Холандска тема - 39

• 37 941
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
Маги, и аз съм за основен ремонт. Напълно те разбирам.
Все нещо ме боли, трудно се оправям, отврат направо.
И това време не ми помага. Като е слънчево и топло, се чувствам по-добре.  Tired

Ние заминаваме за Тилбурх днес, дано поне не вали,
ясно че няма да е топло. Който празнува тази седмица Великден - весело!  Hug

# 571
Шанел, дано всичко е наред с изследванията. За бебчето, какво да ти кажа, Ноеми първата година боледува често, понеже Софи и мъкнеше вируси, но пък за сметка на това нито в кидндърдахферблайфа, нито сега в ПСЗ нещо я събаря. Някой друг сопол, кашлица, но е на крак. Освен това се роди в разгара на свинския грип. Всичко ще е наред!  Hug
Софи кара 5-тата болест като беше на около годинка и 1/2. Спомям си, че имаше много висока Т. Вдигна изведнъж в колата, почна де реве и крещи, гореше направо.
Маги, мен почти седмици ме мъчи гърло и бях на ръба на тръшване на легло, но не се дадох. Аз си правя гъргари с прополис, пия пропилис, смуча прополис  Mr. Green , изобщо хванала съм се за него като за спасителна сламка .  Mr. Green Може би има пласебо ефект при мен.
Софи прояде чушки, сливи  след тази Европейска програма. Аз лично съм много довлна.Сега често иска чушки вместо плод за 10 часа.
Вчера си купих необработени фурми, ама нали съм лаком г*з и язадох поне 15 и прекарах вечерта във тоалетната.  Crazy
Мила, да оздравявате и весело прекарване.
Весели празници!

# 572
  • NL
Мопси я кажи за прополиса моля те,че силно се интересувам.От Бг ли ти го носят или от тук купуваш?Искам да си взема нещо добро,най-чистото и ефективно.Тукашните магазини дали ще ме огреят?
Тази европейска програма ми се струва много добра идея.Дано и в нашето училище я въведат.Иначе детето си има апетит  вече.Хапва много неща и май наистина всичките проблеми са били покрай сливиците.
Тони,мерси за линковете.Полезна информация са!
Шанел,успех и много спокойствие!

# 573
Имам вече адреса на българския магазин в Айндховен:

Lale-Market 
Edissonstraat 70A
Eindhoven

Бихте ли го закачили на първа страница към полезната информация, ако някой е на зор за лютеница в широката околност ... да знае къде да се отбие.  Grinning

Между другото гледам линк за сайта на Българското посолство в Хага, Бойко не му ли видя сметката или си има още такова?

# 574
Цитат на: windy [YES
между другото гледам линк за сайта на Българското посолство в Хага, Бойко не му ли видя сметката или си има още такова?

Все още си е там,преди седмица-две го наобиколихме с малката Naughty

# 575
*SoleiL*, само го обикаляхте до насита или ползвахте услугите му  Wink   

...Ако си  е налице е чудесно, че переспективата за пътувания до Брюксел не беше радваща. Най-добре обаче да не ни се налагат никакви посещения на посолства...

Линка обаче така или иначе не е актуален...

# 576
Христос Воскресе !!  Hug
Светъл празник на всички  Heart Eyes

# 577
Христос Воскресе!   easter

Благословени и светли дни на всички тук пожелавам, на вашите семейства и приятели. Мир, любов, благоденствие и светли надежди; живи и здрави бъдете!

Flowers Four Leaf Clover easter Flowers Rose

# 578
Христос Воскресе!

Светъл празник на всички, здраве и любов на семействата, близките и приятелите ви!
easter

# 579
  • Nederland
Христос Воскресе!  easter

Бъдете здрави и весело изкарване на празника! Hug

# 580
Христос Воскресе!
Мир, любов и благоденствие!  easter

Милика, ползвам различни. Имам собственоръчно правен, имам и готов от бг аптека. Имам таблетки, спрей за нос, спрей за гърло, бонбони.  Crazy  Mr. Green
Ако не си правиш сама, а купуваш от БГ, за мен най-добри са продуктите на Хигитест  Crazy Почти не виждам разлика между моята и тяхната тинктура.
От тук купувам ProPolis na Ladrome. Има ги в био магазините. Имат спрей за гърло, капки за нос и едни дребни бонбони. Много странно, че капките и спрея са безцветни и сладки, понякога ако положението е по-тежко ги подобрявам с домашната реколта тинктура с няколко капки.
Някъде бях мернала обаче и клеева тинктура, но понеже имам запас, не запомих къде точно. Ако се сетя ще ти пиша.

# 581
Христос Воскресе, момичета!

Ние се завърнахме от Брабант.  Laughing
Абе тия ваканционни паркове, не знам защо са толкова популярни, ама добре че бяхме само за 2 дни.Иначе щях да умра от скука. Освен това сървиса е безумен. Кухнята ни беше пълна с мравки и като им казахме само се усмихнаха и нищо. Доста и мръсно ми се стори в тия къщички.
Сега релаксираме малко из къщи.

Посолството си съществува, редовно го посещаваме и не съм чула да го махат.

# 582
*SoleiL*, само го обикаляхте до насита или ползвахте услугите му  Wink  

...Ако си  е налице е чудесно, че переспективата за пътувания до Брюксел не беше радваща. Най-добре обаче да не ни се налагат никакви посещения на посолства...

Линка обаче така или иначе не е актуален...

Ами,работи,ако това питаш Simple Smile.Оказа се,че това за което бяхме там не е по неговите компетенции,иначе имаше др хора преди нас,които получаваха паспортите си. Naughty

Христос Воскресе!   Днес бяхме в бг църквата и се учудих колко малко хора имаше ..

# 583
Молба към мамите в Хага - можете ли да ми кажете място за празнуване на детски рожден ден? Изключвам Зауди парк, Kidsplayground Delft, a в Дрифлит ми идва скъпо. На Дарлинг маркет щяха да отварят детски център, някой знае ли дали е отворен? В Мега стор също ще отварят, но чак август месец.
Малкият ми син след седмица прави 1 годинка, ще има майки с много деца. Няма място в къщи, искам да се съберем някъде, където децата да могат да играят, а майките да си пием кафето (типично по български Blush).
Също някой знае ли къде точно се намира магазин Ямин на центъра или на Бохарт? Вчера се въртях като бълха в гащи на центъра и не можах да го намеря.

# 584
Тия големите като Ballorig?

Има нов детски клуб и на търговския в Леидсендам.
Можеш да си вкарваш храна, децата имат пространство за игра.

Общи условия

Активация на акаунт