На море в Турция - тема 17

• 132 440
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Мама Мони и на мене третото в класацията ми е Амара Долче Вита,но др два имат луна парк за децата,а ние гледаме основно за тях да  е забавно и хубаво.Амарата няма това и няма Аквапарк,само няколко пързалки.Иначе самия хотел много ми харесва.

# 181
ndimitrova благодаря за инфото, колкото повече ми дадете толкова по-добре.
Явно ще се ходи към Кушадасъ. Чакам някой да се включи с мнение от Гренд Ефе по-прясно от 2008 г.

Здравей, Nonich! Картата за магистралата е KGS. Самата пластина струва 5 лири и е пълна с 15 лири или общо 20. Ако ходите в Гранд Ефе тази карта няма да ти трябва, защото хотелът е в местността Йоздере и се намира между Измир и Кушадасъ, т.е. не се налага да ходите до Кушадасъ. Който и хотел да си изберете, вижте къде се намира на картата и си направете маршрута, защото в населените места няма много указателни табели, особено в Измир. Ферибота Гелиболу-Лапсеки струва 24 лири, този на Ечеабат мисля, че е 22 лири. Има още един, който е на запад от Ечеабат и струва 15 лири. На лични ще ти пусна разписанието на фериботите. За сега се сещам това.

# 182
Ох! Пак оплесках цитата...

# 183
  • София
Ох! Пак оплесках цитата...
Благодаря ти, след като направим резервация, ще мисля за фериботите. Аз съм минавала през Чанаккале. Явно има и други

# 184
Някой има ли лични впечатления от RIU KAYA Belek ***** и от LETOONIA GOLF RESORT*****? и В началото до средата на юни как е времето и водата в Анталия?Благодаря предварително

# 185
svetlu6ka,
Аз проучвах Летония, защото много ми хареса. Имаше негативни коментари, че е малко поостарял хотела, а тук една мама ми писа, че е чела за проблеми с комари заради реката. Това обаче е само от четене по форуми. Времето е чудесно в началото на юни, водата също.

# 186
  • София

Здравейте, и аз търся подобен хотел, как се спряхте на този Роял Уингс? Ние също сме без деца. Дали този хотел има пясъчен плаж?
Здравей Iskrena И аз отдавна съм го харесала, но сега му дойде времето. Направила съм резервация от 15.09.2012. Ако искате да почивате по същото време, може да се обадиш.

ndimitrova, ако решим за този период, непременно ще ти се обадя.

# 187

Здравейте, и аз търся подобен хотел, как се спряхте на този Роял Уингс? Ние също сме без деца. Дали този хотел има пясъчен плаж?
Здравей Iskrena И аз отдавна съм го харесала, но сега му дойде времето. Направила съм резервация от 15.09.2012. Ако искате да почивате по същото време, може да се обадиш.

ndimitrova, ако решим за този период, непременно ще ти се обадя.

ОК! Hug

# 188
Някой има ли лични впечатления от RIU KAYA Belek ***** и от LETOONIA GOLF RESORT*****? и В началото до средата на юни как е времето и водата в Анталия?Благодаря предварително

Ние бяхме миналата година в Белек в края на юни - от 24.06 - и времето беше даже горещо, а водата - около 27-28 градуса, но по отношение на морето дали всяка година е така - не знам  newsm78 В Бодрум през 2010 г. и в края на юни и в началото на септември времето беше горещо, но морето - студено. Там може да се дължи и на някакво течение, отново не знам.

# 189
  • Панагюрище
Привет на всички тази година и ние със съпруга ми решихме да почиваме в Кушадасъ, избрахме си хотел www.verasantamaria.com .Някои ходил ли е там ,моля ако има ходили да споделят мнението си за хотела.Благодаря ви предварително.

# 190
Здравейте,днес най накрая се спрях на хотел UTOPIA WORLD HOTEL 5 *  и платих за 02.06.2012г. и страхотна отстъпка от 7%

# 191
ако някой има отзиви за хотела би ли ги споделил

# 192
  • Варна
Здравейте , почитатели на сините морета на Турция . Simple Smile И нашето семейство гледа натам за това лято . Коментирате забавленията за деца  , а има ли хотели  , които предлагат отстъпки и за порастнали деца ? ( 14 годишни )

В Анталия,   Делфин -Ботаник, е един от малкото хотели в който,децата са до 14,99г.

# 193
  • София
Преди да се върна да ви чета имам няколко въпроса /предполагам, че вече са коментирани, но все пак да питам/:
1. При кои ТО е добре да гледам за оферти -  имам предвид като цени къде пакетите са най-прилични /интересува ме пътуване със самолет/, организационно къде рискът да имаме неприятности е най-малък и т.н.
2. Още не сме се ориентирали към конкретен курорт, но пък времето за ваканция е ясно - началото на септември - та къде температурите са най-подходящи за тогава? Или навсякъде е топло по това време?

# 194
В началото на септември времето е чудесно навсякъде, дори може да е горещо.
За агенциите - аз съм почитател на Тез тур. Доволна съм и от Аква тур.

Общи условия

Активация на акаунт