LA REDOUTE.FR - 211 - Трета седмица от Намалението! 25.01 - 31.01.2012

• 49 496
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • на морето
Момичета шортите Адидас и бермудите Пума отговаряха ли си.Спешноооо Praynig

Самоцитирам се,въпреки,че ги пуснах,но Адидаските ми свършиха,точно когато плащах и сега имам 2 блокирани суми.От ЦКБ след колко време ги разблокират?
И пуснах шортите 42,вместо 40-дано да са умалени.Знам,че се коментираха,но не обърнах тогава внимание.
Не са  умалени, по скоро малко уголемени. ЦКБ отблокирва за 45 дни  Peace

Благодаря много за отговорите.Щерката ще плува в тези шорти SickАко не подлежат на корекция ще идат в темата за размени Simple Smile

# 721
  • Пловдив
Здравейте! Тази тениска Levi's отговаряше ли си номера, помня, че се обсъждаше преди?

# 722
Момичета шортите Адидас и бермудите Пума отговаряха ли си.Спешноооо Praynig

Самоцитирам се,въпреки,че ги пуснах,но Адидаските ми свършиха,точно когато плащах и сега имам 2 блокирани суми.От ЦКБ след колко време ги разблокират?
И пуснах шортите 42,вместо 40-дано да са умалени.Знам,че се коментираха,но не обърнах тогава внимание.

ако не ти станат- аз ще ги взема  Mr. Green

# 723
В кошницата ми светна синята жилетка 2 евро размер 38-40 и чантичката каки.

# 724
Здравейте, току що пусках поръчка, но артикулите се изчерпиха и ме върна в кошницата. В суиви няма нищо, кошницата си е пълна, а сумата е блокирана. Съвети какво да правя?
Да изчакам ли да ми пуснат сумата или трябва да пиша на ларедут?
Ще съм благодарна ако някой знае и сподели!
Хубава вечер!
Ако искаш пиши писмо на ЛР, да ти отговорят имаш ли регистрирана поръчка и да напишат, че нямат претенции за сумата Peace
С това писмо в банката да ти разблокират сумата.
Иначе, чакаш си срока за твоята банка да ги освободят.

Благодаря за отговора. Няма регистрирана поръчка, ще изчакам. Успешни покупки на всички днес!

# 725
Здравейте момичета! Имам въпрос дали има някакъв код с който да се намали още това яке?

http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-a-capuche-bebe-fille.aspx … n&prodcolor=2

В екрю и размер 102!
Много благодаря!

# 726
  • Варна
Aко говориш за диспут в пейпал - не можеш да отвориш такъв защото няма реално плащане към търговеца.
Момичето има плащане и получи пакет с негодни за употреба неща.
Blush да, извинявам се, реших, че отговарям на v_green.

# 727
  • София
Момичета, дали отново ще пуснат enzan-a с голямо намаление.. някой има ли наблюдения от минали години?  Rolling Eyes

# 728
Най-вероятно няма да го пуснат повече. Поне досега подобни оферти са пускали веднъж по намаленията и повече не се е повтаряло.

# 729
  • Някъде там...
Здравейте, току що пусках поръчка, но артикулите се изчерпиха и ме върна в кошницата. В суиви няма нищо, кошницата си е пълна, а сумата е блокирана. Съвети какво да правя?
Да изчакам ли да ми пуснат сумата или трябва да пиша на ларедут?
Ще съм благодарна ако някой знае и сподели!
Хубава вечер!
И при мен днес така се получи ,писах им сега чакам отговор.А за скъсаните неща така и не ми отговориха чакам си.
Зузи, върнаха ли ти потвърдителен мейл?
Ако да, както ти казах, влез през него и им пиши, качи и снимки Peace
Писах им направих така точно както ме посъветва.Благодаря ти!  bouquetНо отговор нямам ,незнам да пусна ли диспут да чакам ли.Дано има някакво развитие.Това е ужасно.

Аз имах подобен случай преди 2 седмици. Писах им, отговориха ми, че няма да изтеглят парите, но да си чакам Пейпал да ми ги отблокират след 30 дни. И аз съм с дебитна ЦКБ. От Пейпал ми ги отблокираха след седмица, вече за втори път ми се случва подобно нещо след проблемно плащане в Ларедут.  Peace

# 730
  • софия
Здравейте,
понеже съм малко нова, да помоля някой повече разбиращ/знаеш за малко разяснение:
http://prikachi.com/images.php?images/394/4337394T.jpg
Смисъл такъв, че поръчката ми е разделена - ОК, но получих (до днешна дата)потвърждение от Ларедут само за едната част на поръчката/тази, която е на стъпка 5., а за тази, която все още е на 4. стъпка нямам инфо. Ако може някой да ми помогне, благодаря предварително!   bouquet

# 731
Здравейте,
понеже съм малко нова, да помоля някой повече разбиращ/знаеш за малко разяснение:
http://prikachi.com/images.php?images/394/4337394T.jpg
Смисъл такъв, че поръчката ми е разделена - ОК, но получих (до днешна дата)потвърждение от Ларедут само за едната част на поръчката/тази, която е на стъпка 5., а за тази, която все още е на 4. стъпка нямам инфо. Ако може някой да ми помогне, благодаря предварително!   bouquet

Спокойно,като ти я изпратят и другата част ще мине на 5-та стъпка,не е задължително да пътуват заедно  Peace

# 732
# 733
Какво ви светна,днес?

Аз изтървах маратонките с Просчо,докато пусна и ги махнаха ooooh!

# 734
Какво ви светна,днес?

Аз изтървах маратонките с Просчо,докато пусна и ги махнаха ooooh!
единствено сивият анцунг. Има и почти всички размери  Peace
http://www.laredoute.fr/vente-jogging-bebe-et-garcon.aspx?produc … 1&secintref=0

Общи условия

Активация на акаунт