Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко струва разрешителното за работа?
Колко ще бъдат осигуровките, ако студентът е назначен на 8 часа седмично?
Как мислите, че наемът от 1700 евро за тристаен апартамент, обзаведен на улица „Мария Хенириета“, е?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко струва разрешителното за работа?
-
Колко ще бъдат осигуровките, ако студентът е назначен на 8 часа седмично?
-
Как мислите, че наемът от 1700 евро за тристаен апартамент, обзаведен на улица „Мария Хенириета“, е?
-
Как мислите за наем от 1500 евро за къща в 'Воорбург'?
-
Как се извършва таксуването за градски транспорт в Хага, Амстердам, Ротердам и Утрехт?

В класа на СОфи има едно момченце, което ходи да щипе и бие всички деца подред. И учителките са вдигнали ръце и май няма да остане в училището. Но в случая е едно срещу всички, а май при вас разбирам, че са повечето срещу Мерт.
Няма да се притесняваш, всичко ще мине по ноти, лесно и бързо. И ние сме подготвени.
Ама дали мъжо ще може да вземе няколко дни се не знае още
Обещал е ..или майската или мах лятната ваканция
Вие къде точно обикаляхте по немско.Ние преди 3-4год ходихме в зоо-то във Франкфурт..ама не останахме кой знае колко впечатлени ..ама беше между другото де,не планирано зоо 
Това имах предвид- щурите общи празненства, представям си ви. Пожелавам ви да празнувате приказно и щастливо винаги!
Ще си имаш детенце месец преди мен. Ето кого ще моля най- много за помощ със съвети и идеи за отглеждане на бебета.
Само аз можех да разгадая какво казва. Веднъж 2 дни ми обясняваше, че искала питапат. Добре, че видя портокал по ТВ и разбрахме за какво става върпос.