Звездни компромати-127

• 58 834
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Добре, тук за Алисия казвате- "Дано измъкне, колкото може издръжка от Валери", пък сега Мария нагла. Не са ли и двете еднакво нагли?

Да, но Алисия е мъченица, а Мария - не  Mr. Green

# 196
Съгласна, но питането е защо едното дете заслужава повече а другото по-малко.

# 197
Не, не заслужава! Затова си има и трябва да има закони! Без значение кой на кого изневерил, издръжка трябва да има. Дали става въпрос за Валери, за Марая или за Пенка - парите, които трябва да получават, трябва да са според дохода на родителя.

Затова има и съд -
Ако Алисия спечели правата над детето си - издръжка % от дохода на Валери.
Ако Мария спечели правата над детето си - издръжка % от доходите на Димитър!
Ако Валери спечели пълни права - Алисия плаща % от дохода си.
Ако Димитър спечели пълни права - Мария дава % от дохода си.

Ако съдът постанови равни родителски права и всеки родител прекарва по равно време с детето/децата си - никой на никого не плаща издръжка, а сами си плащат в "периода на престой".

Горепосочените примери са примерни. Не съм се ровила в закона, а изказвам как си го представям аз.

При издръжка, последното което би трябвало да има значение, е мнението на непознати, в случая публиката на В/А/М/Д.

Трябва да има закони, трябва и да се изпълняват!  Peace

# 198
Ice Queen Peace
Ето това е! Приказки от рода на А такава, пък М онакава са неуместни. Щото и двете са....

# 199
# 200
В хотнюза има следната новина:

Николета за Антония Петрова: Прилича на арменската Баба Яга!

А в фейсбука на Николета:

Антония Петрова
Радвам се за нашето приятелство... изглеждаш прекрасно на всички снимки! Поздрави от мен! Simple Smile
Nikoleta Lozanova Благодаря ти за хубавите думи .... и от мен целувки и успех! :*

А сега де!  Mr. Green Кой лъже се пита в задачката?

# 201
  • София
Мисля, че в хотнюза са си съчинили. Отде ще знае Николетка как изглежда арменската баба Яга.  Mr. Green

Ким Кардашиян с майка си
Лив  Тайлър  с фотосесия  за Marie Claire UK  много е хубава! Наскоро даваха един филм (видно, че от преди години) с нея и Бен Афлек. Там беше пухкавка...  Thinking
Клеър  Дейнс  в интересни  пози  последно  тя ми е адски симпатична  Heart Eyes
Никол  Кидмън  3
Джъстин Бийбър с Парис Джаксън  и семейството на Майкъл
Хайди  Клум  за списание  InStyle UK
Рийз  Уидърспуун
Хилъри Дъф
Тейлър  Суифт
восъчният  Тейлър Лаутнър
Бен и Дженифър  2   Heart Eyes
Риана  2

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 09:15 от tonkabonka

# 202
В хотнюза има следната новина:

Николета за Антония Петрова: Прилича на арменската Баба Яга!

А в фейсбука на Николета:

Антония Петрова
Радвам се за нашето приятелство... изглеждаш прекрасно на всички снимки! Поздрави от мен! Simple Smile
Nikoleta Lozanova Благодаря ти за хубавите думи .... и от мен целувки и успех! :*

А сега де!  Mr. Green Кой лъже се пита в задачката?

А как изглежда арменската баба Яга?  Mr. Green

-------------
Азис  ах, че е    доволен  сред   толкова много   мъже

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 09:29 от medissa123

# 203
# 204
Стрийптизът на Вихра

# 205
  • София
За съжаление и Азис взе да се сбабичовсва  Confused Харесвам го, има талант, дързък е.............. е често прекалява, не трябва да говори много, но е симпатяга. Но времето не прощава на никой. На колко години е? Направо се сбръчква вече  Rolling Eyes

# 206
  • София
Хахаха,Абет,недей така,че сега ще почне и лифтинги на живо да си прави по тв! Grinning

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 10:48 от .:Диди:.

# 207
Вчера гледах "Споделено с. ",... според мен Вихра се справи добре. Нямаше превземки и лиготии. Преди не съм го следила това предаване, но съм попадала на Камелия, и ми идваше в повече лигавото и надвикване тип Азис.

Всъщност Камелия приключи ли с певческата кариера, скоро не съм чувала нейни "хитове" newsm78

# 208
Хахаха,Абет,недей така,че сега ще почне и лифтинги на живо да си прави по тв! Grinning
Оо, пепел ти на устата.  Mr. Green

За съжаление и Азис взе да се сбабичовсва  Confused ....  На колко години е? Направо се сбръчква вече  Rolling Eyes
Роден : 7 март 1978  

Вчера гледах "Споделено с. ",... според мен Вихра се справи добре. Нямаше превземки и лиготии. Преди не съм го следила това предаване, но съм попадала на Камелия, и ми идваше в повече лигавото и надвикване тип Азис.

Всъщност Камелия приключи ли с певческата кариера, скоро не съм чувала нейни "хитове" newsm78
Е, как? Вихра не направили още някой друг стриптийз?
А за Камелия -> Не, просто сега не й се правели песни.  Laughing

# 209
Райна и Коцето

Вихра вчера не се е събличала, представи някой от новите си колеги водещи на други предавания в TV7.Определено добре и се отразява новата работа.  newsm03

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 11:23 от suni

Общи условия

Активация на акаунт