Смешки от форума - 5

• 80 275
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Що?  newsm78 Щото са негърчета ли?

# 136
  • София
Шшшшт! Така не е политкоректно да се говори.
"Десет малки афроамериканчета..."
Може да се ползва и като скороговорка  Mr. Green

# 137
О, Атти, афроамериканчетата също не са коректни, въпросът се обсъжда в момента.  Laughing

То вярно, че Агата Кристи е била подвластна на духа на времето си, де.

# 138
Във предишната си тема ви споделих за моят приятел(бивш).Сега искам да ви кажа нещо от което малко се срамувам,но дори до там стигнах от обич,за да си го върна.И така значи преди няколко дни четох във интернет за една магия с менструална кръв,която карала човекът на който я прилагате,да се влюби във вас.И така аз не знам дали съм я направила правилно,сложих от менструалната си кръв малко в едно шише пълно с ракия,но не знам дали ще се получи защото цикълът ми беше в последните дни и беше леко съсирен,не знам това дали е от значение.сложих вътре и малко захър, защото трябвало да има нещо сладко.И се помолих с мойте най-искренни желания,това да подейства.И така днес една обща приятелка,занесе на въпросният човек ракията да пийнат по малко,естественно без той да знае какво има вътре.Той си е пийнал само 2 малки глътки,не знам дали са достатачни,но силно се моля наистина да подейства...Сега ще ме помислите за лудаа,вещица и не знам си каква,но човек когато обича толкова много е готов на всичко за да върне любимия си човек.И така,ако знаете нещо за тази магия моля ви да споделите Simple Smile
#Crazy Shocked Crazy Sick ooooh!
Някой пак го напръскаха с нещо отгоре! Joy

Shocked Shocked Shocked... уби всичко детско в мен  Shocked.. а тъкмо се подготвих за ракийката.  Joy
Това на жена вяра да нямаш...  Joy
Думи нямам!!!!  Joy

# 139
Цитат
мастните клетките, както всички клетки в организмът ни, се раждат, растат, стареят и умират. Когато клетката не се " храни " добре, а това в днешния ни живот е принцип,а не изключение. стрес, некачествена храна, токсини и пр./, тя страда, деформира се, а накрая и умира. Затова вие говорите за различни видове целулит. Всяка изменена, недохранена и мъртва мастна клетка са именно различните степени на целулит.

Стана ми мило за горките клетки-страдалци.  Simple Smile Така драматично и с чувство е написано.

# 140
  • София
Цитат
мастните клетките, както всички клетки в организмът ни, се раждат, растат, стареят и умират. Когато клетката не се " храни " добре, а това в днешния ни живот е принцип,а не изключение. стрес, некачествена храна, токсини и пр./, тя страда, деформира се, а накрая и умира. Затова вие говорите за различни видове целулит. Всяка изменена, недохранена и мъртва мастна клетка са именно различните степени на целулит.

Стана ми мило за горките клетки-страдалци.  Simple Smile Така драматично и с чувство е написано.
hahaha hahaha hahaha

# 141
  • София
Аргххх, това с ракията е адски гнусно, горкото момче Sick

# 142
Не е смешно, но няма тема за малоумните изказвания, та го слагам тук.

И аз да съм работодател не бих наела никакво фертилно женско същество, пък какво остава и вече размножено. Заедно със СВ-то ще изисквам и доказателство, че персоната е в менопауза.

# 143
Е, това е по-гнусно от ракията. Женските същества в менопауза не могат ли също да бъдат вече размножени?  Whistling

# 144
Цитат
Какво мислите за жена, която изневерява по време на цикъл, след което продължава да го прави, въпреки постоянното носене на тампони заради бяло течение, на задната седалка в кола, набързо, с колега, посред зима?
Такива ли са днешните майки и съпруги? Заради един секс са готови да захвърлят всичко и да го направят когато им се отвори възможност, без значение от обстоятелствата, без никакви задръжки?
Laughing

# 145
# 146
Ааа, стига де! ooooh!

# 147
Цитат
Какво мислите за жена, която изневерява по време на цикъл, след което продължава да го прави, въпреки постоянното носене на тампони заради бяло течение, на задната седалка в кола, набързо, с колега, посред зима?
Такива ли са днешните майки и съпруги? Заради един секс са готови да захвърлят всичко и да го направят когато им се отвори възможност, без значение от обстоятелствата, без никакви задръжки?
Laughing
Линк, линк! Crazy

# 148

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=639662.0

Eeee, Патенце, пропуснала си култова тема! Бива ли така! Naughty Laughing Wink

# 149
  • 1st floor
А на мен защо ми се отваря само от първа до трета стр.? newsm78 Да не са я изтрили , докато я видя?

Общи условия

Активация на акаунт