На море в Турция - тема 17

• 132 488
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Момичета,да попитам ако се възползвам от ранните записвания, след това има ли някаква застраховка в случай не мога да замина и да ми върнат парите.Благодаря!

При ранните записвания връщат парите до 21- я ден преди заминаването-поне така ни казаха от Алфатур,след това удържат проценти.А иначе ние си направихме отделна застраховка при застрахователно дружество и тя покрива сумата при болест,смърт и разни други,но мисля че при отменен полет не.На около 3000лв застраховката е 100лв.

# 316
  • София
Olive моят не посещава детския клуб, защото не разбира езика и се нервира. Ходих веднъж с него, когато ги рисуваха. Говорих с момичетата на английски, но иначе да рускини бяха. В стаята има тв канал, който показва мини клуба и ако си в стаята може да си наблюдаваш детето. Laughing Детската дискотека е стандартната (песните вече ги знам наизуст) и се провежда до амфитеатъра. Иначе какво още има - детски пързалки в басейна, хубава детска площадка. Но моят примерно всеки следобед риташе топка или играеха фрисби с баща си по поляните. Едната вечер имаше на една от поляните надуваеми атракции и беше много весело, но като цяло няма такива забавления за деца, каквито примерно има да кажем в Роял Уингс или Делфините като чета от момичетата. Като цяло личното ми усещане за хотела е по-спокоен хотел не толкова детски ориентиран, но зависи и от детето де. На моя му дай пясък и поляни да търчи Laughing
Тихите стаи - да гледат или към Релакс басейна (нашата беше такава) или към вилите (няма езера там newsm78). Имахме много хубава гледка ние - към басейна и назад морето, докато към вилите ще гледате хората в басейна на вилите на практика. Но честно казано няма откъде толкова да има шум там - евентуално от х-л Венеция всъщност, т.е. да не гледате натам. Но дали номерата са четни или не направо не помня newsm78
Фрешове - на закуска или във витамин бара, иначе има навсякъде кутии с нат. сок Куинс.
Алкохол - не сме пиячи, но мъжа ми пи веднъж-два пъти уиски Джак Даниел, така че и вносния или поне някои видове влизат. На бара (не и по време на представленията обаче в амфитеатъра) към питието сервират чипс и ядки.
В IC Cafe има много видоме кафе - латето е страхотно.

Някой друг ме питаше за "+" и "-". Хотелът има много положителни неща и аз съм много доволна. Като минуси - задълже репелент с/у комари. Първата вечер бяхме неприятно изненадани, а растителността там наистина е буйна. И друго половината стаи са с малки балкони. Като 1/2 балкон ако сте обърнали внимание на снимките на хотела. Имайте го предвид и ако това е от значение за вас помолете за стая с голям балкон.
Друго не се сещам - дано съм полезна.

# 317
  • Berlin
Здравейте!
Аз в момента търся почивка за родителите и свекърите ми - ще ги пращаме на море. Grinning
Въпросът ми е  дали може да ме ориентирате как стоят нещата с т.нар. вили - какво точно представляват? Предполагам, че това ще е най-удачният вариант за тях.  newsm78 Засега харесах Utopia World Hotel, но и ако може да ме ориентирате към кой курорт да гледам, ние не сме ходили в Турция и не знам как са нещата там.

# 318
  • София
Благодаря, мама Мони!  bouquet
Това е предодстатъчно като инфо, днес запазваме там. Grinning

# 319
Благодаря на мама Мони.............    bouquetтерасата не ме притеснява,комарите също като се вземат мерки.......там сме края на септември,ако има някой от вас да пише Simple Smile

# 320
Отдавна не съм писала, та влизам да ви се оплача.
Още се оглеждам и аз нищо не съм резервирала.
Уж щях направо в хотела, ама се ядосах и няма да е така. Няколко пъти комуникирах с рецепция, даваха ми цени, инструкции и т.н., но като дойде време да резервирам и изведнъж се сетиха, че съм била на европейския ценоразпис - и хоп хайде нови цени... Не знам за каква са ме помислили, с моя недостатъчно добър английски, но да бяха ме питали. Не съм им писала на развален турски, че да ми дадат техните цени. Те като отида може друго да измислят и да се наложи пак да доплащам или да се разправям с тях.... Не знам откъде им дойде объркването, или аз нещо неправилно още в началото съм подходила. Ами да бяха питали откъде съм навреме, аз откъде да знам че имат няколко ценоразписа за крайни клиенти... Една седмица се разправях с тях и вече се отказах, та сега съм в първоначална позиция на търсене  Mr. Green  направо ще сключвам договор с ТО ... 

# 321
  • Beyond the Frontiers
Ками*, доста хотели имат различна цена за различните пазари /страни/. Не е правилно, ама е практика. Нищо чудно доста да са се шашнали, като сте ги питали директно, защото предимно с тур. фирми работят.

# 322
Някой да е проучвал, гледал, чел, слушал или ходил в Paloma Club Sultan Özdere? Разглеждам хотелите в Кушадасъ и този ми привлече погледа, още повече, че е на доста ниска цена и има лунапарк. Чудя се обаче дали има стълби или голяма денивелация, защото с две малки деца, ще ни се откъснат ръцете да ги носим, ако им е трудно изкачването. Отивам да чета коментари.

# 323
  • Beyond the Frontiers
Някой да е проучвал, гледал, чел, слушал или ходил в Paloma Club Sultan Özdere? Разглеждам хотелите в Кушадасъ и този ми привлече погледа, още повече, че е на доста ниска цена и има лунапарк. Чудя се обаче дали има стълби или голяма денивелация, защото с две малки деца, ще ни се откъснат ръцете да ги носим, ако им е трудно изкачването. Отивам да чета коментари.

Дай, да ходим да го видим  Hug

# 324

Дай, да ходим да го видим  Hug

Отивам да събирам багажа Mr. Green

# 325
  • София
Официално да се похваля - имаме вече потвърдена и платена резервация за RIXOS LARES от 30 юни Grinning

# 326
  • ВАРНА
мама МОНИ,честита резервацийка  Grinning миналата години наши познати бяха в RIXOS LARES и бяха много доволни  Grinning

# 327
Решили сме тази година да почиваме в Мармарис, Ичмелер. Търся хотел със собствена плажна ивица и да има забавления за деца. Но колкото повече хотели разглеждам, толкова повече се обърквам. Може ли да ми препоръчате подходящ такъв.

# 328
Решили сме тази година да почиваме в Мармарис, Ичмелер. Търся хотел със собствена плажна ивица и да има забавления за деца. Но колкото повече хотели разглеждам, толкова повече се обърквам. Може ли да ми препоръчате подходящ такъв.

Аз не познавам добре хотелите в Мармарис, но дай повече информация, за да се ограничи малко избора - каква категория да е хотела и организирано ли ще пътувате или не?

На мен ми хвана окото TURUNC HOTEL 5 *, много уютно ми изглежда заливчето, в което се намира, плажът е собствен, но е много тесен.

# 329
Проучвах гледах по-миналата година 4 зв е,на мен лично ми хареса гледката от основния ресторант,защото е на по-високо ,едно ниво надолу мисля басейна и като си седнал басейна ти се вижда,че прелива в морето.Много зелеленина,денивелаця има не знам как ще ти се види,базата като за 4 зв ,но като цяло ми хареса.Развлеченията и пързалките бяха малко за големите ни деца и това ме спря.

Общи условия

Активация на акаунт