Холандска тема - 39

• 37 690
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
За матирането фризьорката ми в Бг беше ми казала да си взема пеоктанин /може и да греша в някоя буква/. Наистина много хубаво се матира и там струва 0,90 ст. Слага се само капка, две, че иначе се става теменужен.

# 106
Мопси,при фризьорката ми(тя си работи в къщи) PeaceМного професионално ме направи,с шпатулката на много финни кичури(без фолио и подобни) ,но просто оксиданта се оказа по слаб.Тя ме прати в един специализиран магазин да си купя сама боята.И понеже след всичките тези обезцветявания и боядисвания ми предложи пак по силната боя...но аз взех по слаб процент окислител... Че ме е страх да не ми окапе вече косата.Купих си и професионални маски за коса  WhistlingАбе не е толкова лошо това което се получи...с крак в модата съм значи  Laughing

# 107
Лелее, подсетихте ми и мен, че ми е време за боя.
Аз тук така и не намерих свестен фризьор, но сега ходя при една българка, която успява да направи ( донякъде ) това,което искам. Обаче се боядисвам сама и много побелях последно време.  Tired

Днес водих Нико на музикален урок, не беше зле, ама дано не е така всяка седмица, че скучновато ми се струва. Учителката е лишена от всякаква емоция, пее и свири без никаква тръпка.
Много странно.

Да ви се похваля и аз, Мила е с чуден рапорт от училище.
Много добре се е справила, ще видим и на родителската какво ще ми кажат.
Щях да ходя на 16ти, но днес се оказа че баща ми и мъжа ми ще ходят на мач?!?!
Имало Манчестър Юнайтед срещу Аякс на Арената, та ще се пробвам да си го сменя, дано може.

Утре сме на болница, стискайте палци да е наред крака...

# 108
Mila, ти хубаво каза боя. Вчера си бях хванала косата и Софи ми каза, че имам блестящи неща в косата. Като се погледнах, тук таме блестят бели косми, а се боядисах преди 2 седмици.  ooooh!
Браво на Мила, виждаш ли само се притесняваш излишно. Дано всичко е наред утре.
Шанел, сетих се как едно време си правехме зелени и лилави кичури с гранофорин и фуксин .Нещо от рода на това, което описваш е.  Mr. Green Леле какви ли не глуспости съм правила хаха.

# 109
Оф и аз доста побелях..иначе и аз сама се боядисвам-много обичам да се цапотя.
Мила успех утре  HugИ браво за рапорта  Peace
Сега се оправяме да ходим на плуването.. И за торта за мама,че утре остарява с още една година  JoyВикам на Елисе задължително трябва да намерим свещи-цифри,че неща торта таралеж като мин година  hahahaАма все в последния момент се сещам
Хммм Мопси,виж такива цветове кичури не съм си правила,ама имах период с коса червена,като на светофар... Бях голяма атракция  Joy ... А как ми с лепяха младежите  Wink ей голям пожар бях  Joy Joy

# 110
Хехе, Мегън, след определена възраст има опасност от топлинен удар от многото свещи.
Весело навлизане в Христовата възраст.  Wink Hug
Ние отиваме (всички!) на защита на дисертация един приятел и после да празнуваме. Има 6-7 деца, според мен е недопустимо да ни пуснат в залата, но според жена му нямало проблем. Та за по- весело ще мъкнем и дребните, а си бяхме организирали гледачка. Само дано по спешност да не и звъним и да и водим всички. hahaha

# 111
Момичета, още един глупав въпрос. Какъв карнавал има? Юфката ми спомена, че ще имало карнавал другата седмица и щели да се обличат, щяла тя да даде листи на децата. Днес от брошурите, които идват в пощенската кутия, гледам много детски костюми, още от училище нищо няма, та да бъдем подготвени. Да не би да трябва да се купуват костюми на децата пък аз пак да не разбера на време  Embarassed Tired Blush
Мопси, да кажеш после как е минало с толкова деца  Simple Smile
Milla Elaine, хайде вече да приключвате това, че да го забравяте бързо, бързо. Все ще питам, но ме е срам, това тя ли е от аватара ти?

