Отговори
# 90
Честито на днешните ни рожденници- както и на техните майчици и на Бобчо

# 91
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ И СПЕЦИАЛНО НА КЪДРОКОСИЯ КРАСАВЕЦ ДАНИ НА СВЕТЛЕТО   bouquet

ПОЖЕЛАВАМ ИМ ДА СА ЗДРАВИЧКИ И УСМИХНАТИ ДЕЧИЦА С НЕЗАБРАВИМО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

БОБЧО, Честит Рожден Ден, мила! Пожелавам ти от сърце да си здрава и щастлива, много обичана майка и желана жена!!! Наздраве!

хаха Наде, страхотно е това филмче, макар че аз от този руски нищо не разбирам  Laughing Много често му го пускам на моя сладкиш, ама май аз повече се заглеждам  Wink

Бързо да оздравяват всички болнички и Ванката да спира вече с тия сополки  NaughtyГуш за всички  Hug Hug Hug

# 92
Честит празник, Светле! Честит рожден ден, Дани! Бъди здрав и много жизнерадостен:))) Обичаме ви и ви целуваме!
Честит първи рожден ден на Емилия и Михаил!
Честит рожден ден на Бобчо! Жива, здрава и много обичана:))))

# 93

благодаря ви момичета за хубавите пожелания  Hug Hug Hug
почерпете се за мое здраве

# 94
Честит рожден ден на Дани! Да расте здрав, щастлив и все такъв чаровен хубавелко!

Честит празник и на мама Светла! Simple Smile

Честит рожден ден на Бобчо и тук!

ПП. И малко  offtopic от мен:
Някой дали е опитвал тортите на сладкарница Чочко? Има страшно красиви и оригинално направени торти,но са и доста евтини в сравнение с другите и съм в чуденка. Ако трбва да съм честна техните идеи за окраси,без фондан най-много ми харесаха. Peace

# 95
  Честит Празник на Дани и на Мама Светле   bouquet  Весел и забавен празник.
   Бобчо, да си ни жива и здрава    bouquet

# 96
Честито на малкия Дани сладура  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бобчо и на теб, мила честито, жива и здрава и много години напред да се радваш на хубавата си щерка, на още бебчета, внуци и правнуци и пра пра пра  Wink

Много набързо да ви покажа на каква статия попаднах, може да ви е интересна. А бебето на снимката е страшна комбинация от Ванката и Лорис  Crazy
http://www.babyzone.com/baby/fun_travel/celebrations/first_birthday
Интересна е и статията за развитието в месец 12, особенно че сега идвало времето на преминаване към едно спане през деня...

# 97
Честит Рожден Ден на Даниел на  sssvetla  и на Михаил на  kali_na_ нека растат весели и безгрижни. smile3525
Честит рожден и на Емилия на  violini и нека бъде и тя безгрижна и весела кукличка.  newsm51

Честит рожден ден на Бобчо

# 98
Момичета в неделя в ДМ при покупка над 30лв,получавате 30% отстъпка Peace

# 99
Благодарим ви, милички  Hug. Почерпка  Simple Smile:

Честит празник и на Бобчо!

# 100
  • Варна, морето, сините вълни...
Надеее много е хубаво филмчето  Hug Hug Hug

# 101
  • София
Честито на днешните рожденници!    bouquet

# 102
Юх уа оеяаъй...това е поздрав от Мишо .. ние сме болни  и мрънкави, но сме тук...
Честито на празнуващите - Здраве и Весели игри ...

# 103
Честит Първи Рожден Ден на Даниел! Много весели мигове и усмивки!
Честит празник и на Бобчо!

Виждам, че и още малчовци пишат във форума ( след Ванката, Бобо сега и Мишо)  Laughing
Зелда, дреб е на едно спане през деня от два месеца  Laughing за мое съжаление  Laughing

# 104
  • София
И Али рядко спи повече от 1 път през деня... Случва се, но вече не е редовно. Може би от месец е така.

Общи условия

Активация на акаунт