На море в Турция - тема 17

• 132 293
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Предстои ни пътуване с кола до Кушадасъ. Може ли някой да ми препоръча къде е добре да се спира за почивка. Имам предвид хубави бензиностанции или крайпътни заведения с нормални тоалетни. Мерси предварително. Simple Smile
големите им бензиностанции са с нормални тоалетни, отвън с пейки, беседки...като тук - Лукойл, Шел.

# 571
Следя темата вече втора година.За съжаление и тази няма да можем да идем в Турция на почивка,защото средствата ни и тази година са по-малко.Мислих вариант да изтеглим кредит,но не знам дали си заслужава да се изплаща после поне три години за почивка от седмица в Турция.Някой от вас правел ли е така?Въпроса ми малко отклонява от темата,но ме вълнува,защото наистина искам да идем семейно с децата там....евентуално в Кушадасъ,за Анталия мога само да си мечтая....Все повече се разочаровам от българскотото Черноморие,от замърсеното море,малките плажове,лошия инклузив и т.н.
Та въпроса ми е дали някои семейства си позволяват да изтеглят заем за почивка в Турция,заслужава ли си? Hug
Защо не пробвате от колективните сайтове? 3 години да изплащаш - и според мен не си струва. По скоро да се опиташ да събираш през месеците. Или да се опиташ да направиш сама почивка до там  Rolling Eyes Аз лично съм на мнение, че няма невъзможни неща, винаги има и по-евтин вариант вярно няма да си в 5 звезден хотел Simple Smile но пак ще си на плажа

# 572
Ние сме ползвали Емералд за Аквафентъзи ,но със собствен транспорт.Доволни сме,нямахме проблеми,отсрецната агенция е Пенинсюла ако не бъркам и представите за Кушадасъ е една българска изселничка.

# 573
  • ВАРНА
Момичета,Честит 8март   bouquet Бъдете живи и здрави и много щастливи.Весел празник

# 574
Чести 8- март! Бъдете обичани и  щастливи!

# 575
Някой може ли да сподели мнение за хотел в района на Анталия/ Алания с повечко /и по-екстремни, ако е възможно Mr. Green/ водни пързалки? Това, което виждам из сайтовете са предимно ролби за по-малки деца. Миналата година бяхме в Аквафентъзи в Кушадасъ, беше уникално, но ми се иска да разнообразим. Благодаря предварително!  bouquet

# 576
  • София
Честит празник!

# 577
В Делфин Ботаник има 3 екстремни и 3 'нормални'.

# 578
Мислих вариант да изтеглим кредит,но не знам дали си заслужава да се изплаща после поне три години за почивка от седмица в Турция.Та въпроса ми е дали някои семейства си позволяват да изтеглят заем за почивка в Турция,заслужава ли си? Hug
Първо Честит празник на всички дами. Пожелавам ви прекрасен избор на почивка и тази година.

Аз смятам, че не си струва да се тегли кредит, но пък е възможно, ако решите да отидете на почивка в края на септември, началото на октомври, хем да си съберете парички до тогава, хем почивките са по-евтини. Времето в Мармарис(например) по това време е разкошно, водата е топла. Ако обичате разходки в планината или край морето-района предлага много възможности(нямам предвид организирани).Може спокойно да си изберете хотел 3 или 4 звезди.  Обикновено в края на сезона се появяват доста изгодни промоционални оферти. Има доста хотели, които са на брега на морето, със собствен плаж и не се налагат допълнителни разходи. На ол инклузив можете да си изкарате разкошна почивка, без да предвиждате много допълнителни средства-храната и напитките, които влизат в пакета са напълно достатъчни. За децата, обикновено плажа и плуването в морето или в басейна са достатъчни забавления.

# 579
Някой може ли да сподели мнение за хотел в района на Анталия/ Алания с повечко /и по-екстремни, ако е възможно Mr. Green/ водни пързалки? Това, което виждам из сайтовете са предимно ролби за по-малки деца. Миналата година бяхме в Аквафентъзи в Кушадасъ, беше уникално, но ми се иска да разнообразим. Благодаря предварително!  bouquet

Не съм съвсем сигурна кои точно са екстремни, но има доста на брой пързалки в Hotel Long Beach Resort и Hotel Utopia World. И на двете места има по 8 пързалки за възрастни и отделно за деца. В Mukarnas Spa Resort също има няколко.

# 580
  • София
Turan Prince World в Сиде също е с 8 пързалки. Клуб Али Бей Белек - сега е с друго име.

# 581
Благодаря, отивам да разглеждам!  bouquet

# 582
Някой може ли да сподели мнение за хотел в района на Анталия/ Алания с повечко /и по-екстремни, ако е възможно Mr. Green/ водни пързалки? Това, което виждам из сайтовете са предимно ролби за по-малки деца. Миналата година бяхме в Аквафентъзи в Кушадасъ, беше уникално, но ми се иска да разнообразим. Благодаря предварително!  bouquet

http://www.maxxroyal.com/en/Cobra-Kingdom

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 17:14 от Tatjana

# 583
  • ВАРНА
за Алания също се сещам за Лонг бийч,ние миналата година бях ме до Сиде в хотел Silence Beach Resort и там имаше хубав аквапарк, също във хотел Sueno Beach,но определено ако търсите като във Аква фентази,за подобен се сещам  единствено за хотел Rixos Premium във Белек,аквапарк Троя.

# 584
  • В.Търново
Следя темата вече втора година.За съжаление и тази няма да можем да идем в Турция на почивка,защото средствата ни и тази година са по-малко.Мислих вариант да изтеглим кредит,но не знам дали си заслужава да се изплаща после поне три години за почивка от седмица в Турция.Някой от вас правел ли е така?Въпроса ми малко отклонява от темата,но ме вълнува,защото наистина искам да идем семейно с децата там....евентуално в Кушадасъ,за Анталия мога само да си мечтая....Все повече се разочаровам от българскотото Черноморие,от замърсеното море,малките плажове,лошия инклузив и т.н.
Та въпроса ми е дали някои семейства си позволяват да изтеглят заем за почивка в Турция,заслужава ли си? Hug
Защо не пробвате от колективните сайтове? 3 години да изплащаш - и според мен не си струва. По скоро да се опиташ да събираш през месеците. Или да се опиташ да направиш сама почивка до там  Rolling Eyes Аз лично съм на мнение, че няма невъзможни неща, винаги има и по-евтин вариант вярно няма да си в 5 звезден хотел Simple Smile но пак ще си на плажа
Немислимо е да ходя сама на почивка нв Турция,без семейството ще ми е гузно и съвестно...Винаги сме ходили заедно на почивка.Толкова пари се събират много трудно през годината.Ето,тази година изникнаха доста непредвидими неща,които доста ни изцедиха финансово.Дано един ден отидем всички заедно на почивка в Турция,че ми писна от нашето мръсно море,лошо обслужване...

Общи условия

Активация на акаунт