Звездни компромати-127

• 58 759
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Жена на 62 години не е баба ?
Е, добре, няма да споря. Така като гледам ще е излишно.

Ами мисля,че е много грубо това изказване.
И сякаш има доста по-вежливи обръщения към жени над 60....
Не възприемам мои близки, които са на 60 или над тази възраст като "баби". Те са си жени.

Остаряването е неизбежен процес. Има хора,които остарявайки физичеки, запазват младия си дух, мисленето си. Това е същественото. За мен тези хора не са баби и дядовци.

Една 30 годишна жена да смята друга 60 годишна за баба е жалко най-малко защото 30-годишната я очаква същото.....
Ако срещнеш майка ти на улицата, баба ли ще я наречеш.....

# 346
Оффф, дебела било грубо обръщение, липса на възпитание, добре.
Ама за една жена на 62 , да е обидно че е баба, айде спрете се вече. Много изискани и вежливи станахте, пък само във форума май не ви личи.

# 347
Оффф, дебела било грубо обръщение, липса на възпитание, добре.
Ама за една жена на 62 , да е обидно че е баба, айде спрете се вече. Много изискани и вежливи станахте, пък само във форума май не ви личи.

Хе-хе, приеми,че има и хора, възпитани в уважение, не само нагли парвенюта....... после ни обяснявай кои били баби и кои не.

# 348
Приемам,приемам, моля те само не ме обиждай на парвеню, много е грубо.  Stop

# 349
ок, но за мен си оставаш такава. Wink  Heart Eyes

# 350
Имам чувството, че не си си изпила следобедния успокоителен чай.  Grinning

# 351
Жена на 62 години не е баба ?
Е, добре, няма да споря. Така като гледам ще е излишно.
Разбира се, че е баба. Но в бъдеще я наричай ''възрастна дама'' за по-елегантно. Laughing

# 352
О, я слезте на земята. Изобщо не ви отива да се правите на вежливи и извисени.  ooooh!

# 353
А въпросната си остава баба.

# 354
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На тази снимка точно е страхотна Heart Eyes.
И да се включа в обсъждането- да, много е слаба, да, не е свежа, но чертите и са все още перфектни, и е една много красива жена на над 40 години Peace.

Моето мнение е напълно противоположно ,но хората са различни и имат различни възприятия Crazy
Естествено Hug

# 355
Баба ще е ако е със запусната бяла коса и никаква подръжка  Laughing
Ако е стегната и елегантна,добре поддържана и жизнена,съвсем не бих си и помислила да я определя като баба  Wink

И да приключа за Ванеса...
някой скоро беше споменал,че хубавицата Миранда Кер му приличала на извънземно.Е на мен пък Ванеса ми прилича на такова в момента  Laughing

# 356
 И за мен жена на 60 не е баба  Rolling Eyes
Майка ми е на толкова и някак изобщо не мога да я приема за баба, защото е свежа, модерна и младолика, въпреки, че е баба на децата ми.
То и аз съм леля на децата на брат ми, ама не се приемам за леличка, въпреки, че съм на 34 (които са нищо. Както каза една жена на козметичния щанд докато си търсих нов крем за лице- "ти си още бебе"  Wink )  Laughing

Относно остаряването и поддържането, абсолютно не съм съгласна с едно от мненията по-горе, че по-грозничките се поддържат. Точно обратното е  Crazy

За хубавата жена остаряването е драма, а всеки нов бял косъм- повод за депресия  Wink

П.С. На мнението на Елфи съм  Sunglasses

П.С. И айде не преврщайте пак темата в бойно поле, защото ще мине метла и без друго, излишно е да се хабите...

# 357

За хубавата жена остаряването е драма, а всеки нов бял косъм- повод за депресия  Wink

И аз това се опитах да обясня,но ми казаха,че било обратното  Rolling Eyes  Laughing

Всички жени около мен,които се имат за красиви/и са такива/ правят всичко възможно да се съхранят,именно защото знаят какво представляват и не могат да понесат,че с времето започват да не изглеждат вече като на 20  Rolling Eyes Аз също  Sunglasses Mr. Green
Може да има и красавици на които не им пука/а може и да не знаят,че се водят за красиви/,но аз лично не съм срещала такива  Thinking

# 358
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

И аз това се опитах да обясня,но ми казаха,че било обратното  Rolling Eyes  Laughing

Всички жени около мен,които се имат за красиви/и са такива/ правят всичко възможно да се съхранят,именно защото знаят какво представляват и не могат да понесат,че с времето започват да не изглеждат вече като на 20  Rolling Eyes Аз също  Sunglasses Mr. Green
Може да има и красавици на които не им пука/а може и да не знаят,че се водят за красиви/,но аз лично не съм срещала такива  Thinking

Да, но те не са били признати красавици ... пък и някои си имат само това- едната красота

# 359

Да, но те не са били признати красавици ... пък и някои си имат само това- едната красота

Аз говоря само за красотата....а не кой какво има в допълнение  Laughing
И да, има много красиви и умни жени и те също се имат за красиви и се поддържат  Wink
Изказвам се на база това,което съм виждала  Peace

Общи условия

Активация на акаунт