На море в Турция - тема 17

• 132 299
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Аз да попитам тези, които пътуват със собствен транспорт и правят междинна нощувка - каква е горе-долу цената на нощувката на човек - ние сме 2-ма възрастни с 2 деца, съответно на 11 и на 3г. Нямаме претенции за хотелчето за междинна нощувка, нещо евтино, просто до преспим няколко часа и да продължим.

# 556
Ние също тази година за първи път ще ходим в Турция и се колебаем между Saphir и Stella в Анталия. За Стела тук няма нищо и затова моля ако някой е ходил да сподели мнение. Благодаря  bouquet

# 557
  • Beyond the Frontiers
Здравейте момичета.
Замисляме късно море в края на септември в Дидим. Почти не мога да намеря информация в нета. Ако някоя от вас е ходила скоро там моля да сподели впечатление. Ние досега само веднъж сме ходили на почивка в Турция - в Кушадъсъ и много ни хареса но това беше през 2009г.
 И още един въпрос, ще пътуваме с децата като малката тогава ще бъде на 2год и 8мес. и направо се чудим дали с кола или с автобуса / излиза доста по- евтино  Embarassed/.
Galakctic e права. С пакетни цени ще ви направят отстъпка за транспорта, което е 70-80 лв начовек до Дидим /не зная как стои въпросът с цената на транспорта за децата/. И аз мисля, че ще ви е по-лесно с кола, особено ако има повече шофьори.
Пътят е хубав, от Измир сте на магистрала.
Ние миналата година ходихме до Дидим, но пътуваме без деца.

На Аполо цените са малко височки, вижте в някоя друга фирма, защото ако сте със собствен транспорт, не ви интересува качеството на пътуване.

Така е на Аполо са една идея по-скъпи цените, но аз имам други съображения като посочвам фирми.

# 558
  • София
Моля за мнение за хотели Ефталия Аква и Ефталия Вилидж, Алания, както и за плажа  Praynig

# 559
Здравейте момичета.
Замисляме късно море в края на септември в Дидим. Почти не мога да намеря информация в нета. Ако някоя от вас е ходила скоро там моля да сподели впечатление. Ние досега само веднъж сме ходили на почивка в Турция - в Кушадъсъ и много ни хареса но това беше през 2009г.
 И още един въпрос, ще пътуваме с децата като малката тогава ще бъде на 2год и 8мес. и направо се чудим дали с кола или с автобуса / излиза доста по- евтино  Embarassed/.
Galakctic e права. С пакетни цени ще ви направят отстъпка за транспорта, което е 70-80 лв начовек до Дидим /не зная как стои въпросът с цената на транспорта за децата/. И аз мисля, че ще ви е по-лесно с кола, особено ако има повече шофьори.
Пътят е хубав, от Измир сте на магистрала.
Ние миналата година ходихме до Дидим, но пътуваме без деца.

На Аполо цените са малко височки, вижте в някоя друга фирма, защото ако сте със собствен транспорт, не ви интересува качеството на пътуване.

Така е на Аполо са една идея по-скъпи цените, но аз имам други съображения като посочвам фирми.
Убедена съм, че си права!

# 560
Здравейте момичета.
Виж в темата за Дидим.  Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=643338.0;all

# 561
Моля за мнение за хотели Ефталия Аква и Ефталия Вилидж, Алания, както и за плажа  Praynig

На първа страница има коментар за Ефталия Аква ресор.Ние бяхме мин.год.там.Плажа е хубав.

# 562
  • София
Момичета,дайте мнения за агенциите Екзотик холидей или Емералд. PraynigНито ние,нито приятелите ни са ползвали услугите им.И аз се колебия между Ефталиите Laughing

# 563
  • В.Търново
Следя темата вече втора година.За съжаление и тази няма да можем да идем в Турция на почивка,защото средствата ни и тази година са по-малко.Мислих вариант да изтеглим кредит,но не знам дали си заслужава да се изплаща после поне три години за почивка от седмица в Турция.Някой от вас правел ли е така?Въпроса ми малко отклонява от темата,но ме вълнува,защото наистина искам да идем семейно с децата там....евентуално в Кушадасъ,за Анталия мога само да си мечтая....Все повече се разочаровам от българскотото Черноморие,от замърсеното море,малките плажове,лошия инклузив и т.н.
Та въпроса ми е дали някои семейства си позволяват да изтеглят заем за почивка в Турция,заслужава ли си? Hug

# 564
  • София
Мислих вариант да изтеглим кредит,но не знам дали си заслужава да се изплаща после поне три години за почивка от седмица в Турция.Та въпроса ми е дали някои семейства си позволяват да изтеглят заем за почивка в Турция,заслужава ли си? Hug

Лично мнение - не, не си заслужава после три години да се изплаща кредит. Ако е за допълване на бюджета кредита - да, защо не.
Пожелавам ти от сърце догодина вече да сте там и то без кредит в най-хубавия възможен хотел  Hug

# 565
  • В.Търново
Благодаря,мама Мони! Hug

# 566
Избрахме си хотел и даже се записахме - 15.06  Grinning
Buyuk anadolu hotel didim 5*
Някой бил ли е? Има противоречиви мнения в чуждите сайтове, но предполагам, че ще ни хареса?
Да попитам и в Дидим има ли какво да се прави,интересни места? (млада двойка сме, без деца)

# 567
Мили дами, а какво ще кажете за Vista Hill (бившия Cande Onur)? Замисляме се дали да не идем по-рано то 28 септември, а цените са доста по-добри от Батихан за периода. На пръв поглед от сайта, Vista Hill излгежда доста добре, но знаем, че това невинаги е показател  Crossing Arms

# 568
Момичета,дайте мнения за агенциите Екзотик холидей или Емералд. PraynigНито ние,нито приятелите ни са ползвали услугите им.И аз се колебия между Ефталиите Laughing
Аз пътувам две години до Турция с Емералд. Нямам забележки. Съществени. Първата година на връщане имахме "проблем" с тяхна служителка. Ама нея вече я няма на работа там.
Deny_88,
за мен по-добрия хотел е Батихан.
По-добре малко повечко парички, но по-добра почивка.
Само за малко сравнение:
Батихан е на плажа.
Онура е на високо. До плажа се стига по стълби.
Плажа пред Батихан е голям и морето е плитко.
Пред Онура плажа също е голям, но в морето се слиза по стълбички.

# 569
Предстои ни пътуване с кола до Кушадасъ. Може ли някой да ми препоръча къде е добре да се спира за почивка. Имам предвид хубави бензиностанции или крайпътни заведения с нормални тоалетни. Мерси предварително. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт