Холандска тема - 39

• 37 941
  • 727
  •   1
Отговори
# 585

http://www.vlindersaandevliet.nl/#!bezoekers-info/vstc1=openingstijden-en-prijzen

Мариета,обърни внимание на правилата,които са написани-не викайте, не тичайте, не оставяйте детето без надзор, не пипайте храната на пеперудите,минавайте само по пътеките,не консумирайте храни и напитки, които са внесени от вън  в градината и на терасата.

В Клинендейл има  кафене, в което можеш да празнуваш рождения ден, а наоколо има колкото искаш полянки и площадки за игра.Но трябва да се резервира навреме.

http://www.b9.nl/verjaardagkinderen/binnenactiviteiten.htm

На плажа на Кейкдаун има кафене с детска площадка,която е оградена с ограда,така,че децата да не бягат,докато майките си пият кафето.Има и корабче за по-големите деца, но въпреки това трябва да има кой да ги наглежда.

Дано имате късмет с хубаво време!
Весело празнуване!

# 586
Мила,ние затова не обичаме да ходим тук из разни атракциони,паркове..вили....а камо ли пък къмпинзи Naughty.Не е за нас.То не е ли да ти сменят чаршава всеки ден,да ти зареждат банята с меки и чисти кърпи...по добре в къщи.
Мопси и аз имам домашно правен прополис.Децата много го харесват на бучка захар.От бг ми пратиха прашеца ли как се казва...държи се едно денонощие във фризера и после се настъргва в едно шишенце чист спирт.Стоеше на тъмно към седмица ако не се лъжа,прецежда се и е готов за консумация.Една позната беше купила тук от някакъв билков магазин,но хич не ми хареса..направо прозрачен...значи толкова е и силен. newsm78
Аз в БГ църква веднъж съм ходила..още като дойдох тук преди 8 год .Не ми допаднаха въобще там хората които видях Mr. Green.Сега може да е различно..незнам..
Егати и студа навън,лято ли идва..зима ли..какъв е този пронизващ вятър ..бррррр #2gunfire #2gunfire
Мариета успех в търсенето Peace

# 587
Няма да е хубаво времето, иначе щях да ги събера на барбекю в парка и всички щяха да са доволни Tired.
Milla Elaine, имаш ли линк към този детски център, че не съм ходила там и не ми е познато.
kartinka, благодаря.
Май пак ще сме си в Делфт. Там поне има място и за най-малките.

# 588
Ох, нямам линк, иначе имат сайт, ако може Zoe да се вклюи, да ти го даде.  Wink

Времето е меко казано гадно.  Tired

Меги, ако не беше тоя фестивал и букнатите хотели и ние нямаше да идем,
ама пък и толкова са популярни, викам си - да пробваме. Сега мисля дори да пиша мнение за тях,
голяма мизерия, а бяхме наели луксозна вила.  Rolling Eyes Каква ти смяна на кърпи, то кърпи нямаше.
Имаше сауна в едната спалня, ама мен ме беше гнус да вляза. Бррр. Sick

# 589
Да дам отчет аз, все едно някой ме е питал  Mr. Green
Днес на края посетихме ИНД-то, само че в s-Hertogenbosch, а не Ротердам. Сложиха ни по един от същите печати за по още 6 месеца и този път трябвало да имаме вече решение. Та се разминахме със зоо-то в Ротердам, беше студено и само г*з път да види стана нашата работа.
Иначе с моите проблеми, малкият започва да се изчиства, обаче моите изследвания никакви ги няма. Чааак следващия понеделник щели да излязат за 5тата шарка. Викам ок, ако  са +, какво се случва в този период с бебето, вдигат рамене. Та така. Пък как ме мъчи д***то. Една седмица рева  и стискам зъби  и нищо. Даже и парацетамол не ми дадоха този път   Laughing

# 590
  • NL
Меги,незнам правилно ли съм разбрала,прополиса със спирт ли се смесва?Въобще си нямам напредстава как се бърка домашен... но пък четох преди време колко полезен бил  та съм се навила яко.Да ,затова попитах и за магазините,защото незнам колко истиснки е там.
Мопси,дай и твоята рецепта Grinning А клеевата тинктура с какво е по-различна,не е ли едно и също?Иначе Хигитест ги намерих из нета,ще го видя и този Ладром но май първото ще е.
Ей на тези ваканционни селища и ние не сме фенове.Ако ходиме някъде е  само за през деня.В Балорих бяхме преди няколко седмици и ми хареса.Имаше много малко народ,залата с един поглед я обикалях къде тича малката.Имаше една отрупана маса със списания,та за времето през което бяхме изчетох около 6 броя от клюкарските списания Joy,нетипично за мен но пък си беше релакс.Та дет се вика някои се наиграха,някои се уседяхме и накрая доволни отвсякъде  Laughing
Шанел стискам палци всичко да е наред.

# 591
Milika, същата рецепта като на Мегън е. Тинктурата е спиртен извлек. Чувала съм, че някои правят с дестилирана вода, но не съм пробвала. 5-6 капки сприт не ме притесняват.  Mr. Green
Парковете ме кефят само ако имат и атракци парк към тях. За възрастни са досада. Дори един боуинг да решиш да изиграеш ако е през ваканция, трябва да си резервираш поне ден предварително.  Crazy На нас така ни бяха предложили боуинг в 10 сутринта  Crazy .
Къмпинга е такъв кеф за децата, че даже и мъжО е готов да се прежали, но трябва всичко да му е готово и разпънато и да не е по-дълго от 2 дни  hahaha  . 
Шанел, стискам палци.

# 592
Мила,вие с тези фестивали сте като тинейджъри Hug.Сигурно е голяма тръпка.Аз никога не съм ходила
Шанел ,стискам палци за излседванията Peace Hug
Милика ,да в спирт.Аз не го пия толкова редовно,но е наистина 4уден лек Peace.
Мопси,за децата всичко е приключение Laughing.Елисе вече няма търпение да идва ваканцията и да ходим до Муви парка....Има ли нещо друго интересно в близост?? знаете ли  newsm78

# 593
Ааа, Меги, фестивали и концерти не са само за тийнове. Специално на този пък въобще няма такива.
Музикалните фенове си ходят цял живот, хехе.

Харесала съм Фантазиаланд в Германия. Има хотел в парка с добри отзиви,
да видим дали ще се вредим към края на май и за там. Не е много далече, до Кьолн е.

# 594
Мила Елейн,по точно си ви представих като хипита на фестивала  Party здраво партиии beer cheers
Леле ама това време все по на зле отива... Стууд,вятър..след малко почва и дъждецът Sick

# 595
Ooo и аз обожавам да ходя на фестивали, но за съжаление все по-рядко успявам. Обичам да се намърдам най-отпред за да куфея яко.   superuu
Мила, за Фанстазиаленд имаше супер оферта от аctie van de dag (постоянно ми спамят мейла ) . За първи път тогава чух за това място. Много съм впечатлена и мисля също да го сложа в списъка.
Така е Мегън, всичко им е интересно на децата. За къмпинга по- скоро имам предвид, че са супер свободни и могат да усетят що е то истинска игра на воля, горе долу такива каквито аз си ги спомням от моето детство. Цял ден да обикалят насам-натам и да лудеят на воля.
В Оберхаузен може да посетите Sea Life Oberhausen, има и оргомен мол  Wink. Дюселдорф е близо, ех влюбена съм този град.
При нас пече слънце, но задуха гаден вятър. Поне прането ми изсъхна  Mr. Green, че след 2 седмици празници сушилнята не може да смогне да изсуши. Но може пак да ми е отвял някои гащи при съседа  Mr. Green .
Прополиса не бива да се пие редовно, а само като си болен. Поне това четох в една статия, където обясняваха, че е природен антибиотик и както всеки антибиотик не се пие профилактично. Не знам обаче дали е 100 % вярно. Ние си пийваме понякога ей така за здраве и берекет дет са вика.  Mr. Green По време на свинския грип обаче всички пиехме  редовно, понеже бях бременна и се чудех какво да правя за да не се заразим. Е, не се заразихме, но едва ли е заради прополиса.

# 596
Хахаха, Меги, Меги, добре че мъжа ми не чете форумите, че това "хипи"
щеше лекинко да го обиди.  Laughing Той си е баш метълче.
Аз, обаче, слушам по-разнообразни музики. По тоя повод, чух им едно от парчетата,
нали записваха преди два месеца в студио. Много е яко, признавам.  Peace

Тук е супер гадно време. Студено, ветровито, мрачно...

Тази неделя се каним да ходим на Фентъзи Елф Феъра в Утрехт,
ама ако вали и е кофти, ще бъде много гадно.

# 597
Мила ,шшшшст тогава ....няма да издаваш.Аз не съм особено музикална натура,и затова.Мисълта ,че мога да попадна на концерт измежду толкоз народ ме ужасява.Виж по дискотеките друго пeeх ама..алкохола си е опказвал явно влиянието Joy Joy.Сега и на дискотека да отида съм като дърво(явно пиенето ми малко)...танцувам само и единствено на зумбата hahaha hahaha.А преди и по маси и по барове ...ЕГН-eeeе hahaha
Мопси,и аз си мисля че не е хубаво всеки ден за прополиса.Ей така между другото за здраве и берекет както казваш Peace
Тук се опитва да вали.Дано да изчака след като прибера децата от училище.И какъв вятърррррррр #2gunfire

# 598
Добрютро!
Днес е училищната екскурзия на Софи и да не ви казвам в колко се излюпи от вълнение.  Laughing
И аз се надявам на хубаво време уикенда, че Софи иска да участва в детски маратон уикенда.  Crazy
Мегън, не е ЕГН-то, пиенето ти е малко (ти сама си си го казала  Laughing ). След порядъчно количество питиета си правя точно същите глупости с бойните другари както и преди 15 години.  Mr. Green Явно акъл няма да ми дойде...  Mr. Green аз и не искам де.  Laughing Повече ме е страх да не станя някоя скучна и досадна леличка.  Mr. Green
Каte се губи нещо.

# 599
Аааа Мопси,от купонджийки на скучни лелки няма как да станем.Те скучните цял живот са си биле такива.Ама тренинга се губи последните години покрай децата.Сега не пия много,ама си ме пере лимката  ooooh! Joy
Лек ви ден мацки Simple Smile , аз отивам да слагам клина,че съм на зумба.И после ще гледам релаксче,че вчера не се спрях .

Общи условия

Активация на акаунт