На море в Турция - тема 17

• 132 468
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,днес най накрая се спрях на хотел UTOPIA WORLD HOTEL 5 *  и платих за 02.06.2012г. и страхотна отстъпка от 7%
Почивали ли сте друг път в този хотел?През коя агенция резервира?Благодаря предварително!  bouquet

# 196
Добър вечер!
Имам въпрос към тези, които вече са направили резервация.
Интересува ме договора, който се сключва. Какви "капани" има според вас, ако има такива? Как стои въпроса с цената на горивата? Допуска ли се допълнително заплащане и в какъв размер, в кои случаи? А относно ненабрания минимум туристи за осъществяване на почивката  newsm78
Много въпроси си задавам и се надявам да ми отговорите.
А също така с удоволствие приемам съвет - с какво да внимавам?
Какво се случва ако не съм съгласна с договора, който ми дадат?

# 197
Въпрос към Галактик ,Татяна ли познаващите въпросните хотели.
Риксос Сънгейт Роял в Кемер наистина ли всички ала-карт се плащат ?Гюрал Премиер -бивш Али бей клуб има ли забележки,четох някаква рускиня се оплаква ,че основния ресторант е голям,не си намирала място и персонала не помагал,почувствала се като в Макдоналдс?
Сега гледам Риксос Сънгейт Роял,Делфин Дива Премиер,Гюрал Премиер,Роял Уингс или Амара Уингс
това ми е класацията като качество-цена...
Някой има ли мнение ?
Отивам да чета отзиви в стари теми.  Simple Smile

# 198
# 199
  • Beyond the Frontiers
Добър вечер!
Имам въпрос към тези, които вече са направили резервация.
Интересува ме договора, който се сключва. Какви "капани" има според вас, ако има такива? Как стои въпроса с цената на горивата? Допуска ли се допълнително заплащане и в какъв размер, в кои случаи? А относно ненабрания минимум туристи за осъществяване на почивката  newsm78
Много въпроси си задавам и се надявам да ми отговорите.
А също така с удоволствие приемам съвет - с какво да внимавам?
Какво се случва ако не съм съгласна с договора, който ми дадат?

Таксата за гориво я въведоха още миналата година и я има при всички, доплащането варира от 5 до 12 евро /поне до сега/ на човек и зависи от цената на горивата. Обявява се около 20 дена преди дата на тръгване.
Моментът с ненабрани туристи присъства във всеки договор.
Като цяло аз бих обърнала внимание на сроковете за анулация и неустойки - за съжаление при повечето фирми са станали доста големи. По мое наблюдение минимума е 20 дена преди дата на тръгване.

Като цяло Раздел II.Организирани групови и индивидуални туристически пътувания с обща цена от Закона за туризма урежда тези неща и почти дословно се цитира в договорите http://lex.bg/laws/ldoc/2135454211

Въпрос към Галактик ,Татяна ли познаващите въпросните хотели.
Риксос Сънгейт Роял в Кемер наистина ли всички ала-карт се плащат ?Гюрал Премиер -бивш Али бей клуб има ли забележки,четох някаква рускиня се оплаква ,че основния ресторант е голям,не си намирала място и персонала не помагал,почувствала се като в Макдоналдс?
Сега гледам Риксос Сънгейт Роял,Делфин Дива Премиер,Гюрал Премиер,Роял Уингс или Амара Уингс
това ми е класацията като качество-цена...
Някой има ли мнение ?
Отивам да чета отзиви в стари теми.  Simple Smile

Миналата година мои хора не останаха доволни от Делфин Дива, най-вече от обслужването.
Иначе хотелите са добри, има просто дребни разлики и е въпрос на преценка, какво точно е по-важно за вас.

Гюрал Премиер доста го хвалят точно с облужването, но в стаите не е кой знае какъв лукс в сравнение с Раял Уингс или Амарата. И различен тип хотели - ниски постройки на голяма площ срещу масивна сграда.

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 21:47 от Galactic Voyager

# 200
Мимозата, за RIXOS SUNGATE Тез тур дава информация, че мексиканския, турския и средиземноморския а ла карт ресторанти са безплатни, а останалите 5 са с платена резервация.

# 201
  • Панагюрище
И преди питах,но не получих отговор,кажете някои ходил ли е в хотел Вера Санта Мария в Кушадасъ,моля споделете мнение.

# 202
Някой ползвал ли е туристическа агенция Nicky M.Имат пуснати валчери за Кушадасъ Agua Fantasy а не са ми много известни

# 203
Здравей,Alexal  не съм почивала в този хотел друг път,но тази година са ми по- ограничени средствата и за това го избрах агенциятя е Алфа тур.Четох малко руски отзиви,харесва ми,че на хълм и по различен от другите хотели.

# 204
Някой ползвал ли е туристическа агенция Nicky M.Имат пуснати валчери за Кушадасъ Agua Fantasy а не са ми много известни
Моите свекър и свекърва бяха ходили с тях на почивка в Кушадъса, а по-късно и на новогодишна екскурзия пак в Турция. Някога (преди 5-6 години) имаха офис на Мадрид. Организацията беше нормална. Не са менталиви  Peace
сега като гледам адреса от сайат им, е Янко Сакъзов, явно още са там  Peace
http://www.nickym.com/index.php?lang=1
Имат си табела долу на входа. Струва ми се да не е измама. Отдавна са на пазара, макар и супер малка фирма  Rolling Eyes

# 205
Моите свекър и свекърва бяха ходили с тях на почивка в Кушадъса, а по-късно и на новогодишна екскурзия пак в Турция. Някога (преди 5-6 години) имаха офис на Мадрид. Организацията беше нормална. Не са менталиви  Peace
сега като гледам адреса от сайат им, е Янко Сакъзов, явно още са там  Peace
http://www.nickym.com/index.php?lang=1
Имат си табела долу на входа. Струва ми се да не е измама. Отдавна са на пазара, макар и супер малка фирма  Rolling Eyes
Благодаря ти.  bouquet

# 206
  • ВАРНА
Момичета ,Тез Тур са пуснали вече и самолетните си програми от Варна, стартират от 1 септември   Grinning вече съм си избрала и датата 1-8 септември, най вероятно отново в добрия стар Делфин Ботаник

Искам да ви попитам гледам в сайтовете на Делфините има за резервации онлайн,някой плащал ли си е дирекно в хотелите им  Hug

# 207
  • Варна
Момичета ,Тез Тур са пуснали вече и самолетните си програми от Варна, стартират от 1 септември   Grinning вече съм си избрала и датата 1-8 септември, най вероятно отново в добрия стар Делфин Ботаник

Искам да ви попитам гледам в сайтовете на Делфините има за резервации онлайн,някой плащал ли си е дирекно в хотелите им  Hug
По- неудобни часове не можаха да измислят. От седем дена почивката става седем нощувки , шест дена. Дано да пуснат шестдневни почивки.

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 07:49 от ninoto

# 208
  • София
Чудя се за този хотел, някой има ли отзиви:
Maritim Pine Beach Resort

Галактик, виждала ли си го "на живо"?

# 209
Препоръчайте ми курорти/хотели с хубав плаж, с фин пясък, моля.  Praynig
Миналата година бяхме във Voyage Belek и съм много доволна от всичко, но ми се иска да разнообразим. Wink

Общи условия

Активация на акаунт