Поморие - 2012г.

• 108 096
  • 686
  •   1
Отговори
# 570
Ако знаеш или можеш да се ориентираш в картата къде са солниците- е, те там- между солниците и морето. Или иначе казано между Поморийското езеро и морето, даже са последните бази. Да, пеша е далече, особено на връщане, когато си изморен от ходене. Ние например излизахме с колата до началото на града, до калните бани, оставяме колата и се разхождаме до припадък. Няма опасност след 18ч да ти приберат колата.
То пълно щастие няма, нали знаеш? Хем да тихо и спокойно, хем пък и да е у градО Wink

# 571
Трънче ,Седефка е права снимките са стари,но сега има нови на сайта който показах.И както казах когато ходихме септември имаше и засадена доста нова зеленина и дървета.За станцията не може да се каже че е в пущинака,защото на тази ивица след военният санаториум са само почивни бази,хотел Релакс и още един които се строи в началото след санаториума.Пътят е асфалтиран ,и да ви кажа честно и не само ние ни и едно 80 %  от хората си ходеха пеш до центъра,една прекрасна разходка,около 30 м. нормално ходене и си в центъра.това си е нормално ,пък и в този район където са станциите я няма тарапаната,иди до центъра и ще видиш какво е-лудница.Града и тази ивица вече са сляти -едно е,хотели магазини,заведения,но просто в тази част лудницата я няма.За мен си е супер,затова отиваме пак там.

# 572
Беба28 права си зависи на какви комшии ще попаднеш,нашите бяха много сладки,даже станахме приятели и вечер си пиехме ракийката заедно,голям купон беше със  тях,прекрасни хора.Има и единични бунгала където си си сам,зависи кой как го предпочете.

# 573
Беба28, просто сте изтеглили късата клечка Sad И с детето, и със съседа. Ние сме попадали на досадници в Парадайз. Излизаш вечер с биричката на терасата, сядаш да се наслаждаваш на гледката ииии- изкача съседа ooooh! Една- две вечери така и на третата ясно и безапелативно му заявих, че съм асоциална и не ме интересуват никой  и нищо Naughty Mr. Green Рядко съм дръпната, но в такива случаи върши работа.
Виж, в Далас попадам даже на бивши съученици, които не съм виждала от 20год, защото това е бивша станция на МДК Пирдоп, а аз съм учила в тамошната гимназия. Става приятно и интересно, вместо скучно и досадно.

# 574
И аз започвам да се замислям за тези бунгала, въпреки злополучното ни изкарване на бунгала преди години.Но пак нещо не ми е ясно, къде са тези климатици на снимките не се виждат? Новия собственик как пък не направи нови снимки. Как е плажа пред бунгалата има ли камъни? Къде е по добре да си в бунгалата които са дедени на снимката на една линия или в другите които са разпръснати?И бунгалата дали няма да са тесни за нас и двете ни деца, макар и да са малки? Резерврирана съм малко към бунгала, но пък ми се иска такъв вид почивка, но все пак искам да не е мизерия, баните как са с плочки или ?

# 575
  • Враца
да, сега чак го немрих на картата, разгледах и снимките от въздух- на много странно място е, на тънка ивица земя между езерото и морето, на снимките отгоре солниците нали са тъмни и зглеждат, все едно са много дълбоки, направо зловещо. Grinning

ние години наред ходехме на къмпинга на ахелой, и оттам сме ходили до солниците да се мажем с кал, само че откъм северният им край.
а  иначе на картата не бях търсила, и много се изненадах къде се намира, най-много ми помогна ориентира с хотел релакс, защото различих басейна- то в този участък друг басейн няма. Simple Smile

# 576
Климатиците са май от тази година. За 4 човека в 1 стая според мен е тясничко. 4-5членните семейства най- често наемат 2-но бунгало. Т.е. 2 стаи със собствени бани под един покрив. Е, цената няма да е 30лв, а скача на 60лв/вечер, но пък е широчко, особено с деца по- големи от бебета. Удобни такива са на първата линия, защото можеш да заключиш външната обща врата на бунгалото. На снимките се вижда вратата, като влезнеш през нея в общото коридорче отляво и отдясно има по още 1 врата- всяка води към стая с баня. В стаите има по 3 легла и гардеробче, но е тясничко. Баните не са лукс, но са чистички и поддържани. Всяка стая разполага под прозореца си с масичка и столове.
Плажа и дъното на морето са пясък, няма камъни. Ноо, пясъка е черен, масово се пляскат с него от косата до петите с лечебна цел. Аз не съм го правила, нямам идея дали ще ми хареса.
Ох, ще взема да звънна на собственика и да го помоля, когато има готовност да качи нови снимки...

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 13:56 от СедеФка

# 577
Живот и здраве обаче тази година тръгвам с разтегателна маса и столове. Малки ни идват  Thinking

Иначе за комшията  какво да ви кажа, и да не се включваше в разговора, пак щеше да ми е терсене да си говоря мъжа ми и някой да ми се е облещил насреща. Знам... много съм чувствителна на тази тема но.. откакто живея в къща с двор ми идва в повече подобна близост с непознати индивиди.

# 578
  • Враца
седефка, незнам дали ще ти хареса да се мацаш, но тая кал от солниците е вълшебна срещу проблеми с кожата с ставни проблеми- това от опит на близки, а може и за друго да помага.

# 579
Denito2  вляз във сайта на почивна станция далас - сайта мое ето линка- http://www.namore.info/gallery.php?id=2272&page=0&cat=21 … 0&subsubcat=0

там ще видиш как представляват бунгалата от вътре,има актуални снимки на бунгалото и климатика се вижда,сложени са една част 2011 другата 2012 ,всички бунгала са със климатик.За мас с двете деца на 3 и 10 години ни беше супер.Леглата не са малки.двете ги събрахме и стана голяма спалня.Напълно достатъчно е според мен.на ли си вътре само за едно спане и една баня.Както казах и по горе,прави се ремонт на баните,даже есента видях да се подменят и бойлерите с нови,всички бунгала са със теракот и плочки.Относно плажа ,направо си е супер,ползва се от почиващите в бунгалата,като чат пат прескачат от хотела,но пък иначе е чист и се подравнява всеки ден,но пък е единственият уникален  с черен пясък които е лечебен.А какво бунгало ще предпочетеш е въпрос на избор има и единични самостоятелни.На сайта има имейла на собственика пишете и ще ви пратят инфо и смнимки.Между другото собственика е много стабилен.доколкото разбрах е от Пирдоп.

# 580
Права си Трънче,лечебната кал е уникална помага за много неща.Хората от чужбина идват за нея а ние бунаците ни е под носа  и се ослушваме.

# 581
Ние бяхме настанени за 1 нощувка в двойното бунгало. Тясничко ми беше много, за двама става но с дете е тясно.

# 582
Здравейте!
В Интерхотел Поморие в доста изгоден инклузивът. Притеснява ме, че не е до плажа и няма климатик. Някой има ли пресни отзиви?
Почивахме там миналата година. Не става и не си струва парите.

# 583
  • София
Почивахме там миналата година и сме изключително доволни.Мислим и тази година да почиваме там-в Интерхотел Поморие.

# 584
 Rolling Eyes две противоположни мнения,а сега може ли да поясните защо ви е харесало и защо не ?

Общи условия

Активация на акаунт