Звездни компромати-127

• 58 837
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Мисля, че Алисия си е в правото си, но пък чак толкова....особено това с почивката до Дубай...дали е вярно?

Адвокатката на Валери мисля, че го потвърди в Горещо.

# 226
  • София
Мисля, че Алисия си е в правото си, но пък чак толкова....особено това с почивката до Дубай...дали е вярно?

Адвокатката на Валери мисля, че го потвърди в Горещо.
Е, тя едва ли е най-надежният източник на информация.  Wink

# 227
Все си мисля , че Алисия след всичко , което и причини Валери още има чувства към него, макар  да твърди точно обратното. Rolling Eyes

# 228
# 229
Все си мисля , че Алисия след всичко , което и причини Валери още има чувства към него, макар  да твърди точно обратното. Rolling Eyes

И аз мисля така. Действията и и позицията и като цяло са на отблъсната и меко казано обидена жена. Да си нежелана е доста кофти. Да си публично показана като нежелана и отритната...голям удар по егото си е.

# 230

http://-spam082-/n/guen-stefani-se-ravezhda.48874.html
Това,  дали е вярно?  newsm78  Прощавайте, в случай, че е коментирано вече!  Peace

# 231
  • Burgas
Сигурно е така, за това и претенциите й са големи.

# 232
# 233
# 234
# 235
# 236
# 237
Такава крехка жена няма как да е културист. Просто най-обикновенни, малки, незабележими цици.

# 238
  • София
Напиши vanessa paradis nude в гугъл и ще си отговориш на въпросите

# 239
  • Tам през Атлантическия океан
Такава крехка жена няма как да е културист. Просто най-обикновенни, малки, незабележими цици.

Peace Именно нормални малки , естествени гърди  Peace на Кейт Мос са подобни  Wink
На такова крехко тяло стоят добре  Wink

С тези силикони си изкривихме пресдставите за естествено/нормално  Crazy не е истина просто  Rolling Eyes

Малко художествена фотография . с Vanessa Paradis http://fashiontography.blogspot.com/2010/04/vanessa-paradis-jean … iste-mondino.html

Общи условия

Активация на акаунт