На море в Турция - тема 17

• 132 377
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Търся отзиви за подходящ за деца хотел в Айвалък и пътуване с кола до там, защото за шестима ми идва скъпо с летищните такси и самолет. Ако не бъркам, Айвалък е най- близкия морски курорт в Турция. Ще ми се в началото на септември да организирам семейна почивка там.
Хубав ли е плажа там?
Има ли детски клубове по хотелите с анимация на английски?
В Айвалък съм била само за две нощувки на отиване и връщане от Бодрум. Едната нощувка беше в Айвалък бийч 3*. Много красиво място с много зеленина, двуетажни вили и страхотен плаж. Втората нощувка беше в Халик парк 5*. Имаше много хубава градина и плажът не е лош, но е доста сенчест, заради големите дървета. Прилича малко на стария Несебър. Хотелът се намира в началото на един провлак. Стаите бяха малки, грозни и мръсни. не знам как е сега. По принцип в Айвалък плажът е чудесен, но няма ново строителство, хотелите са доста овехтели и не се влагат много средства за обновяване, защото там не може да има дълъг сезон, а и самото селище Айвалък е малко и консервативно.

# 706
Ndimitrova, благодаря! Дали няма да се разочароваме!?!
А как резервира нощувките? През сайт ли?

# 707
Ndimitrova, благодаря! Дали няма да се разочароваме!?!
А как резервира нощувките? През сайт ли?
Тогава пътувахме със собствен транспорт, но ТО ни направи план на пътуването и всички резервации, както за основния хотел, така и за амеждунните нощувки. Посъветвайте се с ТО, може и Galactic да помогне малко.
Сега обърнах внимание на броя на дечицата - да са живи и здрави, а ти си смела жена!

Последна редакция: пт, 30 мар 2012, 11:01 от ndimitrova

# 708
  • Стара Загора
Здравейте! Тази година мислима да почиваме в Турция. Насочили сме се към Бодрум и по - точно се колебая между хотелите Кадикале и Ерсан резорт. Моля ако някой има информация, да сподели. Това ще ние първата почивка там и ми е трудно да се насоча към хотел. Ще пътуваме със собствен транспорт в средата на септември. Приемам и предложения за други хотели. Благодаря предварително.

# 709
Здравейте! Тази година мислима да почиваме в Турция. Насочили сме се към Бодрум и по - точно се колебая между хотелите Кадикале и Ерсан резорт. Моля ако някой има информация, да сподели. Това ще ние първата почивка там и ми е трудно да се насоча към хотел. Ще пътуваме със собствен транспорт в средата на септември. Приемам и предложения за други хотели. Благодаря предварително.
Аз съм била в Paloma yasmin. Много е хубаво всичко в него. Само дето плажа е доста каменист, но има страхотна платформа.

# 710
  • Пловдив
Привет момичета, изчетох цялата тема и благодарение на всички коментари тук  Hug харесах  Royal Wings в Лара. Не срещнах мнения обаче за Venezia Palace Deluxe http://www.emeraldbg.com/hotel/48555/2/131/61430/64622/VENEZIA-P … E-RESORT-5*-.html и Kremlin Palace http://www.emeraldbg.com/hotel/48555/2/131/1824/64623/WOW-KREMLIN-PALACE-5-*.html. Изобщо не държа да резервирам през тази агенция, ако имате по-добри предложения - подшушнете ги  Wink. Ако някой има лични впечатления, ще се радвам да ги чуя  Hug. Ще пътуваме 2-ма възрастни и дете на 6 г. (изключително хиперактивно, т.е добре е да има много забавления  Mr. Green).

# 711
Привет и от мен! Някой може ли да сподели лични впечатления от Ephesus Princes - 5 * в Кушадасъ? Благодаря предварително!
Видях, че по - горе имаше питане за Айвалък. Т.к. и ние пътуваме с автомобил и аз предпочитам хотел в по- близък турски курорт. Специално Айвалък обаче не ни го препоръчаха от ТА, чиито услуги ползваме, като един от доводите беше, че там основната част почиващи били местни хора и условията в хотелите не винаги отговаряли на европейските разбирания и изисквания.
Хубав ден на всички!

# 712
  • София
За Кадъкале не знам,но за Ерсан нямам думи,били сме няколко пъти на почивка в Турция,два от тях в Бодрум,но засега Ерсан държи първото място,със сигурност ще ви хареса!А Бодрум е място,където пак бих отишла,атмосферата там е невероятна,поне за нас! Peace

# 713
Привет и от мен! Някой може ли да сподели лични впечатления от Ephesus Princes - 5 * в Кушадасъ? Благодаря предварително!
Ще копирам един мой пост от м.февруари тази година:
"Две семейства без деца бяхме в този хотел през 2008 г.  Меко казано, това беше най-ужасната ми почивка в Турция. Първо ни настаниха в едни стаи под басейна, които бяха малки, мухлясали и с развалена  канализация....Дискотеката е почти до хотела и беше много шумно до към 2-3 часа през нощта. Имаше само две хубави неща: вечерната анимация и винарната, в която сервираха много хубаво вино и имаше жива музика. За деца няма никакви забавления. В общи линии - това е."

# 714
Благодаря ти, ndimitrova! Явно се предоверих на петте му звезди.

# 715
Това лято мисля да летуваме в Турция. Колебанията са ми между Клуб Мерсин бийч и Атлантик холидейз в Кушадасъ. Моля, който е почивал в тези хотели да се включи с мнение за тях. Приемам мнение и за други хотели в Кушадасъ. Изискването ми е да са на плажа и да имат собствен пясъмен плаж.

# 716
  • Варна
Тук трябва много да се внимава.
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4689911

# 717
След много колебание, избрахме за пътуването датата 02.06, с надеждата морето тогава да е малко по-топло и подходящо за децата. Резервирахме в хотел Long Beach Resort & SPA  5*   в Алания, та ако има някой избрал същия хотел за този период, може да пише на лични!

За инфо на всички, Акватур бяха свършили местата за чартърите си за този период  02.06 - 09.06.
Тъй че ние летим с Тез тур.

Ками, съжалявам че няма да бъдем по едно и също време в хотела, но ще се радвам да споделиш отзиви за хотела и темп. на морето  през 19 - 26.05.

# 718
Това лято мисля да летуваме в Турция. Колебанията са ми между Клуб Мерсин бийч и Атлантик холидейз в Кушадасъ. Моля, който е почивал в тези хотели да се включи с мнение за тях. Приемам мнение и за други хотели в Кушадасъ. Изискването ми е да са на плажа и да имат собствен пясъмен плаж.
за атлантик ние се бяхме колебали, но се отказахме защ. е по-нов и ни казаха от агенцията че имало оплаквания за храната и че там летували работници от турция (нещо такова)

ние с годеникът ми харесахме Омер  Peace

# 719
Здравейте  Hug
И аз като slavina_S  си търся близък курорт в Турция, тъй като сме с малки деца.  Мислих в Гърция да отидеме на почивка, но за там ще ни трябват повече пари, тъй като не предлагат ядене AI много. А и много ми се ходи в Турция и съм много по-доволна от хората там. Дано има оферти   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт