Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко струва разрешителното за работа?
Колко ще бъдат осигуровките, ако студентът е назначен на 8 часа седмично?
Как мислите, че наемът от 1700 евро за тристаен апартамент, обзаведен на улица „Мария Хенириета“, е?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко струва разрешителното за работа?
-
Колко ще бъдат осигуровките, ако студентът е назначен на 8 часа седмично?
-
Как мислите, че наемът от 1700 евро за тристаен апартамент, обзаведен на улица „Мария Хенириета“, е?
-
Как мислите за наем от 1500 евро за къща в 'Воорбург'?
-
Как се извършва таксуването за градски транспорт в Хага, Амстердам, Ротердам и Утрехт?
Предполагам, че процеса на правене и хигиена са подобрени.
.Сега съм на пости-великденските 

.Преди хапваше леща, боб сега и на това се мръщи.От плодовете-ябълка,банан и дотам.Това с храненето ми е проблем номер едно.Дано сега като и махнаха сливиците и да прояви апетит,ей там са ми надеждите.
.За уизеър ми вече онлайн ще посочвам за билета да си нямаме разправиите после.
става номера.Обожават броколи,спраучес
ама много голям даже
Великденските са доста строги наистина.Добре съм подготвена,физически и психически ,та се надявам да не се подлагам много на изкушения.Нашите и те много обичат с папа във ваната..Емма винаги се смее как папа има пимелче ,а тя котенце

Поне се къпе като хората.