На море в Турция - тема 17

• 132 268
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • София...........
Случайно попаднах на темата и се зачетох. Успях да попрехвърля няколко теми, но не открих инфо за хотел Флора, Кушадасъ. Ако някоя от Вас има информация моля да я сподели.

Назад беше коментиран, били сме там - много е далече от плажа ...

# 676
Здравейте,момичета - страхотна темичка! Миналата зима бях много активна тук, беше ми мноого приятно, защото търсех подходящ хотел с ранни записвания - момичетата тогава много ми помогнаха! Бяхме с Алма тур и си понесохаме последствията -  в последният момент се оказахме вместо във Вояж Белек в друг хотел по-нисък клас,  разправии до последният момент, но не беше лошо! Тази година обаче искаме да отидем с кола, а не със самолет, и нямам време да чета за новите хотели, затова направо реших да запазя за IC Green Palace - помня, че много ми харесаха отзивите миналата година! Върпосът ми е как ще ми излезе най-евтино да резервирам само хотела? С ТЕЗ тур ли? И защо на сайта не виждам цени смао за нощувки? Май съм позагубила тренинг Grinning
Благодаря ви за отговорите!

# 677
Пропуснах да кажа, че бяхме в Акка Антедон - не е лош хотел, но сега ми се иска по-висок клас хотел! С малко дете съм, ще пътуваме началото на октомври и държа плажът да е хубав, а не камънаци...Дали съм се ориентирала правилно с избора си сега? По-висок клас е надявам се! Ако пък има нови, наистина интересни хотели, или пък лоши отзиви  IC Green palace, кажете моля ви, че да сядам да чета отново от а-б цялата тема... Simple Smile
Ако някой го интересува аз Akka Antedon - бях писала много подробно за хотела, ще публикувам отзивите си пак! Simple Smile

# 678
Здравейте момичета!
Пак се рових цяла вечер, но инфо за FLORA SUITES HOTEL не открих.
Много моля divna дами напише някое и друго изречение за този хотел. Предварително знаех, че разстоянието до плажа е около 600-700 м. и това не е проблем за нас. Повече ме интересува хотела, стаите, обслужването и кои стаи са по-хубави.Ще пътуваме на 22.06 с автобус на АН МАР ТРАВЕЛ / ДИЧОНИ/.Не сме пътували толкова дълго време дори и с кола, надявам се малкия / 6,5 г./ да понесе добре пътуването.

# 679
  • София...........
yujeni, бяхме в този хотел преди 8-9 или 10 години (не помня вече) и то две години поред ходихме там. Първата година хотела беше почти нов (на 1-2 години). Тогава нямаше ALL , а само HB . Поддържаше се много чисто и персонала беше много любезен (дори сме си поръчвали какво ни се хапва за другия ден). Нямаше го и малкия басейн с пързалките. Но всичко това е преди толкова много години .... Сега как е  незнам....
 Важно да сте наясно, че плажа е доста далеч и пътя е доволно прашен - иначе плажа е хубав за Кушадасъ(плажа е на Ефесия). Хотела е отдалечен от Кушадасъ, но е близо до пътя по който минават маршрутките до града.
Копирах си мнението.

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 02:53 от divna_

# 680
  • Варна
Здравейте!
Дайте ми съвет към кои фирми във Варна да се обърна за почивка в района на Анталия. Май се притеснявам сама да го организирам...
Прадварително благодаря  bouquet
Темата е страхотна...

# 681
Момичета, помагайте! След голямо ровене и чудене успях да стесня кръга до три хотела, но сега чуденето продължава...В крайна сметка се спрях на:

Rixos Tekirova
Marti Myra
Alva Donna

Много ще съм благодарна, ако споделите мнения или впечатления!

# 682
Много благодаря divna_ . Още като получих първото инфо за този хотел бях наясно с разстоянията.Предложиха ми го и заради това, че не е на плажната ивица и не е в голямата суматоха.Целта на почивката ни е : почивка и къпана, къпане и пак къпане в морето / ако имаме късмет/, защото миналата година в България успяхме да се топнем 3-4 пъти в морето.
Имам добри отзиви за този хотел от миналата година, а и разбрах , че е малко е поремонтиран.
Приятен ден на всички !

# 683
  • Beyond the Frontiers
Пропуснах да кажа, че бяхме в Акка Антедон - не е лош хотел, но сега ми се иска по-висок клас хотел! С малко дете съм, ще пътуваме началото на октомври и държа плажът да е хубав, а не камънаци...Дали съм се ориентирала правилно с избора си сега? По-висок клас е надявам се! Ако пък има нови, наистина интересни хотели, или пък лоши отзиви  IC Green palace, кажете моля ви, че да сядам да чета отново от а-б цялата тема... Simple Smile
Ако някой го интересува аз Akka Antedon - бях писала много подробно за хотела, ще публикувам отзивите си пак! Simple Smile

Хотелът е чудесен. Бих включила и Royal Wings от същия район Peace Иначе цени само за настаняване при Тез тур ще са ви доста високи Peace

# 684
Интересувам се от хотел в Мармарис, Дидим или Бодрум, на първа линия или със собствен плаж. И преди всичко - ако може да ми кажете името на някои агенции, които предлагат пътуване до там с междинна нощувка в  Айвълък например? Защото пътят е доста, а сме с дете.

# 685
  • Beyond the Frontiers
Интересувам се от хотел в Мармарис, Дидим или Бодрум, на първа линия или със собствен плаж. И преди всичко - ако може да ми кажете името на някои агенции, които предлагат пътуване до там с междинна нощувка в  Айвълък например? Защото пътят е доста, а сме с дете.
Организирано с автобус такъв вариант не съм чувала да се предлага. Ако пътувате със собствен транспорт - всяка агенция ще ви свърши работа.

# 686
Galactic Voyager, благодаря ти! Hug Миналата година пак до теб се допитвах при избора на хотел...Можеш ли да ми дадеш идея през къде да си запазя само хотел, за да ми излезе най-евтино Rolling Eyes - Може и на лични, за да не го приемат като реклама! Мои познати миналата година за 10 дни (началото на октомври) в Amara Dolce Vita платиха 500$ за двама възрастни и 2 деца, чрез познат който им запази директно от Турция! Просто разликата в цените е ....космическа!
Иначе за хотела - да, и Royal Wings  е в класацията ми! Simple Smile

# 687
 Здравейте момичета! Ето че отново опрях до бг-мамите за съвет.  Simple Smile
 От 2 седмици проучвам 7-дневните самолетни почивки в Анталия с цел да намеря оптималния вариант за семейна почивка с 2-те деца на 2 и 6 години.
 Като дати вариантите са от 19.05 или от 02.06. Първата дата хваща почивните дни около 24 май и мъжа по-лесно ще вземе отпуска, от друга страна за втората дата е възможно темп. на водата да е с 1-2 градуса по-висока ( примерно от 22 на 24 градуса) ако правилно съм разчела таблиците.  Thinking  Но пък дали си струва за тези 1-2 градуса да платим с около 100-на евро повече.  newsm78
Избраните от мен хотели са :
Club Hotel Turan Prince World  5*  Al , Сиде - предимства аквапарк, лунапарк,хубав плаж,  градина със много зеленина.  Цена - 1200 € от 19.05, за 02.06 цената е извън възможностите ни.
Selge Beach Resort & SPA  5* UAl, Сиде - аквапарк, хубав плаж, добро озеленяване. Цена - 1102€ за 19.05 и 1135 € от 02.06.
Long Beach Resort & SPA  5* UAl, Алания - предимства: аквапарк, лунапарк.  Минус е шосето, което минава между него и плажа му. Цена - 1165 € от 19.05
Saphir Hotel 4* Al, Алания - предимства са водните му пързалки и икономичната цена - 1062 € и за двете дати.
т.е.  ако се спрем на втората дата остават само Selge или  Saphir.   ПОМАГАЙТЕ!  Hug Praynig

# 688
  • София
Long Beach Resort & SPA !!!! Шосето не пречи въобще! Peace

# 689
kote dani, Selge Beach Resort е най-неприемливият вариант за почивка от изброените хотели. Съветвам те хубаво да го огледаш и да прочетеш отзиви ако все пак клоните към него. Long Beach Resort пък е най-добрият вариант, защото е много хубав хотел, с добро обслужване, стаи и храна и цената му е по-ниска само защото шосето разделя територията му на две. Другите два хотела също не са лоши.

Общи условия

Активация на акаунт