LA REDOUTE.FR - 211 - Трета седмица от Намалението! 25.01 - 31.01.2012

• 49 546
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Получих дамските Пуми 38 и 39 номер. Аз по принцип съм 38, но 38 ми опира малко пръста отпред ,а 39 са ми много свободни. Според вас кой да си оставя ?  Четох че леко се разширяват но напред на пръстите дали ще са ок. Ако реша да си оставя 39 пък като се разширят ще ми хлопат.  newsm78   Ох, в голяма чуденка съм. Не ми е лесно и на мен. hahaha Joy

# 616
Здравейте на 24.01 направих поръчка с два чифта маратонки.Едните ми бяха отказани веднага още на 4 стъпка а другият чифт изпратен.Имам интернет банкиране и вчера видях че от сметката ми са дръпнати 13.30 евро за едните маратонки а блокираната сума си стои на 26.60 евро и няма изтеглени пари от нея.
 Въпроса ми е какво писмо да напиша на Ларедут тъй като никъде не видях шаблон за да ми отблокира банката тази сума.

Ами аз само с английски мога да помогна. Ето нещо примерно:
I made an order on 24th January containing two items. One of the items was cancelled soon after that and the other one was dispatched. The money for the dispatched item 13.30E were withdrawn from my account. But the whole sum of 26.60E is still blocked in my bank account. Could you please send me a letter that you do not have a claim towards that sum so that I can resend it to my bank.

Thank you very much!
Благодаря много изпратих го да видим кога ще отговорят  Hug Grinning

# 617
http://www.laredoute.fr/vente-survetement-ado-garcon.aspx?produc … 1&secintref=2 адидас за момче и в син (150см) и червен (174см) вариант

# 618
# 619
хора, имам изпратена поръчка с колисимо номер от днес, без втори ред  Shocked
ето такова нещо не бях виждала....пазарувам от 6 години....

# 620
Получих дамските Пуми 38 и 39 номер. Аз по принцип съм 38, но 38 ми опира малко пръста отпред ,а 39 са ми много свободни. Според вас кой да си оставя ?  Четох че леко се разширяват но напред на пръстите дали ще са ок. Ако реша да си оставя 39 пък като се разширят ще ми хлопат.  newsm78   Ох, в голяма чуденка съм. Не ми е лесно и на мен. hahaha Joy
И аз съм по същия начин. Имам 40 от мин. година, сега поръчах 41, но са ми свободни. Дори току- що пак ги мерих  Mr. Green Разчитам, че на леко подути и боси крака в жегите ще е по- добре да са по- големите. По- малките си ми убиват на пръста и на моменти дори ми е некомфортно, особено като бързам.
Кокосчееееееее...да си жива и здрава, никога нямаше да се сетя... Crazy Ще си купя стелчици и мисля, че ще решим чуденката. Мерсииииииииииииии...

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 13:47 от Анонимен

# 621
Аз такъв проблем го решавам със стелка. Слагам една допълнителна стелка и са ми точни  Peace Често го имам този проблем дадени обувки да са ми добре на дължина, а да ми хлопат отгоре.

# 622
# 623
# 624
# 625
# 626
Кой беше кода, който даваше БД само с Албанци?  bouquet

# 627

47899

# 628
  • София

47899  с това 6410529 Peace

# 629
Благодаря, Ви милички   bouquet Пуснах едни ръкави Ref:9588132 и хвана Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт