На море в Турция - тема 17

• 132 474
  • 751
  •   1
Отговори
# 150

Здравейте, и аз търся подобен хотел, как се спряхте на този Роял Уингс? Ние също сме без деца. Дали този хотел има пясъчен плаж?

Да, има - доста голям. Не знам как е морето, защото ние бяхме в края на април и не се къпахме. Хотела е много хубав, но впечатленията са ми малко стари - от 2008 г. Миналата година от ТА, с която пътувахме ми казаха, че имало недоволни, но това е много субективно и зависи от какво. Сега погледнах в Холидейчек -а и Трип-адвайзъра и мненията са много добри - отлични. Като хотел, локация, интериор, екстериор, басейни, пързалки - на мен ми хареса много.
Благодаря, прочетох в описанието на хотела че бил един от най-популярните хотели за почивка с деца - дали е така, тъй като нас това не ни вълнува и бих искала повече спокойствие?
[/quote]

Ами те почти всички хотели са направени така, че да има и развлечения за деца. В този има и луна парка, ако си спомням добре, но пък нямам спомен нещо да ме е подразнило. Но пък в края на април - дали имаше много newsm78  Ако не държите непременно да бъдете в Лара, защо не погледнете Воаяж Белек - аз не съм била, но турската представителка ми го препоръча като каза, че имало и отделен ресторант само за възрастни - дано да е имала впредвид за хора, търсещи спокойствие Mr. Green Четох, че в някои от хотелите има и басейн с ограничен достъп на деца, или поне малки деца - може тинейджъри, което може и да е по-лошо. Проверете в сайтовете за този хотел, ако ви интересува.

# 151
А някакви отзиви за Limak Arcadia Golf & Sport Resort - Белек?

В Трипадвайзъра са го сложили на 2-ро място от 67 хотела в Белек, а в Холиде-чека му дават около 94 процента одобрение или 5.5 точки от 6 възможни. Намира се на около 700 - 1000 м. от центъра на Белек, т.е. пешеходна дистанция, ако искате да се помотаете, погледате и пазарувате. Като недостатък за някои се посочва, че има твърде много деца, германци и руснаци Rolling Eyes

# 152
  • Beyond the Frontiers
Роял уингс е много добър хотел и отличен избор. Peace

# 153

Здравейте, и аз търся подобен хотел, как се спряхте на този Роял Уингс? Ние също сме без деца. Дали този хотел има пясъчен плаж?
Здравей Iskrena И аз отдавна съм го харесала, но сега му дойде времето. Направила съм резервация от 15.09.2012. Ако искате да почивате по същото време, може да се обадиш.

# 154
Здравейте , почитатели на сините морета на Турция . Simple Smile И нашето семейство гледа натам за това лято . Коментирате забавленията за деца  , а има ли хотели  , които предлагат отстъпки и за порастнали деца ? ( 14 годишни )

# 155
И моето е пораснало.
Има и такива хотели. Скоро попаднах на един в Бодрум. Децата бяха до 14.99.

# 156
Хайде и аз пак в темата. Тази година пак в Кушадасъ мисля, реновирали са хотела, в който ходя вече 2 години. Станал е 5 звезди,бившият Джанде (Канде) Фестивал, сега с ново име,което не запомних. Най-хубавото за мен е,че не допускат деца под 16 години.

# 157
Alleishа , ако не те затруднява , кой е хотелът ,за който говориш? Аз все попадам на такива с намеления до 11,9.

# 158
  • София
Момичета привет, тази година сме се запътили към Турция. Това на което държим ние е - да пътуваме с кола, поради тази причина не трябва да е много много далеч, да има пясъчен плаж и да е пълен пансион, тъй като сме с деца и не искам да ги мисля за обяд какво да ядат.
Получих оферти за Айвалък за 4 хотела Buyuk Berk, Halic Park, Mare и Zeytinci Olivera Resort.
Моя близка силно ми препоръча и Grand Efe, в който те ходят три години подред и са много доволни. Аз тук прочетох мнения само от 2008 година за този хотел. Моля някой ако има малко по-пресни впечатления да сподели. Цената която ми предлагат е 973 лв. за 7 нощувки от 02/06/2011 г.
Другото, което искам да питам почиващите със собствени автомобили, какви такси се плащат по трасето София-да кажем Кушадасъ?
Благодаря предварително на всеки споделил мнение за посочените от мен хотели.

# 159
  • В.Търново
Здравейте , почитатели на сините морета на Турция . Simple Smile И нашето семейство гледа натам за това лято . Коментирате забавленията за деца  , а има ли хотели  , които предлагат отстъпки и за порастнали деца ? ( 14 годишни )

http://www.orient99.com/holiday_Kusadasi/%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B … ros-ozdere-7.html

# 160

Ами влизате в сайта на някоя ТА и започвате хотел по-хотел да разглеждате таблиците им с посочени цени - иначе някой друг вместо вас трябва да го направи. От първо четене в сайта на Акватур видях 2 хотела в Лара, където има цени за деца до 13.99 и 14.99, комбинации от 2-ма възрастни плюс 1 дете, плюс 2 деца на тази възраст, различен ценови диапазон, различна локация и т.н. Дори и някой да иска да ви помогне, как да го направи при тази оскъдна информация newsm78

За сведения - не работя в тази фирма, детето ми вече се забавлява отделно - просто пътувам с нея и си търся спокойно място за почивка, така че си отбелязвам тези хотели, за които е посочено, че са много хубави за деца #Crazy

# 161
Kervan saray  Лара е за деца 14.99

# 162
Kali_na1133, има едно симпатично хотелче, с компактна територия, в което също децата на 14 ползват добри намаления - Vera Mare в Белек. Даже не само има намаление, ами май нищо не плащат освен самолетния билет и летищните такси.

# 163
  • София
В Тез тур още стоят записванията до 31.01! Вероятно още не са си обновили страницата, за да се види кои хотели остават и на какви цени.

# 164
В Тез тур още стоят записванията до 31.01! Вероятно още не са си обновили страницата, за да се види кои хотели остават и на какви цени.

Аз пък току-що ровичках нещо в сайта и видях, че сега ранните са до 15 февруари. Струва ме се, че са добавили още хотели.

Общи условия

Активация на акаунт