На море в Турция - тема 17

• 132 504
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Да, той е. За съжаление бях на Нова година там. Храната беше много вкусна. Чисто и поддържано, перфектно обслужване. Даже на 1 януари имам снимки от плажа - ситен и хубав пясък, беше 17-18 градуса тогава и се попекохме. Mr. Green Да не подведа някого обаче, беше много отдавна, а както знаем от мениджмънта на хотела зависи качеството на услугата.

# 301
Момичета,да попитам ако се възползвам от ранните записвания, след това има ли някаква застраховка в случай не мога да замина и да ми върнат парите.Благодаря!

# 302
  • София
Да, той е. За съжаление бях на Нова година там. Храната беше много вкусна. Чисто и поддържано, перфектно обслужване. Даже на 1 януари имам снимки от плажа - ситен и хубав пясък, беше 17-18 градуса тогава и се попекохме. Mr. Green Да не подведа някого обаче, беше много отдавна, а както знаем от мениджмънта на хотела зависи качеството на услугата.
Да, така е, но като се вземе предвид, че Риксос са го взели - би трябвало да е добър мениджмънта. Peace Благодаря за мнението - важно ми беше за пясъка!  bouquet

# 303
  • Beyond the Frontiers
Който има време и го интересува: от четвъртък в Интер експо център започва Туристическата борса.
В петък на щанд No 35 ще бъдат представители на редица от водещите хотели и хотелски вериги в Турция - Delphin Hotels, Mardan Palace, Voyage Hotels/Maxx Royal Belek, Vogue Avantgarde, AKKA Hotels, Barut Hotels, Crystal Hotels, Daima Hotels, Adam&Eve, Spice Hotel, Titanic Beach.

Момичета,да попитам ако се възползвам от ранните записвания, след това има ли някаква застраховка в случай не мога да замина и да ми върнат парите.Благодаря!

Коментирано е многократно, попитайте вашия Туроператор за тази застраховка предлага се вече от почти всички, покрива рискове като болест, смърт, загуба на работа, пожар в дома...Важно е, че застраховката се прави в момента на резервацията или до 24 часа.

# 304
  • София
И ние вече сме с готов хотел и утре плащаме Laughing Тази година се спряхме последно на Rixos Lares. Определено трансфера и пясъка ме съблазниха.
Сабина AMARA DOLCE VITA почти до последно ни беше фаворит и личното ми усещане за там е, че щеше да е много хубаво. Но...много път, а нещо нощните полети с детето ме спряха. Ако отидеш ще разказваш от първа ръка Peace
mimozata и от теб ще чакам подробен разказ за Сънгейт.
Oliveминалата година бяхме в IC Green Palace. Бих повторила определено, но при толкова много други хотели ми се ще разнообразие. Но иначе изкарахме чудна почивка - много е зелено наистина. В район Лара пък четох, че най-зеления хотел е именно Rixos Lares. Хубави снимки гледах от него, направени от едно руско семейство и ми допадна, но Грийн Палас е по-зелен.

# 305
  • София
Благодаря, мама Мони, почти на него съм се спряла, колко време е трансфера?

# 306
  • София

Не бери грижи - 20 минути Peace Писала съм подробно за него, качих в албумчето и снимки, а имам и доста във фейсбук. Ако нещо те интересува питай. Няма да съжалявате.

# 307
И ние вече сме с готов хотел и утре плащаме Laughing Тази година се спряхме последно на Rixos Lares. Определено трансфера и пясъка ме съблазниха.
Сабина AMARA DOLCE VITA почти до последно ни беше фаворит и личното ми усещане за там е, че щеше да е много хубаво. Но...много път, а нещо нощните полети с детето ме спряха. Ако отидеш ще разказваш от първа ръка Peace
mimozata и от теб ще чакам подробен разказ за Сънгейт.
Oliveминалата година бяхме в IC Green Palace. Бих повторила определено, но при толкова много други хотели ми се ще разнообразие. Но иначе изкарахме чудна почивка - много е зелено наистина. В район Лара пък четох, че най-зеления хотел е именно Rixos Lares. Хубави снимки гледах от него, направени от едно руско семейство и ми допадна, но Грийн Палас е по-зелен.
[/qu
понеже това лято и ние ще сме в ic green palace бих искала пове4е информация за хотела-какви са минусите и плюсовете ?.....благодаря предварително

# 308
  • София
Здравейте момичета,

Тази година за пръв път отиваме на море в Турция - в Айвалък - Айтур Бийч Клуб. Някой има ли отзиви за града, а и времето от 26.05 дали става за плаж??
 Thinking
Благодаря ви предварително.

