На море в Турция - тема 17

• 132 431
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
  • Berlin
Четох в Tripadvisor мнения, че може на място в хотела да си upgrade-неш стаята. Това как става?

# 421
Четох в Tripadvisor мнения, че може на място в хотела да си upgrade-неш стаята. Това как става?

Като дадеш на рецепциониста 50-100 евро. Може и по-малко, зависи от ценовата категория на хотела. Руснаците много масово го практикуват това "доплащане".
През 2007 г., когато проучвах как вървят цените за по-добра стая, се говореше за суми около 35 евро, но сега тарифите са се вдигнали. Mr. Green

# 422
  • София
Благодаря ви, момичета... тази вечер ще обсъждаме "бюджета"
Значи едно подобно море с хубави атракции излиза 3 - 4 000лв за двама... така ли Simple Smile
Ние май май ще можем да отделим около 2 000.
Сложна работа било  newsm78

# 423
  • Beyond the Frontiers
Значи едно подобно море с хубави атракции излиза 3 - 4 000лв за двама... така ли Simple Smile

С малко компромиси може да вземете приличен хотел в този ценови диапазон - посочете някакви дати и ще ви дадем насоки. Peace

# 424
аз пак да попитам  Embarassed Embarassed

Здравейте отново, искам да Ви помоля още малко за помощ, защото много се двуумя. Със сигурност реших да е Кушадасъ, но се чудя дали да е в Аквафентъзи или някой по-хубав хотел в близост до Аквапарка...какво ще кажете? Четох разни мнения за хотелската част на Аквафентъзито,които не ми харесаха много-много...Кой хотел е в близост и да си заслужава повече? 

# 425
  • София
natali754  Анталиа е на светлинни години пред Кушадасъ,никога не ми се е налагало да ставам рано за шезлонг,това го видях само в Кушадасъ ooooh!По мое мнение пет звездните хотели в Кушадасъ отговарят на 4 или 3+ в Анталиа, единствено аквапарка и разходката с яхта са страхотни,но други забавления за деца не видях.Аз съм от капризните де,искам когато си плащам да си получавам това за което съм платила  Peace
gergana26, извинявай, че ще те коригирам newsm78, но според мен ранното ставане за шезлонг на първа линия около басейните е не само в Кушадасъ, но и в Лара, и в Сиде, и в Алания, и в Египет,  и във всяка една част на света, където има почиващи руснаци. С тази разлика, че в другите страни менинджмънта  на хотела не им разрешава да си разиграват коня както те искат и им събират кърпите от шезлонгите, докато в Турция ги носят на ръце и всичко им е позволено

# 426
Голяма треска тресе темата  Grinning
И аз да се похваля,на 25.05 заминаваме за Кушадасъ-Kusadasi Golf & Spa.
поемам риска пак да отседна в чисто нов хотел.Плажа  е на 8км ,но не ме притеснява.С две големи деца съм,така ,че няма страшно.Те така или иначе висят само на басейните.

А сега започвам търсене за юлската ваканция  newsm78
Бах се спряла на Ела Куалити,но цена от 300 евро на вечер ми идва малко множко.

# 427
  • Beyond the Frontiers
Промяна в разписанието на Тез тур - по програмата Анталия със 7 нощувки - излитане от София в 11:10 сутринта и кацане в Анталия в 12:40

# 428
Сложна работа било  newsm78

С малко компромиси може да вземете приличен хотел в този ценови диапазон - посочете някакви дати и ще ви дадем насоки. Peace
Ние ще почиваме в Анталия от 15.09 със шестдневните пакети и ранни записвания в Royal Wings за 2835 лева/двама души/, включително летищни такси. Мисля, че за 2000 лв. можете да си намерите хубав хотел в Кушадасъ с автобус в ненатоварен сезон. Провери автобусните почивки за Paloma Pacha и ще намериш оферта до 2000 лева.

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 20:01 от ndimitrova

# 429
  • София

Амиии... явно ще се ориентираме към по малкозвездни хотели Simple Smile)
Иначе юни месец няма да успеем заради сесиите, но може да се ориентираме към септември Simple Smile
А към кои туроператори да се ориентирам, понеже ме е страх малко, покрай тези издънки по новините, може и на ЛС, да не е реклама Simple Smile

# 430

Амиии... явно ще се ориентираме към по малкозвездни хотели Simple Smile)
Иначе юни месец няма да успеем заради сесиите, но може да се ориентираме към септември Simple Smile

Ако не ви е проблем да пътувате много рано сутринта и много късно вечерта, може да разгледате 6-дневните пакети на Тез тур. Така плащате една нощувка по-малко, т.е. цената е по-ниска и има няколко съвсем прилични хотела, които са около вашия бюджет.

# 431
  • София
Промяна в разписанието на Тез тур - по програмата Анталия със 7 нощувки - излитане от София в 11:10 сутринта и кацане в Анталия в 12:40

Като гледам пипнали са и обратния полет - излита в събота 8.30, което е супер рано и съботата просто липсва в почивката Mr. Green

ronilaz не виждам смисъл да питаш едно и също нещо през час. Явно на този етап никой не може да ти отговори. Доколкото съм чела Аква фентъзи е търсен и хвален хотел от българите с хубав аквапарк.
vitaminka вие сте двама, не сте с малко дете - погледни 6-дневните пакети.

еими браво на вас Hug Успех с търсенето на хотел и за втората почивка. С колата ли сте пак и тази година?

Момичета Татяна не е писала скоро newsm78 Липсват им коментарите й.

# 432
  • Beyond the Frontiers

Като гледам пипнали са и обратния полет - излита в събота 8.30, което е супер рано и съботата просто липсва в почивката Mr. Green

Ау, да. Това не го споменават.

# 433

ronilaz не виждам смисъл да питаш едно и също нещо през час. Явно на този етап никой не може да ти отговори. Доколкото съм чела Аква фентъзи е търсен и хвален хотел от българите с хубав аквапарк.
vitaminka вие сте двама, не сте с малко дете - погледни 6-дневните пакети.

еими браво на вас Hug Успех с търсенето на хотел и за втората почивка. С колата ли сте пак и тази година?

Момичета Татяна не е писала скоро newsm78 Липсват им коментарите й.

май месец ще съм с автобуса.Ще ходим с детето,племенника и леля ми.Не ми се рискува с колата.
Но на юли ще сме с колата.

# 434
Здравейте отново, искам да Ви помоля още малко за помощ, защото много се двуумя. Със сигурност реших да е Кушадасъ, но се чудя дали да е в Аквафентъзи или някой по-хубав хотел в близост до Аквапарка...какво ще кажете? Четох разни мнения за хотелската част на Аквафентъзито,които не ми харесаха много-много...Кой хотел е в близост и да си заслужава повече?  Hug
В близост този е най-хубавия  Grinning

гергана 26 защо не изберете Аквафентъзи или Онирия Кларос ,че поне пътя ще е наполовина!Ефталия Аква е възможно най-отдалечения хотел за пътуване с автобус в Турция.Кошмар ще е пътя,отделно пързалките не са за най-малките изобщо и няма нищо друго за малкото детенце.
Не ви съветвам тези деца да ги качите на автобус до там,обслужването не е на ниво, ресторанта е ужасяващо шумен и претъпкан,ще му се вземе акъла на детето  Rolling Eyes

Еими кои са хотелите ?Митко като разбра,че няма да се засечем и се отказа  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт