Отговори
# 105
И Али рядко спи повече от 1 път през деня... Случва се, но вече не е редовно. Може би от месец е така.
А в колко стават сутрин?
Щото ако нас към то 5.30-6 най-късно трудно ще се мине с 1 спане според мен. Красуната като цъфне към 5.30 и в 10-10.30 вече и се спи, тогава придремва около 40-тина мин. и после след обед към 15.30 пак и се е доспало и откарва към 1 час.  Има две спанета за деня, но реално като време май са по-малко отколкото някои дребчовци, които спят сутрин повече и после спят един път, но по стабилно  Peace Предпочитам 1 път, но да е 2-3 часа и да е рахат, то кво мога да свърша за 40 мин. ooooh!

Честито на днешните рожденици, да растат весели, засмени, румени и много игри и безгрижно детство.

Бобчо, честит рожден ден и тук! Здраве, щастие, любов!

# 106
Бенджи, сутрин се събужда обикновено към 7, 7:30. Спи около час след като обядва и вечер обикновено заспива към 7, 8 . Разбира се, има дни в които дремва за 10, 15 минути (ако сме на път например) , но те са по-скоро изключения. Случвало се е да спи и по 2 часа и тогава си е направо супер.  Laughing

# 107
  • София
Aли спи сутрин до към 8:30-9 ч. После (все по-рядко) може пак да заспи към 10:30, но обикновено само към 12:30 - 1 ч. за около час-2, след като обядва. Вечер заспива към 8 - 8:30. Peace

# 108
Бобо става в 10 часа и спи един път-три-четири часа. Днес, обаче стана в 7.30 и спа два пъти  Whistling Да не остане по-назад.
Хайде да се похваля тихичко-хапва си  Party Със залъгване ама хапва.

лекинка  Hug

# 109
  • Русе/Germany
И Боби спи по два пъти през деня. Сутрин ако е при мен спи до към 8ч. но мен много ме мързи и го карам да се гушкаме Mr. Green но той все ми се кара и не е съгласен с мен. После заспива към 11 или 11 и нещо и понякога спи по 1ч. и половина а понякога и 30-40 мин. Ако е спал по-дългия сън заспива после към 4ч. а ако е краткия към 2. И така едното спане е късо а едното дълго. Ако го оставя с едно спане вечер става непоносим. Вечер заспива към 9:30.
ох пиша от тела и ме заболяха пръстите. утре ще честитя РД-тата.
Лека и спокойна вечер от мен

# 110
Честит рожден ден на Петър на Мимоза,Боян на powergirl,Максим и Зарина!Да растат здрави и щастливи !
за мамите

Лина става към 8.30ч,закусва и в 11-11.30 я слагам да спи (1-2 часа),вторият сън е към 16.00 (около 1-1,5 ч.,рядко е повече).

# 111
Това, което си мисля не ми дава мира и не мога да заспя... може и да разсърдя някой, но ще си го кажа...
Много ми е криво, че напоследък така опустя темичката ни. Все по-често се улавям да мисля защо така се получи и то сега, когато има толкова много за споделяне... сега когато са емоциите около организирането на първите рожденни дни, сега когато дечицата са ни толкова интересни и правят първите си геройски бели... Не участвам в скайп дискусиите, но виждам оживлението във фейса и ми е мъчно за очарованието от споделянето ТУК. Липсват ми прекрасните вечерни постове на Тони, милите и мъдри съвети на Хепи, забавната Марулка, закачливата Пчеличка, хумора в постовете на Зелда, "прането" от разкошните маникюри на Мим... липсват ми всички майчета, с които споделяхме най-голямата магия на света - това да бъдеш майка! Разбира се, последното което искам, е да звуча поучително и да размахвам пръст... всеки си преценя как и с кого ще комуникира, но изглежда само на мен ми е някак "постно" споделянето във фейс групичката... Сигурно за това напоследък все по-често надничам в съседната темичка, където майчета, въпреки огромните си различия, съумяха да намерят пътя една към друга и да се обединят отново около това велико нещо, което ги събра - дечицата им. Днес установих, че в последните няколко седмици знам повече за постиженията и белите на януарчетата и за тревогите на майчетата им, отколкото за февруарската ни дружинка  Confused Мъчно ми е, защото обичам всяко едно "февруарско" бебче, вълнувам се за всяко зъбче, всяка нова пакост, всяко ново умение, всяка болест ...
Ей сега вече съвсем стана сълзливо, но не мога да си избия от главата въпроса - защо се получи така... Искам да благодаря на всички, които още не са се отказали да споделят ТУК и да ги уверя, че аз ще продължавам да се вълнувам за всички... колкото и клиширано да звучи... Истината е, че сред вас открих толкова прекрасни, мили, добри и стойностни хора и за нищо на света не бих искала да загубя този дар   bouquet
Извинете ме за многословието ми, но исках да бъда разбрана правилно и все пак да подчертая, че никой не упреквам  Peace

# 112
Честит рожден ден на Петър ,Боян ,Максим и Зарина!
Това, което си мисля не ми дава мира и не мога да заспя... може и да разсърдя някой, но ще си го кажа...
..........................
Извинете ме за многословието ми, но исках да бъда разбрана правилно и все пак да подчертая, че никой не упреквам  Peace
Дейзи, аз не съм много активна нито тук, нито във ФБ(въпреки, че по-често влизам във ФБ, отколкото тук и там съм се разписвала), но много ми хареса това, което си написала и напълно те подкрепям и призовавам всички майчета да споделят тук. Макар и от балкона, на мен също ми е интересно какво и как се случва с нашите февруарчета!
Лек и спорен ден ви пожелавам:))))

# 113

Айде на кафетоооо и манджата, какво сте се успали Crossing Arms  Mr. Green

Това е за днешните рожденици и мамчетата им!  Party Heart Eyes

Дейзи  Hug Hug Hug много си права, но не тъжи. Това с активността във фейс групата е временно според мен. Аз например престанах да следя какво се пише там, защото ставам разногледа и не мога да смогна. Тук по-лесно смогвам и тук ще си седя  Mr. Green Липсват ми много мами, те си знаят кои са, дано намерят път към тучка отново, аз си ги чакам  Hug
Ставам, че с всичкия си акъл се подадох на натиск и спонтанно поканих народ за прощъпулник  Crazy Една приятелка ми се накара, че много го отлагам, не трябвало така и направо каза, че днес идвала  hahaha И съм станала от зори да чета как се прави питка, стискайте палци, че съм мнооого зле...
Цунки, ще докладвам

# 114
  • област Варна
*Дейзи* аз спрях почти да пиша (ако някоя все пак се интересува), защото като си похваля гарджето май само ти се сещаш да ме отразиш   bouquet Ето вчера писах, че Соня от няколко дни стои изправена без да се подпира никъде за по 10 секунди, ама никой не ни похвали. А ако се случи на някоя друга мама (няма да споменавам никове, че ще има сърдити и естествено аз ще съм виновна) ще ореве орталъка, че не я четат.
Сигурна съм, че 90 % от непишещите спряха или поради горната причина или поради липсата на време.
Що се отнася до съня Соня си ляга в 19:00 и става в 6:30. През деня спи много рядко по два пъти. Най-често от 10:00 до 11:30 или от 13:00 до 15:00. След това избягвам да я приспивам, че времето след 20:00 сме си го заделили с татето да си го прекарваме насаме. А в колата може да спи и по десет пъти на ден, ама няма кой да я вози по толкова.

# 115
  • София
 Joy Правилно си забелязала  bowuu
Ами си пиши все пак и споделянето си е важно, на мен ми харесва, че в тоя тип групи сме се събрали хора със сходни проблеми, радости и т.н.
Аз за себе си реших да пиша, когато почивам и така. Иначе много хора не пишат-факт.

# 116

Почерпете се за здравето на порастналото ми малко момченце. Пожелавам си най-вече да е здрав и много да ни радва всички  Grinning
Присъединявам се към призива на Дейзи.  Hug

# 117
  • област Варна
Аз да се обяснявам от сутринта забравих, че имам рожденик.
Хайде почерпете се за здравето на мъжа ми.

Честито и на днешните годишничета! Да са живи здрави и умерено палави!

# 118
  • Варна, морето, сините вълни...
Joy Правилно си забелязала  bowuu
Ами си пиши все пак и споделянето си е важно, на мен ми харесва, че в тоя тип групи сме се събрали хора със сходни проблеми, радости и т.н.
Аз за себе си реших да пиша, когато почивам и така. Иначе много хора не пишат-факт.

И все повече ще спират да пишат  Peace И със Еспиноза съм напълно съгласна  Whistling

Мони става в 8-9ч. и спи към 13-14ч. за час и половина, или ако е станал по рано спри от 11 до 12:30 и след това към 15-16ч. пак за час-час и нещо. Обаче забелязвам че поне 3 часа трябва да са минали за да спи пак.
Иначе да се похвалим че вчера 2 пъти (през деня) заспива сам на спалнята до мен  Party за първи път, много се радвам, понеже е много по добре, отколкото на ръце.
Но как стана, обличам го в човалчето за спане и той така разбира че  Partyтрябва да се спи (поне така си мисля де Thinking). Слагам го на спалнята до мен легнал той реве малко и се няпъва да става, но след по малко от 5мин. и е заспал  Crazy

# 119
  • Варна, морето, сините вълни...
Честит рожден ден на мъжа на Еспиноза   bouquet

И честит рожден ден на днешните малки рожденници!!!

Еспиноза браво на Сончето  Hug А пък Мони се изправя сам като падне(без да се храща за нищо) от вчера  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 09:33 от mimi_jobnoto

Общи условия

Активация на акаунт