Смешки от форума - 5

• 80 442
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Аз участвам в една група във ФБ, предполагам от там е заимстван този подпис, казва се Ай врайт ин инглиш
Георги Ганчев
Грийтингс то олл сирилик мейниакс аут деър!

Дис ис дефинетли дъ мост мийнингфул бългериан Фейсбуук груп. Уан майт ивън го ес фар ес сейнг дат, перхапс, дис ис да мост мийнингфул бългериан форум ин дъ хол Интернет.

Он дъ сайд ноут: Уайл дъ айдия ъф врайтинг инглиш ин сирилик ис съртънли а гууд старт, дъ м@ймуница ишу неедс ту бе адрест ес уел.

Кийп ъп дъ гууд джоб!

Бест регардс,

Г.Б.

# 181
  • София
Цитат
от доста време ми се иска пробвам да накарам мъжът ми да свърши докато спи  някой имали който е пробвал по бързо ли свършва и ако има някой нека сподели как го е направила

# 182
  • Варна
Цитат
от доста време ми се иска пробвам да накарам мъжът ми да свърши докато спи  някой имали който е пробвал по бързо ли свършва и ако има някой нека сподели как го е направила
Joy JoyОлеле, това откъде е, искам линк.

# 183
Ъъъ... Ъ? И аз искам линк, интересуват ме мотивите за това желание. hahaha

# 184
Цитат
Joy JoyОлеле, това откъде е, искам линк.

няма го вече, беше поредната гаргара от новорегистрирана стара "звезда"

# 185
Гледах, че в някои ресторанти делението не е по възраст, а по височина. Според мен трябва да е по дебелина. Все пак за храната става въпрос, не за овчарски скок.

(иде реч за брънча)

# 186
Ето го, но е хванато навреме преди да стане интересно  Laughing

# 187
Цитат
И аз съм на 43, както и голяма част от девойките около мен.
Разбира се, авторката го е написала с доза самоирония, но аз пък, без да искам се замислих за всички девойки около баба ми, които над 75 години! Simple Smile

# 188
  • Gone with the wind
Цитат
На теб, ама Плевнелиев е предпочел "бунтарката".  Laughing
Аз също и симпатизирам, но не мисля, че има място в тази тема.

Цитат
Напротив, идеята ми е ПЪРВТА СЪПРУГА да играе роля на ПЪРВА ДАМА. И без това са с една фамилия, няма да има конфуз - едно голямо семейство.

Мдам, справедливо - щом е била първа съпруга, значи трябва да е и първа дама  Mr. Green

# 189
Цитат
Отвратителен е този емотикон, майки тук се стрелят на поразия, имам предложение този с двата пистолета, ако е възможно да не е в първите, а да бъде преместен в "още", като се надявам така да спре масовата му употреба.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=626745.0
Мииии  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Аз гласувах, гласувайте и вие  Laughing
Цитат
Въпрос:      Някой знае ли нещо за Сапко-Енчев корабна фирма?  (Гласуването приключва: Съб., 17 Март 2012, 16:14)
Сапко-Енчев    - 0 (0%)
Сапко-Енчев    - 1 (100%)

Общ брой гласове: 1
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=641562.0

# 190
Цитат
Аз това предаване колкото и да ми е интересно вече престанах да го гледам. Бързо се впечатлявам от всичко. Преди няколко месеца имах доста силни газове и си внуших какво ли не. Трябваше тест да си направя , за да се успокоя , че няма бременност.

# 191
  • Mars Hotel
Цитат
Аз това предаване колкото и да ми е интересно вече престанах да го гледам. Бързо се впечатлявам от всичко. Преди няколко месеца имах доста силни газове и си внуших какво ли не. Трябваше тест да си направя , за да се успокоя , че няма бременност.

hahaha Касита, откъде е това?

# 192
# 193
Цитат
Много малко пушачи са наистина в час и са добре възпитани по отношение на свободата и красотата на нравите.

Flutter

# 194
  • София
Цитат
Много малко пушачи са наистина в час и са добре възпитани по отношение на свободата и красотата на нравите.

Flutter

Joy

Общи условия

Активация на акаунт