy

# 161
  • София
Цитат
Аз,по съвет на моята козметичка,почиствам лицето си с интимния гел,който ползвам-щадящ е за лицето по обясними причини

Whistling

# 162
  • София
Като децата и животните...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=663523.0

# 163
Авторът на тая тема е от любимите ми Хора С Чувство За Хумор.  hahaha

# 164
Цитат
Аз,по съвет на моята козметичка,почиствам лицето си с интимния гел,който ползвам-щадящ е за лицето по обясними причини

Whistling
smile3544 smile3544 smile3544

Общи условия

Активация на акаунт