Смешки от форума - 5

• 80 562
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • Gone with the wind
Да покажа на какво се посмях днес

Панелната стена предпазва ли от вредното компютърно излъчване?
Компютърът е поставен в стая до стената, а в другата стая има легло поставено също до стената, където е компютъра.

# 241
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Принцът на бял кон, сигурно.  Grinning

Mr. Green позна  Hug

http://img0.etsystatic.com/il_fullxfull.204513876.jpg

# 242
Рових в гугъл, но не открих, но пък намерих още един такъв бисер  Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=42801.0

Ей, на тези хора не им е лесно  Laughing

Започвам да четя и да вадя забавното /няма да ги слагам в цитати, че ще станат много/:

А каква друга история чух, направо отврат. Пак заради същата простотия, преди много години, бебето се изприщило, решили, че е заради жената, която отишла при него в цикъл и кво си мислите, че направили....измили бебето в.... мензис! Коошмар! И това е съвсем реална история, случила се на една приятелка.

Мъже, които са с ерекция могат ли да влизат при бебето, може ли да си мисля лошо докато съм край бебе, ако съм потна или ... Уф, аман

Дори съм чувала ,че слагат пирон с червен конец под прага на вратата ,ако влизат жени в такова състояние да не се отрази на бебето

Довечера ще прегледам и другата.

# 243
  • Italia
И въпреки това, за колко случая на близнаци се сещате, при които единия е с цял килограм над средното за гестационната седница?  Rolling Eyes Не вярвам на тази история.

Аз, аз Simple Smile средата на 35 г.с., близнаци, 2900 и 2750. А това да не видят единия близнак (или тризнак) също не е чак толкова рядко. Моята лекарка разказваше за студентка по медицина, повече от редовно гледана на видеозон през цялата бременност и накрая вместо две ражда три Simple Smile

# 244
  • София
я да оставим пързалките и да върнем темата на място Wink

виждали сте поетични заглавия, завършващи с "очакваме (месец) бебевалеж"?

преди дни попадам на подобно заглавие, но края е "принцовалеж". зачудих се защо "принцо" и дали ще върнат бебетата, ако са момичета  ooooh!
Laughing А сега познайте какво чакат Whistling
Не четеш в правилния форум! Става дума за принцопад - чакаме да доди принца на бял кон. Понеже напоследък идва само коня, ама и той кастриран! Така, че форума е за самотни родители, а не за чакащи бебета smile3534

# 245
Сега ще я изчета и ще извадя интересното  Mr. Green

А ако стане обрив - понякога и големи червени петна - да се намери девствено момиче в цикъл ...

Имаше една тема за най-абсурдните неща и бабешки методи, които сме чували да се прилагат на бебетата. Там беше описан такъв случай - бабата на детето се опитвала да го изцери с оцапани гащи

Може и случайно да е станало, но на другия ден бебка се обрина. Shocked та същата гостенка ни обясни, че трябва да прекрачи три пъти бебето. Дойде прекрачи го и обрива мина до два-три дни.

а ще се обрине ли хлапето, ако на майката й се възобнови цикълът рано-рано? Или по-домашному ще си се прескачат на всеки 10 минути?

Мъжка изцепка  Tired
Понеже ми писна жена ми да виси пред компа, а аз да стоя гладен, за да обяснява на правещи се на модерни мами, какво е това суеверие и кои трябва да вярва в тях и понеже виждам че 99% от вас са на моето умствено ниво седнах да ви ........ обясня какво е суеверие. Забелязах, че като не ви утърва суеверието става САНТИМЕНТ. Еми бабината ви транкина! Като бяхте деца защо сурвакахте? А сега защо ми ходите на църква и палите свещи? А защо всяка от вас има икона в дома си? Защо вързвате мартеници на децата си? Защо казвате за много години? Защо чукате на дърво?
 От преразказаното от съпругата ми разбирам, че 99% от вас са лицемерки!!! Големи!!!  Не мога да си обясня как ще ми бъде подарена мартеница или ще получа икона от подобно лицемерен човек!!!! А ние сме с остарелите  разбирания....Еи пък това ме разби! Абе модерните нали знаете, че не е модерно да се намесвате в чужд разговор без да ви засяга. Можеше спокойно да си подмините темата и да си оставите мозъка в тема която ви е по-близка до душата - нещо за модата през пролетта или да си гризите ноктите пред телевизора...
Манджата е готова. Според поверието любовта на мъжа минава през стомаха. Това да го знаете от мен. И е истина и ако малко вникнете малко в този сантимент не е въпроса да се натъпчеш, а е уважението... Същото е и със светената вода... Същото е и с конеца....Същото е и с менструацията...

айде приятно заяждане

Ами не беше много смешна темата. Имало смях, но е бил избърсан.

# 246
  • Mars Hotel
здравейте мами,
бебонка е на почти 2 месеца и има родилни петънца по тила отзад. Те толкова не ме притесняват, колкото едно в областта на третото око. Преди месец лекарката каза, че щели да изчезнат, но това не се случва засега.
Имахте ли подобни грижи и ако да - кога ви изчезнаха петънцата?

А дали това не е третото око всъщност, а тя да мисли, че е петънце. Thinking

# 247
  • София
здравейте мами,
бебонка е на почти 2 месеца и има родилни петънца по тила отзад. Те толкова не ме притесняват, колкото едно в областта на третото око. Преди месец лекарката каза, че щели да изчезнат, но това не се случва засега.
Имахте ли подобни грижи и ако да - кога ви изчезнаха петънцата?

А дали това не е третото око всъщност, а тя да мисли, че е петънце. Thinking
Да очаква сега и трета вежда да изкара и ще е сигурна Laughing Laughing Laughing

# 248
  • София
Е, изчезващият близнак е позната и често срещана патология. Но раждането в седми месец ми е странно. То вярно, че повечето родни звездици изненадващо родиха недоносени, но все пак.  Thinking

Wink не изчезва! появява се!
в петия месец за първи път го виждат  ooooh!
Има и такива случаи, макар да е рядка патология. Ако сте чели биографията на Вера Мутафчиева тя забременява, докато е бременна и ражда две бебета, като едното е недоносено, защото е заченато два месеца след другото. Звучи абсурдно, но явно е факт. В случая с тази потребителка мисля, че проблема е друг...

# 249
Има и такива случаи, макар да е рядка патология. Ако сте чели биографията на Вера Мутафчиева тя забременява, докато е бременна и ражда две бебета, като едното е недоносено, защото е заченато два месеца след другото. Звучи абсурдно, но явно е факт. В случая с тази потребителка мисля, че проблема е друг...

Даже може да са от различни мъже. Simple Smile
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=722129
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=362042

Имаше подобен случай и с една американка.

# 250
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
И се казва ПАЗАРЯ! Пазарува се с пазарски торби, с колички е пазаря! И това е норма! Съобразявайте се! Не сте сами във Вселената!

не е от прЪвУписТната тема  Rolling Eyes

# 251
# 252
  • София
Цитат
И се казва ПАЗАРЯ! Пазарува се с пазарски торби, с колички е пазаря! И това е норма! Съобразявайте се! Не сте сами във Вселената!

не е от прЪвУписТната тема  Rolling Eyes

Това сериозно ли?  newsm78
Боже, съвсем се обърках. Ще се откажа да чета някои неща  Joy

# 253
Беше казано с голяма ирония по повод друг пост за нормите  Grinning

# 254
  • София
Уф, слава Богу  Peace
То вече не знам кой говори сериозно / глупости/, кой се бъзика  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт