На море в Турция - тема 17

• 132 452
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря  , Марги.Добре изглежда хотелчето. Само да споделя , може да е от полза на някого ( това е донякъде слисъла на форумите  , а не "някой да ти свърши работата") -Eftalia Resort 4* Алания - Анталия - безпл. за деца до 14,99 г и много приятна цена  , дори за висок сезон . Ако някой има впечатления от него  , моля да разкаже.

# 166
Благодаря  , Марги.Добре изглежда хотелчето. Само да споделя , може да е от полза на някого ( това е донякъде слисъла на форумите  , а не "някой да ти свърши работата") -Eftalia Resort 4* Алания - Анталия - безпл. за деца до 14,99 г и много приятна цена  , дори за висок сезон . Ако някой има впечатления от него  , моля да разкаже.

Къде видя това за безплатните деца до 14,99? Не го открих за съжаление, а би било чудесно  Peace

# 167
Ето тук  http://www.emeraldbg.com/hotel/61591/2/131/53645/61838/EFTALIA-RESORT-4*.html  , дано се отваря. В рздела "Ранни записвания Алания Лято 2012 автобусна програма със 7 нощувки".

# 168
Благодаря  , Марги.Добре изглежда хотелчето. Само да споделя , може да е от полза на някого ( това е донякъде слисъла на форумите  , а не "някой да ти свърши работата") -Eftalia Resort 4* Алания - Анталия - безпл. за деца до 14,99 г и много приятна цена  , дори за висок сезон . Ако някой има впечатления от него  , моля да разкаже.
Ние група от 10 човека и еими бяхме в Ефталия Аква резорт 5 зв миналата година беше току що открит ,точно заради тези намаления.А 4 зв е Ефталия Вилидж.
Говоря от мое име и от нашата група не сме очаровани от хотела.Хотела съвсем нов и много хубав като интериор,аквапарка хубав,но лесторанта основния е един и в него се хранят 1500 човека на един път.В резултат на това има невйобразим шум ,лудница за места,отдалечени от масата с ястия.Обслужването в ресторанта отговаря на 2 зв келнерите не знаят език,правят се на разсеяни,събират мръсната посуда с колички и докато ти ядеш минават с тия колички и виждаш събрани купчини от остатъци и мръсни прибори хвърлят приборите от високо и шума е силен.Имаш чувството ,че си в стол само дето храната е по-хубава.В Аквапарка няма почти контрол и пускаха 5г ни дъщеря на пързалки ,на които е абсолютно забранено.Спа центъра беше хубав,фитнеса посредствен и малък,ала-карт ресторантите много малки,иначе там може да мине за 4 зв,2 басейна извън аквапарка ,плажа през пътя,но разстоянието е кратко и не е проблем минава се през подлез.Бара на плажа и в Аквапарка има някои храни и напитки и можеш и там да хапнеш.Анимацията беше прилична.Фреш срещу заплащане,минибар безплатно.Чистенето не беше като за 5 зв,последните два дни въпреки ,че сложихме табела да почистят непременно,се направиха на луди. Twisted Evil
Платихме евтино ,но не си заслужава според мен.
Ходили сме доста пъти в Турция и това беше първия път,когато почивка от 8 нощувки ни омръзна преди края и искахме да си ходим.
Познати на едното семейство пристигнаха в съседния хотел от същата верига но 4 зв Ефталия вилидж,посетиха ги и казаха,че въпреки ,че базата е по-стара  няма такива екстри е по-приятно.По-озеленено,по-тихо и спокойно без тоя адски шум.Миналата година в Ефталия вилидж имаше супер евтини промоции от типа на 400 лв на човек савтобус,ласт мин.

# 169

Къде видя това за безплатните деца до 14,99? Не го открих за съжаление, а би било чудесно  Peace

Наистина са безплатно,ако имате 2 деца и първото е над 7,99 става скъпо.Безплатно са ако едното е до 14,99,а другото до 7,99.При нас бяхме сем с 2в дете на 5 и дете на 14,2-ро семейство 2 в дете на 6 и дете на 14 и трето сем-во 2 в и дете на 3.Цените ни бяха абсолютно еднакви.Четвърто семейство искаха да се присъединят ,но получиха цена с 500 лв над нашата ,защото децата са на 12 и 8 г и те се отказаха.
Съвет от мен ако изберете тази верига платете двойна стая а като  отидете може да доплатите за фемили -2 спални и баня.Разликата беше много голяма.На рецепция ни предложиха да доплатим и ми излезе за 8 нощ. 220 долара доколкото помня,а в БГ агенцията ни поискаха 700-800 лв отгоре ако изберем фемили руум.Докато в Аквафентъзи всичко ,което искахме на място на рецепция да доплатим беше много по-скъпо отколкото в агенцията.Бяхме 8 дни искахме да увеличим престоя такива космически цени ни съобщиха,че се отказахме.  Grinning

# 170
Да ви кажа на второ четене не ме грабна този хотел, много стерилен някак си  newsm78

Ако мернете друг с такава промоция- давайте. Ама да има зеленичко, и пързалки  Mr. Green

# 171
Аз бях точно в Ефталия резорт 4 зв. 2009 г. който посочи Kali_na1133
Първото ми ходене в Турция.
Доволна съм, очаквах даже по-мизерно да бъде.Преди това за много хотели четох отзивите,и си имах притеснения,но всичко беше ок.Намира се зад Арансия,втора линия,но плажа е близо.Безплатен минибар-само вода всеки ден.
Безплатен бар на плажа.Не е лукс хотела,то се вижда,но останах доволна.А сега естествено ми се иска в някой по-добър.Но цените тази година са много високи.Ходих 23.05 - 30.05.2009г.
на цена 315 евро на човек.А сега....даже няма такава цена за април.

# 172
  • София
Мaрги права си вече ги има цените до 15.02 и конкретно хотелите, които следя са си тук на същите цени Laughing Сега остава само да се спрем окончателно на някой и да плащаме.

# 173
Да , комбинацията аква парк , намаления за големи деца и ниски цени е примамлива  , но само ако не си прочел коментарите. И аз ще се оглеждам за други хотели и ще споделям .

# 174
  • София
Някой беше споменал RIXOS SUNGATE - сега го погледнах и доста ми допадна. Ама май и цената му е хубава Laughing

# 175
Да , комбинацията аква парк , намаления за големи деца и ниски цени е примамлива  , но само ако не си прочел коментарите. И аз ще се оглеждам за други хотели и ще споделям .

Делфините също имат намаление за големи деца, но там се плаща някакъв процент, не е съвсем безплатно.

# 176
Момичета привет, тази година сме се запътили към Турция. Това на което държим ние е - да пътуваме с кола, поради тази причина не трябва да е много много далеч, да има пясъчен плаж и да е пълен пансион, тъй като сме с деца и не искам да ги мисля за обяд какво да ядат.
Получих оферти за Айвалък за 4 хотела Buyuk Berk, Halic Park, Mare и Zeytinci Olivera Resort.
Моя близка силно ми препоръча и Grand Efe, в който те ходят три години подред и са много доволни. Аз тук прочетох мнения само от 2008 година за този хотел. Моля някой ако има малко по-пресни впечатления да сподели. Цената която ми предлагат е 973 лв. за 7 нощувки от 02/06/2011 г.
Другото, което искам да питам почиващите със собствени автомобили, какви такси се плащат по трасето София-да кажем Кушадасъ?
Благодаря предварително на всеки споделил мнение за посочените от мен хотели.

Не зная с какви ресурси разполагате, но мисля, че Айвалък не е най-добрият избор. В Кушадасъ има хубави 4* хотели с много забавления за деца. По отношение на пътуването с кола - ние пътуваме няколко години до Кушадасъ . От София разстоянието е око 900 км. Таксите, които се плащат са за ферибот и за магистрала. За магистралата трябва да си купите карта /може и на границата/, пълна 15 турски лири. Не си спомням колко беше таксата, но не е голяма, а за ферибота таксата зависи от това на кой ферибот ще се качите. Ако е необходимо ще дам повече информация.

# 177
Някой беше споменал RIXOS SUNGATE - сега го погледнах и доста ми допадна. Ама май и цената му е хубава Laughing
Аз се двоумя между Роял Уингс и Риксос Сънгейт Роял,защото втория е в Кемер..

# 178
  • София
ndimitrova благодаря за инфото, колкото повече ми дадете толкова по-добре.
Явно ще се ходи към Кушадасъ. Чакам някой да се включи с мнение от Гренд Ефе по-прясно от 2008 г.

# 179
  • София
mimozata и аз съм така - колебания м/у Лара и Кемер, съответно Риксос Ларес и Амара Долче Вита Laughing

Общи условия

Активация на акаунт