Смешки от форума - 5

• 80 464
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
А стига бе!  hahaha hahaha hahaha

# 211
# 212
# 213
# 214
  • София
 Естел, чети бързо, че да не избършат и тук. Това е поста, намерих го цитиран в темата за правописа.
''Ще ви разкажа една история,която никога няма да забравя.Случи се на един купон във мой приятел,аз бях със гаджето ми.Когато вече повечето си бяха тръгнали и бяхме останали няколко човека,решихме да си легнеме да спиме.Аз и гаджето ми си легнахме в една стая,в която имаше 2 кревата,на другият креват си легнаха 2ма фр,бяха много пияни,достатачно че да не могат да станат или да се сабудят лесно,в другата стая имаше само едно момче,което се беше умъртвило от пиене и спеше.И така всички спяхме,когато по едно време аз отворих очи,незнайно защо.И над мен стоеше висок,едър,брадясъл мъж.Гледаше ме и леко се приближаваше към мене,и сякъш се усмихваше,но доста зловещо.Щом го видях веднага почнах да пищя и той изчезна,сякъш се изпари...Приятелят ми също го видя,когато се сабуди от писъците ми,всички останали спяха... все още не мога да си обясня,къкъв беше този мъж,определено не беше жив-човек,но го виждах толкова реално и ясно,всеедно беше жив.Но как изчеза,как се изпари така незнам...От тогава до сега,минаха няколко месеца и аз все още спя на запалена лампа... ''

# 215
Ева, не е това.

# 216
  • Gone with the wind
Беше за суеверни хора, на които като им се родило бебе и ходили разни жени, при това в цикъл, и сега видиш ли на бебето на определена дата му излизали гнойни пъпки  Rolling Eyes

# 217
  • София
 Ох, сори, объркала съм се  Blush

# 218
Беше за суеверни хора, на които като им се родило бебе и ходили разни жени, при това в цикъл, и сега видиш ли на бебето на определена дата му излизали гнойни пъпки  Rolling Eyes

Темата се казваше "мандърлък" newsm78, четох я снощи и се чудих какво значи думата? Нещо като магия ли е, някой знае ли?

# 219
Леле, как оцеляват такива малоумници?! ooooh! Crazy

# 220

А, нищо, и този цитат е добър.  hahaha

# 221
  • Варна
Тази студентка трябва да се върне в първи клас. Mr. Green

Цитат
Здравейт мами? Аз см студента в ПУ и тази година полуавах стипения като майка студентка. Поради липсан време за подготовка з испитите станах с доста невзети...интересуваме дали ако тази година прекъсна,дали ще мога да получавам стипендията? Все пак студентските права ще с ми запазени. Ако някой знае нещо да помага . Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=450489.msg19217383#msg19217383

# 222
Kучо, благодаря ти!   bouquet

# 223
  • Gone with the wind
Беше за суеверни хора, на които като им се родило бебе и ходили разни жени, при това в цикъл, и сега видиш ли на бебето на определена дата му излизали гнойни пъпки  Rolling Eyes

Темата се казваше "мандърлък" newsm78, четох я снощи и се чудих какво значи думата? Нещо като магия ли е, някой знае ли?

Рових в гугъл, но не открих, но пък намерих още един такъв бисер  Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=42801.0

Ей, на тези хора не им е лесно  Laughing

едит - има и още  ooooh!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=139235.0

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 19:02 от ku4o

# 224
  • София
Дами, благодаря ви - доста се посмях с тези дивотии Joy

Общи условия

Активация на акаунт