LA REDOUTE.FR - 211 - Трета седмица от Намалението! 25.01 - 31.01.2012

• 49 576
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
http://www.laredoute.fr/vente-bottes-plates-en-croute-de-cuir.as … n&prodcolor=4
Моля ако някой е получил ботушките да пусне реални снимки и ако може как стоят обути  Praynig
много ме мързи да ги вадя от кутиите, та няма да ги снимам, но казвам: цветът на лилавите е силен (като на картинката е) и изглеждат по същия начин; кожата е мека и се набира надолу по прасеца - такъв е замисълът мисля; стоят добре и елегантно с рокля/пола, както и с тесни дънки, натикани в ботуша. НО! кожата е много тънка, подметката също и > не стават за студено време, дори ако е сухо. аз лично моите ги обух 1 път и с това затворих ползването им. за 20-30 лева биват (въпреки че в зара от намаление си взех същите/подобни за същите/подобни пари), но миналата година, зимното намаление, когато купувах тия от ЛР, ги взех за ок. 25 Е. помня, че, когато ги получих, усещането ми беше като за голяма прецаквация;

# 601
Момичета, малко в страни от темата, но немога да намеря инфо, някой пазарил ли е от Английския им сайт? Защото аз направих поръчка преди 2 сед, а ми пише,че нямам orders?
Правила съм проба преди година - не става. Не доставят до подобни адреси - само до частни домове.
Пуснах им адрес до Габнко, но ми изписва,че няма поръчка.Какво става с сумата теглена от картата ми?

# 602
Пуснах им адрес до Габнко, но ми изписва,че няма поръчка.Какво става с сумата теглена от картата ми?
Сигурна ли си , че имаш изтеглена сума?
Нито ми изтеглиха пари, нито ми пратиха поръчка на мен.

# 603
да ти кажа чесно, не съм проверявала.Иначе стъпките, които следвах и после ми беше в " моите поръчки" ме накарана на мислъта,че е изтеглена сумата. Но ще проверя още днес какво се случва.Благодаря ти   bouquet камъче

# 604
https://www.laredoute.fr/vente-chapka-enfant-garcon.aspx?product … iginminipdp=cross sell basket&prodcolor=1&secintref=1
какво означава номерацията 1;2;3 на шапката  и някой може ли да ми даде линк на пуловерчето и джинсите на момчето от снимката....Благодаря предварително...

# 605
Здравейте на 24.01 направих поръчка с два чифта маратонки.Едните ми бяха отказани веднага още на 4 стъпка а другият чифт изпратен.Имам интернет банкиране и вчера видях че от сметката ми са дръпнати 13.30 евро за едните маратонки а блокираната сума си стои на 26.60 евро и няма изтеглени пари от нея.
 Въпроса ми е какво писмо да напиша на Ларедут тъй като никъде не видях шаблон за да ми отблокира банката тази сума.

# 606
  • София, Манастирски ливади
Здравейте, вчера гледах екипче лятно на адидас в два цвята за момиче - жълто и лилаво и бяло и розово, към 30 евро, сега го търся, не мога да го открия? Някой може ли да помогне?

Заповядай!

Момиче
Момче

# 607
Пробвай първо да звъннеш в банката. На мен ми отблокираха така  пари. Бяха ми блокирали за поръчки, разделени на две. Изтеглили си едната сума от блокираната, а другата от свободните пари. Обадих се и на следващия ден ми отблокираха парите. В кол центъра звъниш. Дано стане  Peace Ако не, тогава пишеш на ЛР.

# 608
Соня цифрите предполагам са годините на детето, а за другото:
http://www.laredoute.fr/vente-pull-raye-bebe-garcon.aspx?product … n&prodcolor=1 блузата
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-velours-bebe-garcon.aspx? … n&prodcolor=2 панталона

# 609
да опитам може ли да се поръчва от laredoute.com защото има много хубави неща и са по-евтини.

# 610
  • Варна
да опитам може ли да се поръчва от laredoute.com защото има много хубави неща и са по-евтини.

Може, кодовете за там обаче са различни.

# 611
Моля ви за отзиви за тази мъжка шуба - отговаря ли си на номера и дали става за зимата?
 http://www.laredoute.fr/vente-parka-capuche-coton-doublee-fausse … 3&secintref=6
Моля за размери, ако някой има XXL или XXXL.  Praynig
Благодаря предварително.

# 612
Пробвай първо да звъннеш в банката. На мен ми отблокираха така  пари. Бяха ми блокирали за поръчки, разделени на две. Изтеглили си едната сума от блокираната, а другата от свободните пари. Обадих се и на следващия ден ми отблокираха парите. В кол центъра звъниш. Дано стане  Peace Ако не, тогава пишеш на ЛР.
Обаждах се за да ги отблокират искат писмо от Ларедут.

# 613
Здравейте на 24.01 направих поръчка с два чифта маратонки.Едните ми бяха отказани веднага още на 4 стъпка а другият чифт изпратен.Имам интернет банкиране и вчера видях че от сметката ми са дръпнати 13.30 евро за едните маратонки а блокираната сума си стои на 26.60 евро и няма изтеглени пари от нея.
 Въпроса ми е какво писмо да напиша на Ларедут тъй като никъде не видях шаблон за да ми отблокира банката тази сума.

Ами аз само с английски мога да помогна. Ето нещо примерно:

Hello!
I made an order on 24th January containing two items. One of the items was cancelled soon after that and the other one was dispatched. The money for the dispatched item 13.30E were withdrawn from my account. But the whole sum of 26.60E is still blocked in my bank account. Could you please send me a letter that you do not have a claim towards that sum so that I can resend it to my bank.

Thank you very much!

# 614
Момичета, зареждат ли изчерпаните номера маратонки, обувки...по кое време става това? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт