LA REDOUTE.FR - 211 - Трета седмица от Намалението! 25.01 - 31.01.2012

• 49 512
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
п.п. надявах се в новата колекция отново да има момичешки анцуг Адидас, но за сега виждам само момчешки такъв.  Crossing Arms Ако видите нов модел - показвайте да го следя... все пак няколко години подред купувам от ларедут и не ща да пропусна нещо Blush
Флаш, след месец някъде, може и по-рано... като почнат да излизат сканираните каталози, дето в тях са намалени с 30-ина % и като ги намалим с код... екстра , нали!  Laughing
Повече от екстра, поне досега. Simple Smile За което   bouquet
Аз все купувам по 2 броя, размера който и трябва да моята дъщеря и един с номер по-голям. На следващата година пак така за да има 2 различни в годината... Доволна съм от качеството, затова.

Снимки на постелката за легло нямам, нямам апарат в момента.

# 421
 Praynigдали има някоя мама която е получила вече велурените ботуши номер 38 или 39 ако може да измери стелката? Много благодаря предварително  bouquet

http://www.laredoute.fr/vente-bottes-plates-en-croute-de-cuir.as … 4&secintref=1

# 422
# 423
едва ли боцка, 95% памук няма причина да боцка

# 424
  • Добрич
Извинявам се, объркала съм малко линковете http://www.laredoute.fr/vente-panty-push-up-taille-haute-microen … 1&secintref=0 или http://www.laredoute.fr/vente-panty-push-up-micro-encapsule.aspx … 2&secintref=0 според вас е по-добре. Дали по-високия ще има по-добър ефект и ще прибира по-добре или пък ще се набира при седене и ще създава дискомфорт?
Моля, ако някой може да помогне, че ме е страх да не стане така, че да не мога да поръчам после Simple Smile

Аз имам от този с високата талия. Не се набира, стига да под гърдите, не си личи под дрехите. Материята е като на много дебел чорапогащник. Уж прибира..... Ноо очаквах повече като качество. Още в началото изтъня материята около шевовете, после взеха да се получават такива изтънявания и по останалата част. После почнаха да се пускат и бримчици...Препоръчвам да се вземе по-голям номер - изключително е стегнат. Моят е L/Xl  и дори и сега, когато съм 36 - 38 номер пак обличам много трудно.

# 425
Аз пак с проблем с Ларедут  Whistling, последната ми поръчката е разделена на три, бяха си блокирали пари за цялата поръчка. Обаче са си теглили на три пъти от свободните пари. И сега сметката ми е на минус 60евро, а първоначално блокираните пари си стоят блокирани. Трябва ли да им пиша, не ми се чакат 30дни Пейпал да ми освободи сумата  Thinking

п.п защо направо не са си дръпнали блокираните  ooooh!

# 426
  • София...........
Извинявам се, объркала съм малко линковете http://www.laredoute.fr/vente-panty-push-up-taille-haute-microen … 1&secintref=0 или http://www.laredoute.fr/vente-panty-push-up-micro-encapsule.aspx … 2&secintref=0 според вас е по-добре. Дали по-високия ще има по-добър ефект и ще прибира по-добре или пък ще се набира при седене и ще създава дискомфорт?
Моля, ако някой може да помогне, че ме е страх да не стане така, че да не мога да поръчам после Simple Smile

Аз имам от този с високата талия. Не се набира, стига да под гърдите, не си личи под дрехите. Материята е като на много дебел чорапогащник. Уж прибира..... Ноо очаквах повече като качество. Още в началото изтъня материята около шевовете, после взеха да се получават такива изтънявания и по останалата част. После почнаха да се пускат и бримчици...Препоръчвам да се вземе по-голям номер - изключително е стегнат. Моят е L/Xl  и дори и сега, когато съм 36 - 38 номер пак обличам много трудно.

Altevs, ти точно този от ЛР ли имаш? Има ли ефект от носенето?
Мненията в ЛР са, че високия при височина 163-164 идва доста дългичък нагоре. ти по-висока ли си?
Аз след много чудене  пуснах вчера късия , но може сега да ме навиете и за дългия  Embarassed

# 427
  • Sofia
Я аз да ви покажа нещо любопитно  Simple Smile Рокличката в рекламата на I Phone 4 е ларедутска. Купих такава края на лятото.

# 428
  • София
Аз пак с проблем с Ларедут  Whistling, последната ми поръчката е разделена на три, бяха си блокирали пари за цялата поръчка. Обаче са си теглили на три пъти от свободните пари. И сега сметката ми е на минус 60евро, а първоначално блокираните пари си стоят блокирани. Трябва ли да им пиша, не ми се чакат 30дни Пейпал да ми освободи сумата  Thinking

Защото така правят. Нямат право да дръпнат един път заявена сума на 3 части. Аз лично се обаждам в банката по телефона, казвам им каква е цялата сума, казвам как са ги изтеглили на 2 или 3 пъти, зависи какъв е случая и до 1-2 часа ми ги освобождават. Но това при положение, че са блокирали една, а са теглили няколко пъти. Последно опитах да пусна поръчка, 2 пити ми блокираха суми, но поръчката не ставаше, защото нещо свършваше. Сега имам 200 лева блокирани и не искаха да ми ги освободят докато не минат 14 дена. Ако има значение в ПИБ съм.

# 429

Защото така правят. Нямат право да дръпнат един път заявена сума на 3 части. Аз лично се обаждам в банката по телефона, казвам им каква е цялата сума, казвам как са ги изтеглили на 2 или 3 пъти, зависи какъв е случая и до 1-2 часа ми ги освобождават. Но това при положение, че са блокирали една, а са теглили няколко пъти. Последно опитах да пусна поръчка, 2 пити ми блокираха суми, но поръчката не ставаше, защото нещо свършваше. Сега имам 200 лева блокирани и не искаха да ми ги освободят докато не минат 14 дена. Ако има значение в ПИБ съм.
и аз съм в ПИБ, освен в понеделник да пробвам да им звънна  Thinking

# 430
  • София-Лагера
Аз за първи път поръчвам от тук +1.
Винаги съм взимала номера който носим и не е имало гаф.
Форумските Адидаски станаха на притежателите им.Остана само на татко да дам неговите.
Така и не разбрах какъв им е случая на тях.
Нищо важното е ,че всички са доволни Mr. Green

# 431
  • София
и аз съм в ПИБ, освен в понеделник да пробвам да им звънна  Thinking
Аз имам регистрация във виртуалния клон. Ако и ти имаш и сега може да звъннеш, тел. го има в сайта. Денонощно има дежурни и още утре ще са ти свободни парите Simple Smile Даже тел. с вивател е безплатен.

# 432
Може ли да помоля за реална снимка на мъжките Пуми и за стелка на № 43
Благодаря предварително  Hug

# 433
# 434

Може ли малко помощ относно този Адидас : кой размер е М? 174 или 180? Благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт