На море в Турция - тема 17

• 132 302
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Момичета, кой хотел ще препоръчате Sueno Beach Side или Long Beach Resort.Ще бъдем с две деца на 4 и един младеж на 17,кой хотел е по-подходящ.
Освен Atlas jet има ли друга авиокомпания,предлагаща безплатен трансфер от летището в Анталия.

# 721
  • Варна
eli- alex  разказвай за Turan Prince World ще бъдем там началото на юни. Първо се бяхме спряли на Utopiaworld, но го смених в последния момент. Офертата е от Лъки холидей, дано всичко да е наред.

# 722
Здравейтея
да се запиша и аз за да ви следя, макар и на последна страница.
Иска ми се тази година да отидем в ТК, но нямам идея къде.  Колежката ми препоръча Miracle Resort,  харесва ми като идея, но миналата година позната е била до хотел до него, и от разказа й най ме притеснява факта с черния пясък и чернилката по крака и ръце.
Започвам да чета и да събирам инфо, но като за начало да ми кажете дали 12 май е добре да се отиде там или ще ни е студено?

# 723
Soleil защо се отказа от хотел UTOPIA

# 724
  • София
Колежката ми препоръча Miracle Resort,  харесва ми като идея, но миналата година позната е била до хотел до него, и от разказа й най ме притеснява факта с черния пясък и чернилката по крака и ръце.
Започвам да чета и да събирам инфо, но като за начало да ми кажете дали 12 май е добре да се отиде там или ще ни е студено?

Какво е това черно нещо пък там Rolling Eyes Била съм в този хотел, трета година ще почивам в района на Лара и никаква "чернилка по крака и ръце" няма. Абсолютно ен е вярно това. Пясъкът не е толкова ситен като нашия, но за Турция  е идеален. Ще потърся снимка от плажа в този район да кача да видиш.
А 12 май като дата за почивка лично на мен ми е прекалеееено рано. Морето си е студено.

http://turkey.snimka.bg/travel/ic-green-palace.608952.24360783 - снимка на пясъка на хотел от района

http://turkey.snimka.bg/sea/miracle-resort.537045.20828091 - снимка на плажа на Миракъл

# 725
Na nas li4no hotel Mirakal ne ni haresa nishto i im biah biasna zashtoto mi zagubiha deteto detegleda4kite ot hotela #2gunfire..Sad ako imash detca prigotvete pa4kata - vsi4ki atraktcii , koli4ki vav hotela se plashtat skapo . Sori za latinoto.

# 726
Момичета, кой хотел ще препоръчате Sueno Beach Side или Long Beach Resort.Ще бъдем с две деца на 4 и един младеж на 17,кой хотел е по-подходящ.
Освен Atlas jet има ли друга авиокомпания,предлагаща безплатен трансфер от летището в Анталия.

И двата хотела са добри и има доволни съфорумки от тях. Въпрос на предпочитания и сравнения Simple Smile
Long Beach Resort - има безплатен лунапарк и много повече водни пързалки, включително и за деца.
Sueno Beach Side - за лунапарка дават няколко безплатни билета, след изчерпването им е платен, детската водна пързалка май е една, но имат джуниър клуб за младежи от 13 до 16 години и може да му е по-интересно на твоето голямо дете. До колкото знам, няма проблем в заниманията на клуба да участват и малко по-големи деца, нали така момичета?

# 727
eli- alex  разказвай за Turan Prince World ще бъдем там началото на юни. Първо се бяхме спряли на Utopiaworld, но го смених в последния момент. Офертата е от Лъки холидей, дано всичко да е наред.
Писах ти на лични.
А ето и малко снимки:http://www.snimka.bg/?profile,albums

# 728
Ndimitrova, благодаря! Дали няма да се разочароваме!?!
А как резервира нощувките? През сайт ли?
Задължително ще се разочароваш от Айвалък, ако си била вече където и да е на друго място в Турция. Ние бяхме там след като предходната година бяхме в Анталия-в Миракъл-трагедия откъм хотел, обстановка, храна, плажа е хубав, да, но не се поддържа и чисти. Обаче изкарахме наистина приятно, защото попаднахме на чудесна компания от българи-ние си я сформирахме, де, и в интерес на истината толкова не се бях смяла 7 поредни дни от години....... По принцип в големите хотели на други места в Труция, сме попадали на българи, но на 1 или 2 семества в целия хотел, които обикновено се държат, все едно са краля и кралицата на Обединеното кралство Joy Joy и даже те измерват високомерно, че си си позволил да ги поздравиш с добър ден на български, докато в Айвалък я няма тая снобария в почиващите хора, но пък недостатъците хич не са за подценяване. Аз не съжалявам, де, че бяхме и там, заради компанията и екскурзиите до Пергамон и осторв Лесбос (който е гръцки).
Иначе за плажа на Миракъл в Анталия-мама Мони е абсолютно права-да, по-тъмен е, но не оставя никаква чернилка, даже на снимките, които виждате изглежда много по-тъмен, отколкото е в действителност, да не говорим, че плажа е поддържан идеално. Така че цвета на пясъка не бива да тревожи никой, който е решил да почива в Лара.

# 729
Писах ти на лични.

А защо само на лични?Peace Ако споделиш тук впечатленията си, ще мога да ги включа на първа страница и да бъдат от полза на всички, които са харесали този хотел. Много ми е интересно да разгледам и снимките, но ми иска парола.

# 730
  • Пловдив
Момичета, някой има ли впечатления от Club Gural Premiеr Belek? Всъщност, нали това е бившия Али Бей (за който има един коментар в началото на темата)? Последно на него сме се спряли, но все пак още едно мнение никога не е излишно  Wink. Най-вече в него ме привлече това, че има голям аквапарк и е сравнително близо до летището, а последното ми е важно заради детето, че като си го знам какъв е нетърпелив да пристига още с качването си в превозното средство, акъла ще ни вземе  Mr. Green.

# 731
Момичета, някой има ли впечатления от Club Gural Premiеr Belek? Всъщност, нали това е бившия Али Бей (за който има един коментар в началото на темата)? Последно на него сме се спряли, но все пак още едно мнение никога не е излишно  Wink. Най-вече в него ме привлече това, че има голям аквапарк и е сравнително близо до летището, а последното ми е важно заради детето, че като си го знам какъв е нетърпелив да пристига още с качването си в превозното средство, акъла ще ни вземе  Mr. Green.
Беше включен и в моя списък от 6-7 хотела и четох добри отзиви,нямам лични впечатления.По памет отблъсна ме това,че ресторанта е един и е огромен 1200 квадрата и си представих кошвартия шум,ако обаче не бъркам хотела,че сега нямам време да ровя..В Ефталия Аква резорт беше 1 р-т и беше кошмар.
Всичко останало в Гюрал ми харесваше и пак повтарям ако не бъркам хотела.. Peace

# 732
  • Beyond the Frontiers

Да, бивш Али бей е. Голям плюс - правен е ремонт тази година. Хубава територия, според мен е добър избор. Peace

# 733
Писах ти на лични.

А защо само на лични?Peace Ако споделиш тук впечатленията си, ще мога да ги включа на първа страница и да бъдат от полза на всички, които са харесали този хотел. Много ми е интересно да разгледам и снимките, но ми иска парола.
http://eleonoraaleksandrova.snimka.bg/sea/turan-prince.666543
ето отново линк,дано го отворите

# 734
Здравейте искам да ви попитам за надежна туроператорска компания понеже с приятелката ми искаме да отидем в Турция на море но  чета ли чета ии се обурках още толкова,ще сам ви благодарен за помощта

Общи условия

Активация на акаунт