# 309
хрис едва ли ще става много за плаж,Айвалък е нагоре доста е водата ще е студена дано поне слънце да има.  Peace
Мама Мони и мен едното от нещата ,които ме изкуши е пясъка на Риксос Сънгейт -донесен специално от Египет  Crazy Освен това огромна площ наситена със забавления и заведения 23 басейна и 3 джакузита 12 ресторанта от тях 3 основни.Миналата година в Ефталия Аква един основен за целия хотел беше кошмар  Close
Ние ще летим от Истанбул-изпробвано и тренирана няколко пъти  Grinning Излиза ни доста по-евтино отколкото от София, а за нас Варна-Истанбул и Варна -София е еднакво с тая разлика,че до Истанбул пътя е много по-хубав за съжаление.
И аз чакам отзиви за Рикос Ларес .Амара Долче Вита и Амара Уингс ми бяха др фаворити обаче за Долче Вита ми се стрва малко детето..В Риксоса има много повече забавления за децата.

# 310
Този Адам и Ева нещо сииииилно ме заинтригува... Благодаря и за останалите предложения. Ще мисля.

Миналата година бяхме в хотел "Spice" - и от тераса си виждахме "Адам и Ева" - отвън изглежда като кубчето на Рубик - с всичките тези прозорци с червени и сини светлини. Бяхме доста заинтригувани и мислихме за тази година да отидем там, но като се зачетох в отзивите в Трип-а съм малко разколебана. По принцип в тяхната класация е на 33 място от 68 хотела /167 ревюта/, всички са доволни от храната, плажа, басейните, анимацията, но не толкова много от обслужването и също така от интериора - както и тук е писано - много огледала, искрящо бели стаи, модерен минималистичен дизайн, много тъмни коридори - изобщо доста авангардно. Но, ако това е вашия стил - може да бъде екстравагантно преживяване, още повече, че повечето скъпи хотели предлагат различен лукс, но в общи линии в рамките на традиционното.

Защо не погледнете и този хотел - Cornelia De Luxe Resort - на снимките изглежда модерен и доста хубав. Сложен е на 7-мо място, има 410 ревюта и почти всички са положителни. Само че не знам дали го предлагат на нашия пазар - не съм търсила много подробно. Peace

# 311
  • София
И аз да се похваля - резервирахме 5 нощувки в Turan Prince World - Сиде, а след това се насочваме към района на Кушадась за 7 нощувки в Paloma Club Sultan.

# 312
  • София

Не бери грижи - 20 минути Peace Писала съм подробно за него, качих в албумчето и снимки, а имам и доста във фейсбук. Ако нещо те интересува питай. Няма да съжалявате.
Ами аз изчетох всичко, само се чудя, с нашите две девойки - нашата и на другото семейство - на 4 и 5 г., дали ще им харесва в детския клуб и дали ще се разбират - анимацията за деца на руски ли е? Твоето дете седеше ли там или с вас на плажа/басейните?
Има ли хубава детска дискотека вечер, въобще какви са забавленията за деца?
Разбрах, че трябва да искаме номер на стаята към езерата - четните ли бяха, за да е по-тихо?
Има ли добро еспресо/капучино? Има ли фреш безплатно или срещу заплащане, вносните алкохоли влизат ли?

# 313
И аз да се похваля - резервирахме 5 нощувки в Turan Prince World - Сиде,
Summer, кога ще сте в Туран? Моля те да пишеш отзиви като се върнете, че го заглеждах тази година, но в крайна сметка избрах друг хотел.

# 314
  • София
Zigizagi, от 19.05. сме в Turan. Разбира се, ще пиша отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт