На море в Турция - тема 17

• 132 510
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
  • София
На мен от Аква и Алфа тур ми обясниха, че при ранни записвания до 31.01 нямам право да поменям нищо - нито имена, нито дати, нито хотел. Не зная как стои въпросът с отказал се - май наистина е на добра воля или трябва да се измисли "уважителна" причина - болничен лист или нещо от сорта. Rolling Eyes
Резервацията по ранни записвания може да се анулира изцяло 20 дни преди пътуването и да се направи нова, но по действащите в момента на правенето на новата резервация цени.
п.с. тия дни най-накрая трябва да се замъкна до Аква тур и ще мога да цитирам дословно от договора им, но може би няма да успея преди 31.01.  Rolling Eyes Виж на сайта на агенцията ви няма ли публикувани общи условия - повечето имат.

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 14:01 от bibi

# 106
  • София
Отговориха ми от Авентура:
"Вероятността, цените за ранно записване да се запазят до края на февруари е доста голяма. Ако пътувате на 19.05, последната дата на която може да се откажете без глоба е 19.03. Подробна информация за неустойките при организирани пътувания може да видите в договора, който подписваме с клиенти http://www.aventura.bg/pagebg.php?p=3 При ранни записвания НЕ СЕ ДОПУСКАТ НИКАКВИ ПРОМЕНИ ПО НАПРАВЕНИТЕ РЕЗЕРВАЦИИ /например промяна на имена, период, тип настаняване и т.н., в противен случай резервациите ще се калкулират по стандартните цени за съответния хотел и дата на полет."

# 107
bibi,
Аквата няма ли най-накрая да дадат часове на полети? Избрах техен хотел и ако ни забият с полет в 23ч., ще ме скалпира домочадието и компания Laughing

# 108
  • София
bibi,
Аквата няма ли най-накрая да дадат часове на полети? Избрах техен хотел и ако ни забият с полет в 23ч., ще ме скалпира домочадието и компания Laughing
е не-е-е  няма как да в 23 часа  Shocked. по мое мнение ще е между 12 и 16 нааай - късно. питах 5 пъти отговорът беше "спокойно бе жена". тия дни ще разбера и това, ама трябва на място да ходя. Confused

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 15:15 от bibi

# 109
Пак ще се пробвам, че предния път никой не ми отговори Crossing Arms
Grand Yazici Mares или Мармарис ризорт  е по-подходящ за семейство с деца newsm78

# 110
  • Beyond the Frontiers
Grand Yazici Mares или Мармарис ризорт  е по-подходящ за семейство с деца newsm78

Не съм ги посещавала, но ако съдя отзивите първия е по-добър.  Peace

# 111
bibi,
е не-е-е  няма как да в 23 часа  Shocked. по мое мнение ще е между 12 и 16 нааай - късно.

Миналата година на отиване бяха около 17.30 часа - 19 часа на летището, багаж, намиане на трансферния автобус, изчакване на всички пътници за тази дестинация и като резултат бяхме в Белек в 21 ч. и трябваше или да тичаме, за да хванем в последния момент вечерята или да изчакаме до 23 часа за късната такава. На връщане полета беше в 14.30 ч. и от Белек ни взеха в 11.30 ч., а втория път - от Лара - в 12.00 ч.

# 112

Не съм ги посещавала, но ако съдя отзивите първия е по-добър.  Peace

Galactic Voyager bowuu  bouquet

# 113
  • София
Момичета, дайте идея.

Искам да ходим на АкуаФентъзи от 25ти Май, но местата, предлагани от Виа Орбита вчера са се изчерпали. Знаете ли някоя друга агенция да предлага оферта за там от същтата дата?

Редактирам се: Оказа се, че хотела е пълен...и другите агенции не ни вършат работа.

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 11:33 от Фъстъчка

# 114
До сега сме ходили все в Кушадасъ в Аква Фентъзи, но гледам, че тази година цените са доста завишени  Rolling Eyes, направо се чудя кой хотел би го заместил...и да е на по ниска цена.
Дали Батихан е добър ? Или новия хотел Голф и Спа Клуб Ла Коста ?

За Нова година бяхме в хотел Батихан. Уж се води 4 плюс звезди, но трудно може да ддостигне и 3. По-скоро е 2 плюс. И е уж спа, а по-измислено спа не съм виждала. Храната им беше иначе добра.  Стаите бяха много малки- те и банята бяха направо скромни. Следващият път ще се разпитам по-добре.

# 115
Каквито и часове на полети да Ви дадат сега, те биха могли да се променят, в това число и драстично, до лятото предвид, че става дума за чартъри, чийто часове по принцип подлежат на промяна. Това е заложено и в договорите. Така че точно часът на полета не би трябвало да Ви е критерии при избора на туроператор. Всеки може да излъже всичко сега, а после "нали разбирате авиокомпанията си промени часовете...".

# 116
Моля за помощ!
Спряла съм се на няколко хотела в Анталия, но не знам кой да избера. Гледам рейтингите, но предпочитам лично мнение. Ще бъдем двама души без деца, но не пропускаме никакви забавления.
Хотелите са:
Su Sesi Delux
Royal Wings
Rixos Lares
Royal Holiday Palas
Ela Quality
Spase Hotels & Spa
Написала съм повече имена, за да не питам през час. Ще ви бъда много благодарна!

# 117
  • на кой му пука, майна
До сега сме ходили все в Кушадасъ в Аква Фентъзи, но гледам, че тази година цените са доста завишени  Rolling Eyes, направо се чудя кой хотел би го заместил...и да е на по ниска цена.
Дали Батихан е добър ? Или новия хотел Голф и Спа Клуб Ла Коста ?

За Нова година бяхме в хотел Батихан. Уж се води 4 плюс звезди, но трудно може да ддостигне и 3. По-скоро е 2 плюс. И е уж спа, а по-измислено спа не съм виждала. Храната им беше иначе добра.  Стаите бяха много малки- те и банята бяха направо скромни. Следващият път ще се разпитам по-добре.

Мерси, твоето мнение успя да ме разубеди.
Явно снимките са подвеждащи, защото на тях изглежда доста добре , поне  стаите, де.  Rolling Eyes

# 118
Моля за помощ!
Спряла съм се на няколко хотела в Анталия, но не знам кой да избера. Гледам рейтингите, но предпочитам лично мнение. Ще бъдем двама души без деца, но не пропускаме никакви забавления.
Хотелите са:
Su Sesi Delux
Royal Wings
Rixos Lares
Royal Holiday Palas
Ela Quality
Spase Hotels & Spa
Написала съм повече имена, за да не питам през час. Ще ви бъда много благодарна!

Тази година сте решили да уважите Анталия  Simple Smile

Списъкът за избор на хотел е супер, пожелавам на всеки такъв. Mr. Green
С изключение на Su Sesi Delux, който абсолютно нищо не ми говори, другите хотели са супер и едва ли ще ви разочароват, който и да изберете. Rixos Lares сякаш отстъпва пред другите, но не като качество, а просто според мен не е толкова впечатляващ.  Wink Помня, че Галактик и другите момичета имаха преки впечатления от хотелите, така че очаквай компетентно включване.

# 119
ndimitrova, Като изключим Susesi и Royal Holiday palace, в другите хотели съм почивала и имам лични впечатления от тях. Определено смятам, че Ела Куолити е най-добрия вариант за лятна почивка. И Спайс не е лош, както и почти всички хотели в Белек, но е малко ориенталски и помпозен и зависи дали Ви харесва такъв стил. Ела е много по-елегантен и съвременен, а да не говорим за всички екстри за семейства с деца, които предлага. Хотелите в Лара също, разбира се, не са лоши, но според мен те са много по-подходящи за Нова Година, когато и сме ходили в тях. Тъй като както е известно Лара е изкуствено създадена курортна зона с изкуствено насипан пясък, не е залив и е почти като открито море там. А и хотелите са доста еднотипни и бих казала леко неуютни. За градините и зеленината на Белек и дума не може да става. Като Роял Уингс има още няколко хотела и Миракъл и Конкорд.... не знам стила самолет или кораб нещо не е моя поне за лятна почивка. Риксос Ларес не беше лош, но беше препълнен с хора и някак суматохата в него много се усещаше. Въобще, ако ще е Риксос, то да е Премиум в Белек, там наистина много си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт