Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните принципи на НВД (Нисковъглехидратна Високомазнинна Диета)?
Как да изчислим дневните калории за кето диета?
Какви са препоръчителните количества вода за консумация при НВД?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните принципи на НВД (Нисковъглехидратна Високомазнинна Диета)?
НВД е диета, при която се намалява приемът на въглехидрати и се увеличава приемът на мазнини. Препоръчително е калориите да се намалят с 20%, като същевременно се поддържа баланс между мазнини, въглехидрати и протеини. Важно е да консумирате чисти меса, зеленчуци, сурови ядки, зехтин и сурови добавки. Диетата насърчава здравословното хранене с ограничение на порциите за определени храни.
-
Как да изчислим дневните калории за кето диета?
За да изчислите дневните калории за кето диета, можете да използвате калкулатор, който отчита вашата височина, тегло и ниво на ежедневна активност. Полученият брой калории се намалява с 20% за кето диета. Важно е да поддържате този прием на калории, тъй като тялото ви може да реагира негативно, ако е твърде ниско и да възприеме това като гладуване.
-
Какви са препоръчителните количества вода за консумация при НВД?
-
Какви са принципите на НВД за загуба на тегло?
-
Какви са препоръките за консумация на храни и хранене при нисковъглехидратна диета (НВД)?
. След 3 месечни оглушки и пирове се залавям с поправителните сесии
. Стискайте ми палци. Успех на всички диетуващи
Само да кажа, че изцяло махнах млечни и съм само на месце със салати и зеленчуци. Мъжът ми е солидарен, при него обаче има силен въглехидратен глад, докато аз се радвам , че не изпитвам глад за сладости. Кафето без захар сутрин ми убива апетита и съм много доволна.
Обичам разнообразна храна, ама като взема много да разнообразявам и току се изкуша да кривна
се да успея, че лятото идва и на море ще трябва да се ходи.
, нооооооооооо определено тялото си го чувствам отпуснато и разплуто, поради това мислех, че съм лепнала кило отгоре, но явно съм се "омазнила", а мускулният тонус е спаднал.