Смешки от форума - 5

• 80 505
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Дами, благодаря ви - доста се посмях с тези дивотии Joy

Tired те някои не са за смях  Tired http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=642948.15

за който не му се чете всичко  Hug за внезапното материализиране на второ бебе в петия месец нищо не казвам  Crazy

Цитат
чакаме го на 11 Април (ще бъде седмаче, обсъдила съм с лекаря). В 5 месец съм, преди няколко дни бях на видеозон и откриха още едно бебе. Беше много по-малко от другото. Въпроса ми е дали може да се появи второ бебе по средата на бременността?

Цитат
За раждането в седмия месец, от една страна и аз искам така, от друга е наложително. Бебето не отговаря на критериите за пети месец, по-голямо е и по-развито. Понеже не искам детето ми да е 5 кг когато се роди, обсъдих с лекаря и ми каза, че в седмия месец ще има тегло и ръст за бебе родено в деветия месец. Говорих с него и ми каза, че може да се роди в седмия месец и едва ли ще му има нещо. Надявам се всичко да мине както трябва и да няма усложнения.

Confused кажете ми, че е пързалка и няма толкова ненормални майки и лекари  Tired

# 226
  • София
Така де, жената иска бебе, не първолак! Laughing Tired
Без думи съм.....

# 227
  • София
Точно това не знам дали е пързалка, но ИМА такива ненормални майки и лекари също  Tired Може да се изживява като манекенка и да си пази фигурата  newsm78

# 228
  • Gone with the wind
Залагам на пързалка някаква - това не може да е истина  Laughing
особено като видях, че е регистрирана онзи ден

# 229
  • София
И мен ме зачопли, защо по лента е в 33 г.с., пък казва, че е в пети месец newsm78
Да я питам на ЛС, а? Laughing

# 230
И мен ме зачопли, защо по лента е в 33 г.с., пък казва, че е в пети месец newsm78

Маани, кръстоска между НЕнаучна фЪнтастика и мЪтематика чете ли ти се?  Whistling

# 231
  • София

Маани, кръстоска между НЕнаучна фЪнтастика и мЪтематика чете ли ти се?  Whistling
Добре, добре......а второ бебе "пришълец" има ли? Laughing Или то се отнася към ненаучната фантастика Joy То, едното като е толкова голямо, другото изневиделица изникнало, нещо към кинематография вървим, или по-точно- "Пришълецът срещу хищника" ooooh!

# 232
Е, изчезващият близнак е позната и често срещана патология. Но раждането в седми месец ми е странно. То вярно, че повечето родни звездици изненадващо родиха недоносени, но все пак.  Thinking

# 233
Е, изчезващият близнак е позната и често срещана патология. Но раждането в седми месец ми е странно. То вярно, че повечето родни звездици изненадващо родиха недоносени, но все пак.  Thinking

Wink не изчезва! появява се!
в петия месец за първи път го виждат  ooooh!

# 234
  • Mars Hotel
Майко мила, дано да е пързалка. Милото детенце.

# 235
Във форума, а в последствие и на живо се запознах с момиче, което разбра, че е бременна с близнаци на ФМ при Марков. До този момент на прегледите в кварталната поликлиника се е виждало едно бебе.
"Вие знаете ли, че по-малкият близнак е с по-голяма пишка", беше казал Марков, или нещо от сорта.

При кръщелницата ми при раждането се видя, че е имало и друг плод, развит в прилични седмици. Бременността на майката беше патологична, следена е редовно от не един лекар.

# 236
  • Mars Hotel
И въпреки това, за колко случая на близнаци се сещате, при които единия е с цял килограм над средното за гестационната седница?  Rolling Eyes Не вярвам на тази история.

# 237
  • Gone with the wind

Е как - изчислила е в коя седмица е съобразно килограмите и сантиметрите на бебето   Rolling Eyes

# 238
я да оставим пързалките и да върнем темата на място Wink

виждали сте поетични заглавия, завършващи с "очакваме (месец) бебевалеж"?

преди дни попадам на подобно заглавие, но края е "принцовалеж". зачудих се защо "принцо" и дали ще върнат бебетата, ако са момичета  ooooh!
Laughing А сега познайте какво чакат Whistling

# 239
  • Mars Hotel
Принцът на бял кон, сигурно.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт