LA REDOUTE.FR - 211 - Трета седмица от Намалението! 25.01 - 31.01.2012

• 49 549
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Мамчета искам да поръчам нещо дребно и не си заслужава да пускам поръчка, така че търся някоя мама от Пловдив която ще поръчва, с молба да ме включи в поръчка!!

# 556
Секси ... Wink и аз ги чакам с нетърпение

Абсолютно!  Flutter
 Joy
Стяга наистина много и ако се взима с цел по-добър изглед, може би ще е ОК, стига да няма повечко излишна маса, понеже тя се стреми да си намери някакво място под слънцето все пак. С други думи- аз лично бих го препоръчала на хора до 42-44 номер, поне този модел.  Peace

# 557
  • Пловдив
Взех моите неща, всичко си беше наред, нямах липсващи артикули.Та ето това са:

http://www.laredoute.fr/vente-jean-skinny-imprime.aspx?productid … 1&secintref=0 - стават ми, 38 р-р, но са по-дълбоки от очакваното, освен това принта е различен.

bouquet кой размер си взе и ако може мерки и "живи" снимки   bouquet

# 558
И моята кутия с филтри брита беше разкъсана , взех пратката в събота. Проверявайте си пакетите при получаване.

# 559
Фенси развесели ни с този клин Laughing и аз му се бях наточила, че даже и в blancheporte бях харесала подобен модел http://www.blancheporte.fr/b/soldes-blancheporte/lingerie/panty- … coloris=02_701117, но без микрокапсули или каквото има в тях, но нещо вида им на живо ме разколеба newsm78

# 560
  • София
И моята кутия с филтри брита беше разкъсана , взех пратката в събота. Проверявайте си пакетите при получаване.

А на пликът имаше ли му нещо ? newsm78

# 561
Моят мъж като си дойде ми каза че така както миришат на масло моите скъсани чаршафи миришат конвейрните линии.Явно в пощата имат такава и ми е захапала пакета.Аз си искам парите всичко е унищожено.Да покажа и тук.
http://zuzi2.snimka.bg/advertising/la-redut.592461.26236517
Хексе Писах им днес и пратих снимки .Отговор засега нямам.

# 562
  • Варна
Моят мъж като си дойде ми каза че така както миришат на масло моите скъсани чаршафи миришат конвейрните линии.Явно в пощата имат такава и ми е захапала пакета.Аз си искам парите всичко е унищожено.

Направи снимки и ги прати на ЛР, поискай си парите. Peace

# 563
Момичета в-са ми е следният. На четвърта стъпка от приготвянето на колета ми анулираха блуза на дребен.След един ден видях,че са пдготвили още един колет с нов тракинг номер с блузата.
Сега е на 5-та стъпка.Получвам току- що писмо от Францето,че "
Здравейте!
Ваша пратка  N°8W11414701209 за VENTSISLAVA ANGELOVA, е била върната от нашия адрес във Франция, тъй като не е била платена. Поисканата сума е била  EUR 5,99.
Поздрави
Francetobg
"
Съптветно сега пише,че е ануле блузата?Но защо са искали пари, след като е била платение с прдишната поръчка?Какви са тези работи. Какво да правя сега, случвало ли се е на някои?

# 564
Значи обвиняваш превозвача... Mr. Green
Само това остана, още не ги бяха обвинявали, че тарашат и гепят  маратонките на хората!  Stop #Crazy
Не.
Но не изключвам да има недобросъвестен служител, за който превозвача със сигурност ще иска да знае  Peace
Затова е важно превозвача да бъде уведомяван при всеки такъв случай, за да си вземе необходимите мерки, ако проблема е при него.
А иначе е ясно, че ларедут ще  го отнесе Mr. Green

# 565
  • Пловдив
Да не са начислили допълнително доставка newsm78

# 566
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Момичета в-са ми е следният. На четвърта стъпка от приготвянето на колета ми анулираха блуза на дребен.След един ден видях,че са пдготвили още един колет с нов тракинг номер с блузата.
Сега е на 5-та стъпка.Получвам току- що писмо от Францето,че "
Здравейте!
Ваша пратка  N°8W11414701209 за VENTSISLAVA ANGELOVA, е била върната от нашия адрес във Франция, тъй като не е била платена. Поисканата сума е била  EUR 5,99.
Поздрави
Francetobg
"
Съптветно сега пише,че е ануле блузата?Но защо са искали пари, след като е била платение с прдишната поръчка?Какви са тези работи. Какво да правя сега, случвало ли се е на някои?

Да, на мен предишното намаление. Първо ми отказаха артикул, който после се появи в отделен пакет на нова ценя, 3-4 пъти по-висока. Отказах пратката.

# 567
Lara1 не знам може и това да е, но е блузата струва толкова 5.99 за това съвпадение сега гадая къде е разковничето  newsm78
ДейзиГ , а какво се случи с парите от отказаната ти пратка, възстановяват ли ги?

# 568
# 569
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Lara1 не знам може и това да е, но е блузата струва толкова 5.99 за това съвпадение сега гадая къде е разковничето  newsm78
ДейзиГ , а какво се случи с парите от отказаната ти пратка, възстановяват ли ги?

Възстановяват ги без проблем. Ако са платени с карта пращат ваучер, ако са платени с Пейпа ги връщат там.

Общи условия

Активация на акаунт