На море в Турция - тема 17

• 132 304
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
За Батихан има мнения на първата страница на темата.

# 541
Благодаря за ориентира  thumbsup Май ще е Батихан, отзивите са отлични, а и имам още малко време, ранните записвания са до 31 март.

# 542
Deny_88,
проверете дали има места в избрания хотел за периода, в който ще пътувате.

# 543
Deni_88 -мисля че трябва да прочетеш отговорите по-внимателно.Отзивите за времето  в края на Септември са за Мармарис.Той е доста по-на юг и в дълбок залив.Била съм в Кушадасъ в началото на Септември/5-15/ и си имаше дъждовни дни ,а водата в морето беше доста хладна,защото има някакви течения . След 28 септември в Кушадасъ си е рисковано особено ако държите да плувате в морето.Пътя до Мармарис е най-много 3-4 ч. повече от този до Кушадасъ .

# 544
 doh Момичета, много ви благодаря! Доста съм неориентирана, защото за първи път организирам почивка в Турция ... Продължавам с проучванията  newsm12
medlab, предположих, че щом сезонът в Кушадасъ продължава две смени след моята няма да е толкова зле времето, но предпочитам да се доверя на информация от първа ръка. Благодаря ти! Тъкмо се запознах с предложенията за Кушадасъ и се настроих за там, сега или ще променяме датите или ще се отправяме към Мармарис ...

# 545
Благодаря за ориентира  thumbsup Май ще е Батихан, отзивите са отлични, а и имам още малко време, ранните записвания са до 31 март.
Миналото лято бяхме в Батихан.Много сме доволни. Писала съм отзиви,да не се повтарям,но ако имаш въпроси ,питай!

# 546
monii, определено Батихан ми е фаворит. Чела съм отзивите ти за него. Новата част изглежда много добре, но както се очертава, заради опасенията ми да не е лошо времето, ще ходим по-рано, така че поради ограничен бюджет може и в старата част да сме. Но това не ме притеснява, ти си писала, че и там е доста прилично. За нас е важно е да е чисто, уютно и да има хубава храна Simple Smile

# 547
И ние ще сме в Батихан, от 13.07.   Sunglasses

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 12:50 от Лариса

# 548
  • Sofia
Здравейте момичета , чета темичката и благодарение на нея се ориентирахме да ходим в Батихан  Hug .Но сега нашите кумуве ни препоръчват Гранд хотел Темизел в Айвалък.
Някой дали е ходил да даде малко отзиви моля  Praynig

# 549
...
Миналото лято бяхме в Батихан.Много сме доволни. Писала съм отзиви,да не се повтарям,но ако имаш въпроси ,питай!
Аз, да питам. Беше писала, че понякога трудно се намират места в ресторанта (вероятно поради увеличения капацитет от новата сграда). Кога, според теб е най-добре да се ходи за хранене - в началото или в края на часовете за храна? Винаги ли има от всичко или хубавите неща свършват?
Има ли разнообразие от пресни плодове? А от типичните турски десерти - баклава, толумбички, кадаиф и др.?  Grinning
Къде е по-добре за обяд и вечеря - в основния ресторант или в а-ла карт ресторантите?  bowuu

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 13:21 от Лариса

# 550
Лариса ,ние бяхме в разгара на сезона,средата на юли,и беше доста пренаселено. Ние се хранихме към края на часовете за обяд и за вечеря. Не съм забелязала да свършват определени ястия.Но ние не сме много от ящните и капризни по отношение на храната.От плодовете нямаше много разнообразие,предимно диня,пъпеш,портокали,грейпфрут,сливи.От сиропираните десерти даваха,но не всеки ден.В а-ла карт ресторантите не сме се хранили.
Пожелавам ви изкарате една чудесна почивка!

# 551
Благодаря. bouquet

# 552
  • Най-зеленият остров
Здравейте момичета.
Замисляме късно море в края на септември в Дидим. Почти не мога да намеря информация в нета. Ако някоя от вас е ходила скоро там моля да сподели впечатление. Ние досега само веднъж сме ходили на почивка в Турция - в Кушадъсъ и много ни хареса но това беше през 2009г.
 И още един въпрос, ще пътуваме с децата като малката тогава ще бъде на 2год и 8мес. и направо се чудим дали с кола или с автобуса / излиза доста по- евтино  Embarassed/.

# 553
  • Beyond the Frontiers
Здравейте момичета.
Замисляме късно море в края на септември в Дидим. Почти не мога да намеря информация в нета. Ако някоя от вас е ходила скоро там моля да сподели впечатление. Ние досега само веднъж сме ходили на почивка в Турция - в Кушадъсъ и много ни хареса но това беше през 2009г.
 И още един въпрос, ще пътуваме с децата като малката тогава ще бъде на 2год и 8мес. и направо се чудим дали с кола или с автобуса / излиза доста по- евтино  Embarassed/.

Ако вземете хотелско настаняване събота-събота ще ползвате пакетните цени и ще са по-изгодни. Аз лично с дете на тази възраст бих предпочела с кола да пътувам, въпреки че ще излезне малко по-скъпо. Не знам каква информация точно търсите, но хотели - http://www.apollobg.com//?page_id=22&record_id=64

# 554
Здравейте момичета.
 И още един въпрос, ще пътуваме с децата като малката тогава ще бъде на 2год и 8мес. и направо се чудим дали с кола или с автобуса / излиза доста по- евтино  Embarassed/.
Galakctic e права. С пакетни цени ще ви направят отстъпка за транспорта, което е 70-80 лв начовек до Дидим /не зная как стои въпросът с цената на транспорта за децата/. И аз мисля, че ще ви е по-лесно с кола, особено ако има повече шофьори.
Пътят е хубав, от Измир сте на магистрала.
Ние миналата година ходихме до Дидим, но пътуваме без деца.

На Аполо цените са малко височки, вижте в някоя друга фирма, защото ако сте със собствен транспорт, не ви интересува качеството на пътуване.

Общи условия

Активация на акаунт