На море в Турция - тема 17

• 132 465
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Засега ми харесват Амара Долче Вита,Роял Уингс и Ела Куолити.
Изненадах се,че Авентура имат по-ниски цени от Тез тур.  Shocked
А този
http://www.aventura.bg/pochivka/226/18/44/турция-анталия-кемер-хотел-rixos-sungate-port-royale*****.html

добре изглежда

# 136
Аз се спрях на Роял Уингс 6-дневните пакети. Мисля да направя резервация през Алфатур. Интересува ме политиката но хотела в случаите, когато пристигаме сутринта и си тръгваме вечерта. За настаняването в стаите ми е ясно, но какво се случва с правото на ползване на другите услуги, когато още не сме се настанили, или вече сме освободили стаите.
Татяна, права си! Меджик лайф изглежда много добре, но ще изгубим време в пътуване с кола. До западното кройбрежие винаги ходим със собствен транспорт, но тук ще ни дойде в повече.

# 137
Ние сме ползвали 6 дневните пакети.Хотела ни беше в Лара и найстина бяхме много рано.
Ползвахме всико в хотела още от самото и пристигане.Както и последния ден до 9 часа вечерта ,докато напуснем хотела.Само трябваше да освободим стайте до 12 часа.

# 138
Ние сме ползвали 6 дневните пакети.Хотела ни беше в Лара и найстина бяхме много рано.
Ползвахме всико в хотела още от самото и пристигане.Както и последния ден до 9 часа вечерта ,докато напуснем хотела.Само трябваше да освободим стайте до 12 часа.
Благодаря! Това ме устройва напълно.

# 139
  • София
Засега ми харесват Амара Долче Вита,Роял Уингс и Ела Куолити.
Изненадах се,че Авентура имат по-ниски цени от Тез тур.  Shocked
А този
http://www.aventura.bg/pochivka/226/18/44/турция-анталия-кемер-хотел-rixos-sungate-port-royale*****.html

добре изглежда

Авентура с коя голяма компания лети? Много ми допаднаха часовете на полетите за 7-дневните пакети. А за 6-дневните не намирам newsm78

Полетно разписание на чартърните полети до Анталия!

Ха сега де - има различни часове полети за различни хотели.

ден Събота - излита от София 10.00 - каца в Анталия 11.30
ден Събота - излита от Анталия 17.00 - каца в София 18.40
и
 ден Събота - излита от София 17.25 - каца в Анталия 18.55
ден Събота - излита от Анталия 14.45 - каца в София 16.25

На кой са тези полети нае ли се?

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 20:01 от мама МОНИ

# 140
Последните полети не са ли тези от миналата година?

# 141
  • София
Последните полети не са ли тези от миналата година?

Май си права Peace Кое какво значи дали и първите са валидни или не?

# 142
Мисля, че миналата година имаше 2 чартъра в ден събота, които се пълнеха от различни ТА. Но, ако си спомням правилно разликата между двата беише около 30-40 минути.

# 143
Миналата година първо обявиха тези:
По някое време пуснаха още един полет, но не помня часове. Ние летяхме с горните часове доколкото си спомням.

За тази година ми казаха, че  Аква тур и Он травел ще си делят чартърите с Тез, но не знам дали е вярно на 100%.

# 144
Миналата година първо обявиха тези:
По някое време пуснаха още един полет, но не помня часове. Ние летяхме с горните часове доколкото си спомням.

За тази година ми казаха, че  Аква тур и Он травел ще си делят чартърите с Тез, но не знам дали е вярно на 100%.

Това бяха часовете на Тез тур. Те имаха два полета. Аква тур и съответно Астрал, Он травел имаха полет с около 1 час по-късно от тези, които си написала.  За тази година още не са обявили часове, или поне аз не намирам.

# 145
Някой ще ми помогне ли с инфо, поизчетох темата доколкото можах- Края на април, началото на май как е Т, на водата също? Засега се спирам на Ела Куалити Ризорт, но приемам и други предложения. С 4 годишно дете сме и искам да има достатъчно забавления за него. Досега не е пътувал извън БГ и малко се притеснявам, но все някога има пръв път Simple Smile

# 146
  • София
Аз се спрях на Роял Уингс 6-дневните пакети. Мисля да направя резервация през Алфатур. Интересува ме политиката но хотела в случаите, когато пристигаме сутринта и си тръгваме вечерта. За настаняването в стаите ми е ясно, но какво се случва с правото на ползване на другите услуги, когато още не сме се настанили, или вече сме освободили стаите.
Татяна, права си! Меджик лайф изглежда много добре, но ще изгубим време в пътуване с кола. До западното кройбрежие винаги ходим със собствен транспорт, но тук ще ни дойде в повече.
Здравейте, и аз търся подобен хотел, как се спряхте на този Роял Уингс? Ние също сме без деца. Дали този хотел има пясъчен плаж?

# 147

Здравейте, и аз търся подобен хотел, как се спряхте на този Роял Уингс? Ние също сме без деца. Дали този хотел има пясъчен плаж?
[/quote]

Да, има - доста голям. Не знам как е морето, защото ние бяхме в края на април и не се къпахме. Хотела е много хубав, но впечатленията са ми малко стари - от 2008 г. Миналата година от ТА, с която пътувахме ми казаха, че имало недоволни, но това е много субективно и зависи от какво. Сега погледнах в Холидейчек -а и Трип-адвайзъра и мненията са много добри - отлични. Като хотел, локация, интериор, екстериор, басейни, пързалки - на мен ми хареса много.

# 148
А някакви отзиви за Limak Arcadia Golf & Sport Resort - Белек?

# 149
  • София

Да, има - доста голям. Не знам как е морето, защото ние бяхме в края на април и не се къпахме. Хотела е много хубав, но впечатленията са ми малко стари - от 2008 г. Миналата година от ТА, с която пътувахме ми казаха, че имало недоволни, но това е много субективно и зависи от какво. Сега погледнах в Холидейчек -а и Трип-адвайзъра и мненията са много добри - отлични. Като хотел, локация, интериор, екстериор, басейни, пързалки - на мен ми хареса много.
[/quote]
Благодаря, прочетох в описанието на хотела че бил един от най-популярните хотели за почивка с деца - дали е така, тъй като нас това не ни вълнува и бих искала повече спокойствие?

Общи условия

Активация на акаунт