90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 168

• 31 912
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
И аз имам един въпрос - утре ми е въглехидратен ден и се чудя, може ли да се хапват тортичките от Неделята? Thinking А пък иначе за обяд съм направила вити банички със спанак и праз лук Wink

# 76
И аз имам един въпрос - утре ми е въглехидратен ден и се чудя, може ли да се хапват тортичките от Неделята? Thinking А пък иначе за обяд съм направила вити банички със спанак и праз лук Wink
Може Peace

# 77
Може Peace
Йееееййй! Супер!  Hug Значи утре ще си хапна едно парченце  Party

# 78
  • Бургас

..........На първа страница прочетох, че във въглехидратния може нещо тестено, но без мая? В рецептите пък в блога има неща с мая. Та може или не? И още - тиквата не е ли във варива? Видях че някои я пишат за закуска или за плодов? Май станаха много въпросите  Grinning

1.Аз си правя тестените изкушения с мая Peace
2.Тиквата,  варена или печена без захар,става за всеки ден за за закуска и за плодов,
а подсладена с мед и орехи става да въглехидратен Peace

# 79

..........На първа страница прочетох, че във въглехидратния може нещо тестено, но без мая? В рецептите пък в блога има неща с мая. Та може или не? И още - тиквата не е ли във варива? Видях че някои я пишат за закуска или за плодов? Май станаха много въпросите  Grinning

1.Аз си правя тестените изкушения с мая Peace
2.Тиквата,  варена или печена без захар,става за всеки ден за за закуска и за плодов,
а подсладена с мед и орехи става да въглехидратен Peace

Аз пък за миналия въглехидратен правих пърленки на скара само от брашно и вода с малко сол. Отгоре ги намазах с лютеница и сложих малко задушени зеленчуци + нарязана прясна краставичка. Бяха станали мнооого вкусни. Пробвайте, ако искате Wink Ето и снимка:

# 80
Аз пък си ям банани като пич. Естествено в умерени количества. И за закуска доста често ям, ако съм много гладна и по 2 съм яла. В плодов се е случвало да изям за целия ден 3,4, но не всеки път, пак само ако съм много гладна. Не ми е попречило на свалянето.

# 81
Недялка81, благодаря за уточнението за маята и тиквата.
Инчету, на миналия ми въглехидратен и аз правих пърленки по рецепта на гуинет. Но бих искала да ми станат малко по-меки. Твоите меки ли стават и поне сода или бакпулвер не слагаш ли?

# 82
  • Козлодуй
Ха сега последно да решим зеления фасул кога ще го ядем. Мнението на едни е за варива, а мнението на Нану е за всеки ден. Гледах му подробно съдържанието в различни източници. И според мен става за всеки ден. Много му се чудя....вчера го ядох на салатка с чесън в ден за варива и ми се иска по-често да я хапвам таз салатка.
Пък и ми се иска на манджа да си го направя.....и да добавя малко брашънце за да го сгъстя - примерно за въглехидратен. Я се изкажете и по този казус, моля Simple Smile
На мен също ми се е случвало да ям по 2 банана за закуска.
Май е време и аз да пробвам тез пърленки прословути....много добре изглеждат.
Отчет за днешните въглехидрати:
З: ананас
О: лучник, салата от ряпа
В: лучник (същото количество - много вкусен стана), зелева салата, редче шоколад

# 83
  • Варна
Привет!

Много се зарадвах да видя снимки на Ника и Нану (която ми даде стимул в кърмаческата тема, много полезни постове, мерси!!!)

Моят ден трябваше да е варива, но се наложи да пътувам и за да не умра от глад към 14 ч. стана ВХ с едни вафли и филийки с лютеница. От месец почти следя темата, не се сещам но поредността на дните защо е такава? Коментирано ли е?

Утре ще си карам варивата! Лека нощ!

# 84
  • София
Зеления фасул си е за варива Naughty
За сгъстяване с картофи Peace

# 85
  • На топло...
Такаммм Wink. Не знам откъде зеленият фасул се е цвъкнал на първа страница, но дори и в Руската книга, чийто превод се претендира да ползва, не го съдържа!
Следователно в моите очи той е донаден абсолютно Peace!

Ето цитат от РК:
Можно есть фасоль, горох, сою, чечевицу, нут (турецкий горох), рис или картофель, обязательно в отварном или тушеном виде, почти не добавляя жира.

За справка, зелен боб на руски е зеленая/стручковая фасоль Flutter.

# 86
  • Варна
Добро утро! Човек да не ви остави снощи и сте се пооляли мъничко Mr. Green Аз си легнах рано с децата снощи, че да мине да дойде днес по-бързичко Mr. Green
Хайде отчет за един успешен първи цикъл, в предвид, че диетувам за трети път, и много си бях свалила летвата, като мислех, че няма да сваля много, много. Изненада, и то приятна, свалих 5.7кг. за един месец, като предния път за целия режим свалих към 7-8кг.
Та отчет:
килограми:  73.5кг. - 67.8- минус 5.7кг.
талия- минус 9 см.
ханш- минус 5 см.
корем (и аз меря отделно Blush)-минус 5см.
бюст- минус 2 см.
бедро-минус9см.
ръка- няма промяна
Така, много горда от себе си и с още по-голям хъс, преминавам към втората част на табличката Heart Eyes
п.с. Мъжа ми изкара първия в живота си воден ден, напълно геройски, а и не само водния, изобщо един успешен, немрънкащ първи цикъл с резултат - 6кг.

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 07:01 от Румяна Лефтерова

# 87
Такаммм Wink. Не знам откъде зеленият фасул се е цвъкнал на първа страница, но дори и в Руската книга, чийто превод се претендира да ползва, не го съдържа!
Следователно в моите очи той е донаден абсолютно Peace!

Ето цитат от РК:
Можно есть фасоль, горох, сою, чечевицу, нут (турецкий горох), рис или картофель, обязательно в отварном или тушеном виде, почти не добавляя жира.

За справка, зелен боб на руски е зеленая/стручковая фасоль Flutter.

На страница 18 в руската книга е дадена рецепта за зелен фасул с картофи, т.е за варива.

# 88
  • София
Добро утро.

Днес както и си знаех минус 1,1 кг.  Grinning

Относно зеления фасул - коментирали сме го неведнъж. Аз категорично смятам, че той си е за варива.

# 89
  • Козлодуй
Oк, благодаря на всички, които отговориха за зеления фасул. И пак......аз трябва да си правя заключенията. А те за сметка на мойто д..е Simple Smile И двата извода ми се струват логични....но това, какво ми се струва на мен и  какво е всъщност действителност...
Руми: страхотни резултати, особено см в бедрото...почти 10 см, а "само" 5,7 свалени кг. Браво! Пак ще кажа, че именно ти си моя стимул Simple Smile А на мъжа ти - още по-голямо браво. Наближава и нашия воден, но мъжа ми се колебае дали да е плодов или протеинов  Joy Joy Joy . Изобщо мисълта за воден не му минава през акъла. Вече е -8 кг.....няма да го мъча само на вода.
Вчерашния лучник ми се получи превъзходен. Обаче кантара днес + 300. Така, че лучника......или ще се хапва рядко и по-малко (ако е възможно изобщо), или ще бъде за след режима.
Днес съм на плодове - банани, портокали, киви, зеле и моркови.
Хубав и отслабващ ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт