Смешки от форума - 5

• 80 459
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Цитат
Много малко пушачи са наистина в час и са добре възпитани по отношение на свободата и красотата на нравите.

Flutter

Joy
Joy Joy Joy

# 196
Знаех си - вече съм непушач и имам аристократични ценности и нрави, и най вече - в час съм. newsm08
 Joy

# 197
Колили при новородени Помощ!!!

Да ви успокоя - никой не е колил новородени  Grinning

# 198
Цитат

Та значи днес ми се наложи да изляза и изклъочих компютъра .

А сега ми обяснете.. изкълчих компютъра.. или си излочих компютъра.. май си го е изпотила!!!   Joy

# 199
  • Gone with the wind
В първия момент прочетох, че е "изкълчен" компютъра  Laughing и реших, че е лаф от рода на "зависна ми компютъра" /както казва един бивш колега/  Mr. Green

# 200
  • Kопенхаген
Цитат
от доста време ми се иска пробвам да накарам мъжът ми да свърши докато спи  някой имали който е пробвал по бързо ли свършва и ако има някой нека сподели как го е направила
smile3532

# 201
Откраднато от един друг форум:

Teмата е със заглавие "Sure Check", раздела - "Продава":
К1: - На мойта и дойде и са не ми трябва вече.Ако има някой със съмнения- давам го без пари (неотварян,непрепикаван)
К2: - абе така и така си го взел, що не го препикаеш, да видиш ко ше стане, на мен винаги ми е било интересно, мъж ако го препика, ко ша стане
К1: - Да де ама е сега прочетох че тоя тест се пъха вътре. Така че освен да покаже че съм преял друго незнам кво шъ стане

# 202
  • Варна
Цитат
Много малко пушачи са наистина в час и са добре възпитани по отношение на свободата и красотата на нравите.

Flutter
аз съм от тия. Flutter

# 203
  • София
Откраднато от един друг форум:

Teмата е със заглавие "Sure Check", раздела - "Продава":
К1: - На мойта и дойде и са не ми трябва вече.Ако има някой със съмнения- давам го без пари (неотварян,непрепикаван)
К2: - абе така и така си го взел, що не го препикаеш, да видиш ко ше стане, на мен винаги ми е било интересно, мъж ако го препика, ко ша стане
К1: - Да де ама е сега прочетох че тоя тест се пъха вътре. Така че освен да покаже че съм преял друго незнам кво шъ стане

E, не, не мога да спра да се смея  Joy

# 204
  • Бургас
Преди доста време го видях-"фатална морфология".

# 205
  • в моя свят на мир и любов
 Joy

# 206
Тоя с Шуър Чека ме уби направо.  smile3544 smile3544 smile3544

# 207
Също тема от преди няколко години-Деавит или Вагинтол?

Според мен деавитът трябва да е за момченца,а вАгИнтола-за момиченца

# 208
Хвърлената светлина върху някои факти понякога е ...баш селестиална:

Сега ще появят още съфорумки чули Иван , и надникнали ч,е, даже отпили от чашата на Ирина.
Ани твоята карта изобщо не ме интересува. За светата троица ти благодаря ,Ирина има Луна в Стрелец , като слънцето на Иван, колкото и да не им се ще на някой това е знак на разбирателство, както го каза и Иван.
Даааам, този аспект е показател за братско-сестринско разбирателство, нищо повече.
Така е но, практиката говори че, така започват много от дълготрайните връзки.
Да, но Марса на Иван е в по-добър синхорн с Венерата на Вихра, отколкото на Ирина, което говори за страст и добър сексуален живот.Иван има Мерк в Ск, ясно защо ги плещи такива...........Ирина с тази Опозиция на Венера и Луна, хм, при нея, чувствата и желанията си противоречат..........
Не те знам къде учиш личните планети в синастрия само до 3*аспекти работят. Марса на Иванчо в Дева дава мек .....или неможещ Joyтъй че може човека да е по духовен Simple Smileтака да си консумира връзките де....
Стига астрология вече....
Кажи как разбра че , Ирина порка водка
Само да ти кажа за последно венера никога няма негативни аспекти, в женска карта този аспект означава жена  която много харчи, като се има предвид че луната и е в стрелец. Ама човек иска ли ще види  негативен и най-добрият хороскоп Joy

# 209
Ох, аз съм с луна в Стрелец, дали имам шанс при Иван  Blush

Общи условия

Активация на акаунт