Смешки от форума - 5

• 80 280
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Да бе. И ще плаче като ги получи.  Rolling Eyes

# 76
  • Mars Hotel

Точно това много ме озадачи. Не би трябвало да плаче, точно обратното - облекчение или нещо подобно, но плач... Thinking

# 77
  • на правилното място, в точното време
Е, що пък да не плаче. Има дето плачат, като получават оргазъм. Силни емоции и т.н. Има и такива, дето плачат, че не получават, но не коментираме тях  Flutter

# 78
Не разбирам как може да ви е смешно.

# 79
  • София
Не разбирам как може да ви е смешно.
Не виждам някой да се присмива, всички са я потресени, я озадачени....
Не отричам, че такива проблеми има. Патологичен автоеротизъм е невъзможен при  толкова малко дете Naughty Дали страда от друг физиологичен или психосоматичен проблем- тук няма кой да каже. Майката трябва да потърси другаде помощ Peace

# 80
Да, проблем има! Но темата е "Смешки от форума", та не виждам кое му е смешното в случая.

# 81
  • София
  Майката много точно си е задала въпроса в подфорум С психолог, но на някои му се е сторило смешно и го пльосна тук  Peace

# 82
  • София
Може би факта, че майката "знае "това от 4 месечна възраст на детето......на мен също ми е смешно, да прощава. Дали е чувала за колики евентуално? Като гледам, оргазъм и колика се припокриват Confused

# 83
Може би факта, че майката "знае "това от 4 месечна възраст на детето......на мен също ми е

Точно. Чак пък толкова възмущение...

# 84
  • Across the Multiverse
Може би факта, че майката "знае "това от 4 месечна възраст на детето......на мен също ми е смешно, да прощава. Дали е чувала за колики евентуално? Като гледам, оргазъм и колика се припокриват Confused
Ей това вече е за тук! Wink  Mr. Green

# 85
  • София
Ей това вече е за тук! Wink  Mr. Green
Точно! Аз с моя гастрит, колит......ехе Whistling

# 86
Смешно !?!, че знае от толкова дълго? Е, честно кое му е смешното?

# 87
  • София
Смешно !?!, че знае от толкова дълго? Е, честно кое му е смешното?
Смешно?! Да, смешно ми е! Четири месечно бебе със тези симптоми
Цитат
Винаги е доста червена, потна и то много, косата и направо е мокра, пъшка и накрая изплаква, понякога направо си плаче сериозно
бих казала, че има колики! Доста трудно бих помислила, че стига до оргазъм! Като повярвай, с моето съзнание не е трудно да си го помисля Peace
Останалото е смислено, жената е притеснена...личи и. Бих приела, че около 2 годинки, редом с осъзнаването на "Аз"-ът и половото различие би се случило подобно нещо. Но сукалче на 4 месеца....смешно ми е, да!

# 88
Абе какво осъзнаване на "Аз"-ът и полово различие, става дума за чисто механично дразнение, което предизвиква приятни усещания. Нали не смятате, че нервите в областта на гениталиите се развиват чак през пубертета?

# 89
  • София
Абе какво осъзнаване на "Аз"-ът и полово различие, става дума за чисто механично дразнение, което предизвиква приятни усещания. Нали не смятате, че нервите в областта на гениталиите се развиват чак през пубертета?
Е, нали ръцете не участват Laughing Как да стане иначе?

Общи условия

Активация на акаунт