Звездни компромати-127

• 58 854
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Анджито на тази снимка наистина ми изглежда бременна  Peace Дано и всичко да е наред  Peace
Аз също носих детето си по време на втората бременност, както правеха и повечето ми приятелки. Това зависи от състоянието на майката  Peace

# 106
# 107
# 108
# 109
Мария да не хване от трите най-дългия само  Mr. Green Мъжът и не е футболист с обявена заплата, освен това живее в България, бизнесмен е  и се предполага,че има добри счетоводители и адвокати. Ще и даде това , което той иска, не каквото тя с мисли.

# 110
# 111
  • Пазарджик/Лондон

Хубава къщурка Wink.

# 112
# 113
  • София
Не е бременна. Това е стара снимка. Скарлет в момента е в по-добра форма.

# 114

Не. Това e стара снимка от времето когато ходеше с Шон Пен. Simple Smile

# 115
# 116
ooooh! Много ме дразни тая,особено в журито на Умна и красива.

да ги беше вложила в пластични операции да си оправи фейса(не е хубаво така да говоря ама..) дразни ме с поведението си нещо

# 117
Камелия не е шътната , а много добре е знаела
че предстои смяна , всичко е за рейтинг  Peace

Thinking При Карбовски каза че не знае и че е изненадана от това което се говори за смяната й...

# 118
Брад е както винаги невероятен Heart Eyes,а Кейт с години става още по-хубава и стилът и на обли4ане може само да радва окото. Бритното определено има,какво да нау4и от нея,макар 4е не може да и се отре4е,4е по4на да влиза в релси!

# 119
Камелия не е шътната , а много добре е знаела
че предстои смяна , всичко е за рейтинг  Peace

Thinking При Карбовски каза че не знае и че е изненадана от това което се говори за смяната й...

Лозева,
я разкажи нещо за Лозанова от Португалия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт