Звездни компромати-127

• 58 807
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • София
 Shocked А де! Изтървала съм! Какъв е тоз' стрийптийз?  Mr. Green

Камелия още си пее, но май напоследък не й върви много с хитовете..  Tired

Но аз не съм и критерий, не съм много наясно с кариерите в този жанр.  Thinking

Днес обаче четох,че Софи-то си е сложила още силикон  Mr. Green

# 211
Shocked А де!   Thinking

Днес обаче четох,че Софи-то си е сложила още силикон  Mr. Green

Циганска му работа hahaha

# 212
# 213

[/quote]
Мери- Кейт и Ашли Олсън 2
[/quote]

Колко са странни и двете на тези снимки.

Синтия Никсън си обръсна главата:
http://iwoman.bg/izvestna/show/sintija-niksyn-si-obrysna-glavata-375874.htm
Чарли Шийн:
http://www.dnes.bg/televizia/2012/01/27/charli-shiin-veshtae-kra … i-polovina.149862

# 214
Вихра вчера не се е събличала, представи някой от новите си колеги водещи на други предавания в TV7.Определено добре и се отразява новата работа.  newsm03

Това е от 25.01, където беше като гост на първото си предаване. Накрая съблече сватбената си рокля.
Ето го и целият стрийп.

# 215
  • София
Според самият Брад Пит, причината да ползва бастун известно време е, че се е подхлъзнал, докато се е разхождал в задния двор на къщата, носейки Вивиан. Казва: "Беше родителски инстинкт- аз или тя, тя е добре." Джордж Клуни си измислял куп шеги по повода, казвайки, че причината за куцането е инцидент по време на ски.
А децата на Брад му крали бастуна, докато не им дал бастунчета и на тях. Laughing

# 216
Според самият Брад Пит, причината да ползва бастун известно време е, че се е подхлъзнал, докато се е разхождал в задния двор на къщата, носейки Вивиан. Казва: "Беше родителски инстинкт- аз или тя, тя е добре." Джордж Клуни си измислял куп шеги по повода, казвайки, че причината за куцането е инцидент по време на ски.
А децата на Брад му крали бастуна, докато не им дал бастунчета и на тях. Laughing
Laughing Laughing С толкова много деца бая бастунчета ще трябва да купи..  Grinning

# 217
  • София
Laughing Laughing С толкова много деца бая бастунчета ще трябва да купи..  Grinning

Е поне ще му дадат добра отстъпка  Sunglasses

# 218
# 219
# 220
Алисия се крие в съда

Алчна ли е или просто си е в правата?  Thinking

# 221
# 222
Алисия се крие в съда

Алчна ли е или просто си е в правата?  Thinking

Алчна е.

Пари за детето-ок,съгласна съм,въпреки,че и те множко ми се виждат.
Авоари в сметка-ок,може.

Но екскурзийките в Дубай за двамцата....  Whistling

Алисия да не е лукова глава?Нали и тя печели пари,само бащата ли трябва да издържа детето?С тези,които иска като месечна издръжка,спокойно може и нея си да издържа  Mr. Green

Ясно е,че се опитва да го съсипе по всякакъв начин и да изкопчи колкото може,но подозирам,че няма да й се получи.
По принцип в съда винаги се иска повече,за да може като намалят,все пак да остане нещо прилично.Това го знам от едно време  Laughing Ако искаш 500,може да ти дадат 300.Ама ако искаш 300,повече от 150 няма да видиш  Mr. Green Сега незнам как е,но преди години така се процедираше.

# 223
  • Burgas
Мисля, че Алисия си е в правото си, но пък чак толкова....особено това с почивката до Дубай...дали е вярно?

# 224
Аз това не го вярвам!Не мисля,4е е 4ак толкова изстерясала!Това,което ме издразни в статията е 4е нари4ат претенциите и фантансти4ни!Айде да видим,ако това се слу4ваше в 4ужбина, при доходи,които има,дали Божинов щеше да се размине с по-малко!Той да си се радва,4е делото се гледа в Бг!

Общи условия

Активация на акаунт