90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 168

• 31 975
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
оххх не мога да се вредя да се изкажа от да чета Laughing Laughing Добро утро! Hug Искам само да се похваля , че след вчерашния белтъченн имам -300гр newsm44 кисело мляко му било цаката Mr. Green Днес варива: з-1 ябълка и кафе о и в- по-късно ще пиша пак Hug
Лек ден момичета Hug
Зуза- ако ти е въглехидратен си караш въглехидратен Simple Smile ако ти се пада плодов тогава може да го съчетаеш с луната на фрешове  bowuu

# 556
  • Sofia
Стига с тия баници, че това ми е най-любимото нещо на света.  Joy
За последен път, уточнявам въпроса за баниците:  Joy
Постна баница (без яйца, мляко и сирене) с праз, спанак, гъби, лук, тиква, ябълки, локум или каквото друго режимно се сетите може във ВХ. Според по-лежерните тълкувания може и с мляко и яйца, но според мен не е добре. В останалите дни не се яде никаква баница. Нито мазна, нито постна, нито никаква.  Naughty

Може хляб със спагетите, принципно като комбинация. Помисли си обаче дали не стават прекалено много калории.

Забравих да попитам, момичета как постъпавате когато спазвате пълнолунието а ви е примерно въглехидратен ден, много ми ще да пробвам и аз  newsm78

Не го спазваме.  Mr. Green Само ако съвпадне с плодов или воден.

# 557
  • Пловдив
 rotfImao smile3555
Забравих да попитам, момичета как постъпавате когато спазвате пълнолунието а ви е примерно въглехидратен ден, много ми ще да пробвам и аз  newsm78
Joy Ми как правиш си захаросана вода с мед и се наливаш  Peace

smile3555 опс забравих да се извиня ама не се стърпях  Joy

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 09:33 от mrancho

# 558
  • Бургас

Не може да правиш двете диети заедно!
Ако случайно ти съвпадне Плодов или Воден с Лунните фази си ОК,
иначе си е на твоя отговорност и не е вече 90ДД Peace

blackisback ,ако малката е по-добре още на 31-ви вечерта ще споделя впечатления Grinning

# 559
здравейте

вчерашните варива минаха на ориз със зеленчуци.
днес въглехидрати:

з:2 фурми
о:мисля да е баница с праз Mr. Green
в:мисля макарони със захар и редче шоколад

иначе и аз вече се меря след всяка четворка,че така си отразявам само минусите ако има такива. Wink

малко в страни от темата,ама се надявам да ми помогнете
трябва ми спешно нещо което да помага за бързо възстановяване на леко пресипнал глас,ако може даже до утре да съм добре ooooh!  ще е добре-благодаря предварително
мислвх си за спрея на тантум верде,ама незнам дали помага бързо Thinking

# 560
След плодов -2кг.  #Crazy #Crazy Това не може да бъде! Не е ли прекалено много, не че се оплаквам, ама... Thinking

# 561
  • Mars Hotel
blackisback, благодаря за рецептата.
Утре ще пробвам, пък ще видим дали ще се получи нещо.

# 562
  • София
Биляна, книгата я има сканирана. Искаш ли я? Аз вчера останах без нет и се оказа, че съм я свалила, вероятно от тази тема, после ще погледна, ако искаш да ти я изпратя... Редакция: http://dox.abv.bg/files/listtree

arnavonit , аз се надявам на днения въглехидратен, след като бобовия се дърпа  Peace
Аз имам един блат за пица, който е навит на руло като корите за баница и става голяма пица като се разстеля. Мисля си обаче дали не може да направя някак си нещо като калцоне само с лук т.е. като лучник. Мале много съм зле  Joy Joy Joy Отивам да чета рецепти в нета за лучник, да не се излагам повече тука  Mr. Green

# 563
Благодаря за отговорите  Hug е страхотен 8ми март мога да си спретна на фрешове  Joy (да бе вярвам си), абе ква луна ще гледам и аз, до тогава оставащите ми -4кг трябва да са минало  newsm62

и айде да избягваме заядливите отговори

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 10:07 от Zuz@

# 564
  • Sofia
Geraldine, в темата за 90ДД рецепти имам рецепта за лучник. Някъде към края трябва да е.

eniq, вземи нещо противоалергично да ти отбъбне лигавиците и пръскай Тантум верде.

# 565
  • гр.София
Добро утро и от мен Hug след въглехидрати -700гр.  Mr. Green нямам думи  Crazy
днес плодов:
фреш от моркови, киви, ябълки и портокали а и канела за разкош  Wink
мнооого чайчета и водичка  Hug
Хайде лек ден, почвам да се приготвям, че ще провеждам интервюта за работа  Joy

# 566
  • София
Момичета, фрешовете разреждате ли ги с вода? Че един доктор някъде го гледах наскоро и той твърдеше, че фрешовете задължително трябва да се разреждат с вода и то колкото сок, толкова и вода. Ми то става боза...  Crazy На мен лично изобщо не ми харесва този вариант с разреждането.

# 567
Няма как да се разреждат, тъй като половин час преди и след ядене не се пие вода. Simple Smile

# 568
  • Sofia
Я малко стимул, за който се колебае дали да посегне към греяната ракия... или там каквото беше.  Mr. Green
http://www.estilno.com/categories.php?CategoryID=14

Пожелавам на всички ви на 8-ми март да можете да облечете нещо такова.  Hug

# 569
Добро утро и от мен. Еее най-накрая вчера като се претеглих след миналият плодов съм свалила още един кг! Party Вчера бях на белтъци и днес май на ориз ще карам със зеленчуци  Grinning
Весел и проходим зимен ден на всички!!!
И бързо оздравяване на болните дечица, че ние не сме болни но нещо тези нощи ми се събужда посред нощ наспал се и само се разкарвам до детската и обратно  ooooh!Гимнастика ми осигурява синчето  Mr. Green
А за МЦ между другото последната година-две даже ми беше много зле. Първите дни много обилно и болезнено.Даже на ехограф щеше да ме гледа моята гине.., но нещо се обърка и не можах да отида... Та мисълта ми беше че сега като ми дойде за пръв път от толкова време ми е нормално! Не знам, май режима ми действа добре.Иначе пия по повече вит. С, така ми беше казала лекарката ми. Той свивал малко артериите или нещо от този род и намалявал МЦ.

Общи условия

Активация на акаунт