# 112
  • Nederland
Благодаря ви момичета! Hug

Мила, честито на Мила за успехите в училище и стискаме палци утре всичко да е наред и скоро да и свалят гипса! Герой е тя! Hug

Меги, уби ме с тази торта таралеж hahaha Ама така си е де. Добре, че са ги измислили тези свещи с цифрите, че иначе след време няма да се вижда тортата от толкова свещи по нея. Laughing

Мопси, да разкажеш после как е минала защитата на дисертацията, много ми стана интересно как и толкова деца ще присъстват. Но пък може да им стане интересно и да стоят кротко, знаеш ли. Laughing

Маги, малкия къдрушко не е клюкарче, просто е любознателен! Hug

Лека вечер от мен! Hug

# 113
Меги, пусни една снимка да те видим, де.  Wink

Шанел, тя е да.  Peace

# 114
  • La casa de Mickey Mouse
привет на всички
не съм писала отдавна, защото сме си все още тук в Испания, но ви следя редовно
извинявам се предварително, че всеки път влизам с въпрос
За сега при нас нещата се нареждат така: на мъжа ми му предложиха работа в Хага, за мен е страхотно, защото там е и университета към който съм се насочила, освен това обучението ще ми е на английски, поне на първо време ми отпада проблема с холандския
та стигаме до същността на въпроса, ще можем ли сами да си наемем жилище, или ще трябва да молим някой познат да ни го наеме на свое име

# 115
Здравейте на всички!

Завърнах се полужива, пътьом дори си мислех, че никога няма да изрека това, защото ще се стопя и изчезна безследно нейде сред студ, виелици и ослепели празни зимни пространства. С моя "късмет" се случи да бъда в България точно в тези две кошмарни седмици, които ще се запомнят със сибирски студ, природни бедствия и поредният национален траур.

Leprechaun`s mommy, благодаря за топлото посрещане в този форум, уютно е тук.

Mopsi , много се тревожех за резултата от амниоцентезата, най- вече защото не съм в първа младост, а на възраст, (която без много да му мисля), бих нарекла първа старост. Това е и причината да поискам по- подробното, по- бавното, но както казват: по- сигурното изследване. И когато получих резултата, оповестяващ, че ще имам син, който е здрав- изпитах противоречиви чувства: от радост и щастие до пълното блокиране на сетивата ми в изолирано разплакано мълчание.

Toni_NL, благодаря ти за обнадеждаващото пожелание.

Усмихнат ден за всички тук  newsm51

# 116
  • Nederland
Честит рожден ден Меги!
Бъди здрава, все така усмихната и позитивна и винаги заобиколена от любимите ти хора!
И в крак с модата разбира се! Wink
Весел празник! Hug

Горчива луна, честита ти синя новина! Hug А сега отпусни душата и се радвай!
Ама и ти вярно в най-голямата зима е трябвало да пътуваш.

Mini Mouse, привет и на теб!

# 117
Меги, хайде честито и тук!  Hug Heart Eyes

Мини Маус, защо да не може да си наемете жилище?
Мисля, че няма да има проблем. Ти към мен гледам ще идваш, хехе.
Можеш още от сега да се пооглеждаш на www.funda.nl

Сега се върнах от посолството, брей много бавно става.
Но подадохме за паспорт де. Дано до април е готов.

# 118
Меги Честит Рожден Ден!   bouquet Да си здрава, много щастлива, обичана и да се гордееш с момичетата!

Предприела си тотално преобразяване.  Mr. Green Дай да те видим.
И у нас много се харесва песента. Wink

Мопси какво е това КЗ?

Мила честито за чудесните резултати! Изглежда притесненията ти са били напразни.
Но така е то, родителя все за нещо трябва да се притеснява.
Да кажеш какво е минало с болницата.  Hug

Шанел не знам, ние нямаме карнавал.

Горчива луна прекрасни новини!  Hug Пожелавам ти много положителни емоции от сега нататък и щастливи мигове като се появи момченцето ви.
Ама ти как се нави да пътуваш до БГ в този студ и сняг?

# 119
Честит рожден ден Меган!
Да си жива и здрава,обичана,глезена ,всички диети да са успешни и принцесите да те слушат  Hug

Честито на Тони   bouquet
Мила,хайде да ходим на ти-то,аз не съм на диета,мога да нося Мила  Laughing
Какво казаха на прегледа?
Да не повярвате,детето получи карта за изпит. Party Нещо са се объркали,или са се стреснали от гневните ми реакции около А дипломата  Joy,но най-вероятно е,защото Анди направи тестовете перфектно  Heart Eyes
И ние нямаме карнавал.
Мики Маус,за да се наеме жилище през агенция е дълга,сложна и многодокументална история.Най-вече официален документ/договор за работа,понякога има изискване,доходите/нето/ да са 2-3 пъти по-високи от цената на наема,ако  даден имот е с много кандидати,играят роля няколко фактора.Внимавайте някой агент да не почне и на вас да ви предлага баснословни наеми,разчитайки,че още не сте наясно с нещата. Peace
Ако не можете да покажете договор за работа,няма шанс чрез агенция да наемете жилище. Peace

Общи условия

Активация на акаунт