Смешки от форума - 5

• 80 256
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Е жената е описала технологията, така да се каже. Синът ми пък се търкаше в преградата на столчето за хранене и не, не беше от колики  Simple Smile

# 91
Кюфтетата са култови  Mr. Green И моят мъж няма да ги яде такива, дето имат всичко друго, освен кайма.

От мен:
Тема с въпрос - Има ли във Варна детска кухня с разнос по домовете?
И анкета с опции -
1. Варна
2. Владиславово

Че дори има и гласувал. Един.

Thinking
Аз, аз гласувах. Просто не можах да се въздържа.

# 92
  • София
Е жената е описала технологията, така да се каже. Синът ми пък се търкаше в преградата на столчето за хранене и не, не беше от колики  Simple Smile
оооо, да Peace
Ама пак.....на 4 месеца Thinking
Както и да е, тая тема я подминавам, че нещо го обърнах на присмех, пък ми е гузно чак от факта.
Не заслужава подигравки подобна тема Naughty

# 93
Дали е на 4, дали е на 8 - все тая. Искам да кажа, че не е невъзможно децата от най-крехка възраст да изпитват физическо удоволствие от някакъв вид стимулация в тази област, без това да е свързано с какъвто и да е вид осъзнаване, сексуална зрялост и т.н. Въпросът на жената си е съвсем резонен.

# 94
  • Варна
Всеки си има различно чувство за хумор и различна гледна точка.Има и черен хумор, но не всеки го разбира.  Давайте следващата смехория,да не тъпчем на едно място. Peace

# 95
Егати, черния хумор  ooooh!!

# 96
Въпрос:

Цитат
От няколко дни страдам от силен туристически интерес на микробите към моето гърло.Поради факта че дестнацията им е  явно  доста лесна,все повече и повече малки пътешественици с мръсни крака се на там, надавам спешен зов за помощ.Моля ако някой знае как да помогне да го напише .Благодаря предварително

И отговор:

Цитат
Мила Ани,

Най-напред те моля да конкретизираш понятието "туристически интерес" и по-специално да обясниш какъв вид туризъм упражняват тези нашественици в горните ти дихателни пътища. Както се досещаш, от целта на пътуването им зависят продължителността и формата на заселването.
Ако не можеш да ги спреш, опитай поне най-учтиво да ги призовеш да не влизат с мръсни крака - биха могли да се събуват на входа или да се настаняват така, че краката им да стърчат навън, за да не внасят в гърлото ти цялата улична мръсотия.
Ако все пак вече твърде много от тях са се намърдали в гърлото ти и те притесняват, организирай им обилен чаен душ, по възможност в комбинация с пресен лимонов сок. Това ще накара микробите да се замислят дали са избрали най-подходящата дестинация - все пак, никой турист не обича продължителните валежи.
И накрая, ако чувстваш, че се уморяваш от такъв масов туристически интерес на мръснокраки нашественици, полегни си на топло с интересна книжка. Ако досадниците не избягат, избягай им ти в страната на фантазията. Там не могат да те настигнат.
И се усмихвай широко, с всички зъби - това ще прегради пътя им към гърлото ти.  Laughing

Laughing

# 97
Хехе! Яко, бе! Големи шегаджии в нашия форум, къде се крият???
Най-много ми хареса това: ".... или да се настаняват така, че краката им да стърчат навън, за да не внасят в гърлото ти цялата улична мръсотия." hahaha

# 98
Ах, че хубаво!  smile3501

# 99
Цитат
Тази история много ще ви хареса слушайте я внимателно!!! Shocked Shocked Shocked

ShockedИмало една жена,която целия град я мислел за добра.Едно момченце си седяло веднъж в тях само.И чуло вратата да се отваря.Помислил си,че е майка му и питал:Майче ти ли си?А тя му казала:Аз съм синко?След това Детето видяло,че тва там не е майка му.Попитало я,защо се е представило за майка му.Тя му запяла песен и то се превърнало в жена(мъртва).Жената казала:Сега ще си със майка си завинаги,но ще си вътре в нея,и ще седиш заровен под земята.Така и станало.Той останал под земята завинаги.Заключвайте добре вратата.Ако чуете хлопане се присторете на заспал или умрял.

Heart Eyes

# 100
 Ми то и да се преструваш на умрял, тя нали направо влязла  Joy
Ох, отде излезе този бисер?

# 101
Бре! Това да не е модерна версия на Жълтата леличка?  hahaha

# 102
  • София
Оооо, цял синджир теми има с такива неща  Mr. Green (по мое време си ги разказвахме в трети клас  Laughing ).

# 103
Помня една за градски легенди. Бяха умилително наивни и силно биеха на продукции от типа на "Писък". Дори градските легенди не са като едно време.  Tired

# 104
ИрПуц, точно от тази тема е. Получавам известия за нови постове от време на време и се чудя какво правят тези дечица във форума Laughing

Общи условия

Активация на акаунт