LA REDOUTE.FR - 211 - Трета седмица от Намалението! 25.01 - 31.01.2012

• 49 543
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Така дълго чаканата ми поръчка дойде  Hug
За пумите аз нося 37, поръчах 39 номер и са ми една идея по-големи. Така че ще си ги нося, много са хубави. На кутия пише, че са 25 см.

С тези Пуми съвсем се ошашках. newsm78

Странно ми как поръчвате 2№ отгоре и са ви тамън,при положение ,че принципно стелката на № 39 е 25 см.,а стелката на №37 е 23 см.
явно зависи от крака, аз нося 37,5 и си взимам пуми 38, но по мненията се подлъгах и си взех 39 ,
Може би зависи от самият крак,ддз .

Всички обувки и маратонки ,които имам по UK№ са ми 6 или № 39.От Пумите също си поръчах №39 и се надявам да ми станат след като чета вече второ мнение,че стелката е 25 см.
явно зависи от крака, аз нося между 37-38, пуми винаги вземам 38, малко са ми по-големи обикновенно и по мненията се подлъгах и поръчах 39 и са ми огромни а имам широк крак, но купих и едни за приятелка носеща 39, взех и 40 тя е с много тесен крак и са и точни да не кажа че леко и подпират Simple Smile)

# 391
  • Sofia
Включвам се съвсем актуално явно, получих и аз пумите, за съжаление са ми големи, за което много съжалявам, изглеждат чудесно, ест. кожа са.
Поръчах 36 номер, при положение, че съм точно 35 и с тесен крак. Големи са ми, според мен при тесен крак отговарят точно, при широк са вероятно 35.5-36 номер. Ще ги продавам явно  Sad
Получих и анцуга Адидас в бяло синьо 102(104) и сивото екипче размер 74. Имам същите от преди, така че няма изненади тук.

# 392
  • София
Благодаря на bejbi за отговора!   bouquet Изпуснала сум ги значи, ще дебна нещо друго.  Mr. Green

# 393
  • София...........
Пумите номер 39 са точно 25 см. стелка с шивачкия

# 394
  • Бургас
Извинявам се, че пак ще повдигна темата за клинчетата, които се обсъждат няколко страници назад, но чак сега прочетох. http://www.laredoute.fr/vente-panty-push-up-micro-encapsule.aspx … 2&secintref=0 или http://www.laredoute.fr/vente-panty-push-up-micro-encapsule.aspx … 2&secintref=0 според вас е по-добре. Дали по-високия ще има по-добър ефект и ще прибира по-добре или пък ще се набира при седене и ще създава дискомфорт? Другата питанка ми е за размера. Нося ризи 42, панталони 42-44 според модела. Мисля, че ще е по удачно да взема L-XL, а не S-M или ще ми е голямо? Благодаря предварително  bouquet

# 395
  • Sofia
Коригирам се, всъщност на дължина пумите са ок, т.е 36 номер, който съм получила би станал на някой, който носи 35, стига да не му е много тесен кракът. На мен просто са ми странно широки, но кракът ми е много слаб.
Така че поръчалите +1 са ок, стига да не им е много тесен кракът.
Някой ако се инересува от моите 36 номер да ми пише ЛС.

# 396
Тъй, мъжките маратонки Адидас - малки са ни. Номер 42 явно отговаря на 41. Ако кракът е по-широк спокойно можем да кажем, че са и 40.5. Зависи, на мъжа са му определно малки, няма късмет явно. И по-скоро няма късмет, че слушаме чужди мнения, при положение, че 90% от хората тук и навсякъде казват, че адидас са калпава фирма откъм номерация. Не може да си в разрез с всички други марки просто. Мисля, че за последен път от ЛР поръчвам мъжки спортни обувки, това е. Миналата година Пумите с такъв дефект дойдоха, че може човек да се гръмне, но няма да ги носи, за мен това вече не са фирми, щом пускат в продажба дефектни модели, пък дори и на 15 Е. Щом продаваш нещо то трябва да е супер качество, не знам как ще платя 60Е и нагоре и това да ми дойде ще им го навра да не казвам къде.
И така, оплаках ви се.

# 397
  • Варна
Ех, този Адидас... и той като Пумите ви. Ние поръчахме 5 чифта и всички си станаха за притежателите. И взехме номера каквито имат и от други модели маратонки Адидас. Както и да е.. имаше подлъгани с номерата и то е защото това 'малки са - големи са" не носи никаква информация в крайна сметка. Ако някой иска да сподели мнение, нека е в някаква мерна единица. Както по- нагоре - Пума, 39ти номер - 25см стелка. т.е. отговарят си точно на размера.
Аз получих вчера такъв комплект, харесва ми, доволна съм.

# 398
аз си взех пумите 42 номер и са ми ОК, имам еспера сандал и си поръчах като тях и не сгреших, нося по принцип 40,5-41 , 42 са ми идеални. На етикета са 27 см, но като ги измервам са 26 см и 1-2 мм
Сега търся 37 номер- без зна4ение цвета, ако някой не е уцелил моля да ми пише
Друго , което имам в пратката са екипите на адидас за които няма какво да казвам то вс се знае вече Simple Smile
Сега ще чакам другата поръчка от намалението -пълна с боклуци (да не съм капо Simple Smile )

# 399
  • София...........
Ех, този Адидас... и той като Пумите ви. Ние поръчахме 5 чифта и всички си станаха за притежателите. И взехме номера каквито имат и от други модели маратонки Адидас. Както и да е.. имаше подлъгани с номерата и то е защото това 'малки са - големи са" не носи никаква информация в крайна сметка. Ако някой иска да сподели мнение, нека е в някаква мерна единица. Както по- нагоре - Пума, 39ти номер - 25см стелка. т.е. отговарят си точно на размера.
Аз получих вчера такъв комплект, харесва ми, доволна съм.

Peace Абсолютно вярно !
И Пумата и Адидаса си отговарят на номера на марката, но за съжаление аз се подлъгах, че са умалени спрямо други техни и взех +1 Wink

Може ли линк към тази красота, която си показала?

# 400
  • София
Ако някой иска да сподели мнение, нека е в някаква мерна единица. Както по- нагоре - Пума, 39ти номер - 25см стелка. т.е. отговарят си точно на размера.

Точно това помолих няколко страници назад,защото не мисля ,че има смисъл от нося.....,но от Пумите/Адидаса взех .......... Peace

# 401
  • София
Тъй, мъжките маратонки Адидас - малки са ни. Номер 42 явно отговаря на 41. Ако кракът е по-широк спокойно можем да кажем, че са и 40.5. Зависи, на мъжа са му определно малки, няма късмет явно. И по-скоро няма късмет, че слушаме чужди мнения, при положение, че 90% от хората тук и навсякъде казват, че адидас са калпава фирма откъм номерация. Не може да си в разрез с всички други марки просто. Мисля, че за последен път от ЛР поръчвам мъжки спортни обувки, това е. Миналата година Пумите с такъв дефект дойдоха, че може човек да се гръмне, но няма да ги носи, за мен това вече не са фирми, щом пускат в продажба дефектни модели, пък дори и на 15 Е. Щом продаваш нещо то трябва да е супер качество, не знам как ще платя 60Е и нагоре и това да ми дойде ще им го навра да не казвам къде.
И така, оплаках ви се.
Не мога да се съглася с теб само за това, че са калпава марка откъм номерация.
Всяка марка си има номерация и информация за размерите за всяка отделна марка е достъпна в интернет.  Peace
Маратонките Ензан си отговарят точно на номерацията на марката Адидас!
Обаче! Подметката и стелката на №46 са по-малки от тези на №45 1/3!
Едва ли  е само моят чифт дефектен, мисля, че от там тръгва разминаването в отзивите.
Аз понеже имам поръчани от почти всички размери и имам идеална база за сравнение.  Laughing
Друг е въпроса, че точно тая партида, според мен са правени специално за ЛР за намалението, за да отговарят на цената си от 15 евро! Аз повече от 15 евро не бих дала за тях!  Naughty
Хубави са, не мога да отрека, но за 15 евро! 60 не бих дала никога!
За балеринките на пума съм на същото мнение. Като размер си отговарят за марката.
За №37 подметката е 24 см., стелката - 23 см.
Детските капи ми харесват, добра изработка, но леко уголемени. За № 30 подметката е 20 см, стелката - 19 см.
Ето и малко снимки с размерите - http://mamaevinka.snimka.bg/hobby/laredut.519769.26215698

# 402
  • насън...
аз си взех пумите 42 номер и са ми ОК, имам еспера сандал и си поръчах като тях и не сгреших, нося по принцип 40,5-41 , 42 са ми идеални. На етикета са 27 см, но като ги измервам са 26 см и 1-2 мм
Сега търся 37 номер- без зна4ение цвета, ако някой не е уцелил моля да ми пише
Друго , което имам в пратката са екипите на адидас за които няма какво да казвам то вс се знае вече Simple Smile
Сега ще чакам другата поръчка от намалението -пълна с боклуци (да не съм капо Simple Smile )

а не си ли търсиш други 42? и аз съм от русе... Grinning
тези пуми са ми най-голямото разорование от това намаление....не че поръчах кой знае какво, досега толкова скромно не съм се представяла....та, изобщо не ми харесаха, освен, че не ми и станаха...с тази подметка  изобщо не са ми удобни за ходене, пък и ми е грозна ooooh! и с тази изкуствена кожа отвътре, шевовете се падат точно на кокалчетата и на бос крак, не знам.....но въпрос на вкус... Peace ще ги пускам в съседната тема... Peace

# 403
И аз да споделя: 1. Получих дамските Пуми - 42, нося твърдо 41. Заспаха ми, надявам се че няма да се отпуснат много; 2. Мъжкия адидас - винаги поръчваме 42, добре че не ви послушах  Grinning , мъжа ми не ми разреши. Маратонките са му идеално.
Сега чакам мъжките, футболни пуми и още много парцали за мен. Simple Smile Успех на всички чакащи и дано да ви стане всичко, което сте си поръчали!

# 404

Общи условия

Активация на акаунт