Слагате ли шапчица в къщи -5

• 99 998
  • 738
  •   1
Отговори
# 630

от това, че преди куп години имаше такава тема във форума - пусната сериозно в някой от мамешките подфоруми

# 631
  • Бургас

от това, че преди куп години имаше такава тема във форума - пусната сериозно в някой от мамешките подфоруми
Точно за това ми стана смешно.

# 632
Не е от този форум, но...

А от кой?  Joy
От "Фрамар" май се отказаха да спамят тук, започнаха да крадат ли?  
Ако гепят и темата за шундите, ще ги призная. Mr. Green

# 633
за онази тема им трябва вътрешен човек, бая кеш ще трябва да приготвят за подкупи  Mr. Green

# 634
Нещо, виждам, иронизирате този фундаментален въпрос с бебетата и шапчиците в къщи  newsm78

# 635
чиста завист! друга потребителка се е сетила да пита преди мен и от години гриза ядно нокти как ми измъкна славата под носа

# 636
  • Бургас
чиста завист! друга потребителка се е сетила да пита преди мен и от години гриза ядно нокти как ми измъкна славата под носа
Пусни друга.Например "Обувате ли розови терлички,плетка английски ластик?"

# 637

Sunglasses Вярвам ти. Въпросът е, защо, по дяволите, бебешките комплекти задължително съдържат шапчици - повечето от които, напълно неприложими  Thinking Когато в един момент младата и неориентирана майка се окаже заобиколена от 15 шапчици с неясно предназначение, логично е да се запита какво да ги прави, и дали, аджеба, не трябва да се носят непрекъснато, дори по време на сън  Thinking

# 638
Това е тайно споразумение с производителите и търговците на кукли.
Какво можеш да направиш с 15 шапчици, които могат да се нахлузят само на кукленски главици?
Правилно, ще купиш 15 кукли!

# 639
В най-великия сериал за всички възможни времена (според имъдъбъ и фенове) имаше бебе, което нон-стоп беше с шапка. Скъса ми нервите, честно казано, а беше на топло място.  hahaha

# 640
Пуц, тя е била да пази от слънце   Flutter
и вътре пече - през прозореца, знаеш

# 641
Всъщност, новородените губят много бързо телесна топлина през главата. Препоръката е на току що роденото бебе да се сложи шапчица.

Аз вкъщи не съм слагала Simple Smile), то и навън не съм за ужас на контингента от баби Simple Smile).

# 642
Пуц, тя е била да пази от слънце   Flutter
и вътре пече - през прозореца, знаеш

Ох, ако знаеш как ме успокои. Хич не се сетих, а толкова ме тормозеше този въпрос. Тъй де, жал ми беше за бебока. Mr. Green

# 643
  • София

Sunglasses Вярвам ти. Въпросът е, защо, по дяволите, бебешките комплекти задължително съдържат шапчици - повечето от които, напълно неприложими  Thinking Когато в един момент младата и неориентирана майка се окаже заобиколена от 15 шапчици с неясно предназначение, логично е да се запита какво да ги прави, и дали, аджеба, не трябва да се носят непрекъснато, дори по време на сън  Thinking

Аз отдавна те чета с удоволствие  Hug Joy

# 644
Всъщност, новородените губят много бързо телесна топлина през главата. Препоръката е на току що роденото бебе да се сложи шапчица.

Аз вкъщи не съм слагала Simple Smile), то и навън не съм за ужас на контингента от баби Simple Smile).

Тук им слагаха шапчици в родилния дом. Плетени от доброволки. Още ги пазим.

Общи условия

Активация на акаунт