Отговори
# 75
  • София
Добро утро!! Peace Ммммм...... Вкусно, вкусно, вкусно...! Grinning За всеки по нещо, но като ги гледам бих изяла всичко!! Wink

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИЕЛ, ЕМИЛИЯ И МИХАИЛ!!! Да са живи и здрави, весели и засмени и да са винаги гордост и радост за мама и тати!! Hug

Честито и на щастливите мами!! Желая ви прекрасен ден, голям купон и много усмивки!!!

Evridika, вече голямото ти момче е прекрасно....! Hug Страхотни снимки! И вярно е много голям! Моята си е още бебе всъщност... Laughing

# 76
Честит Рожден Ден на Дани! Да расте здрав и усмихнат, много щастлив и обичан!

Днес набързо, че каката ми се разболява, трябва и да пътуваме ......... Направо .... никога нещата не се развиват по план, но така е в живота ...

# 77
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА БОБЧО!

Пак да помоля някой да ни добави с Бобо във ФБ-ама и аз се чудя що не сте ме добавили от вчера към 2 часа нощес, че чак до сега  hahaha

Връщам се от зъболекар-за трети път ми сложиха арсен и не мре....отгоре на всичко ми намери още една дупка  ooooh! и пак стават два зъба. Сигурно съм човека с най-много пломби....
Тати не може да тръгне командировка-затворени са пътищата  ooooh! и сега виси и потропва с крак.
„ХАЙДЕ ДО ПОСЛЕ Милички  Hug

Лорис е  Heart Eyes...слънчо си е Дани  Hug

# 78
записвам се.После ще чета и пиша. Hug

# 79
Добавени сте Лорита  Wink

# 80
Добро утро!
Мари,благодаря за кафето,мекиците ги грабвам  smile3508
Дани,Лорис е прекрасен!

Честит рожден ден на Даниел,Емилия и Михаил!Пожелавам им да растат здрави,щастливи и усмихнати деца!
за мамите

Честит рожден ден на Боби!Бъди здрава,много щастлива и обичана!

# 81
  • Sofia
Честит рожден ден  на Даниел, Емилия и Михаил! newsm59  ura
Да растат здрави и щастливи!

После ще чета и назад какво се е случвало.....

# 82
  • Варна, морето, сините вълни...
Честити рожденни дни Hug Hug Hug

Честит рожден ден и на Бобчо   bouquet

Лорииии как си във ФБ?

# 83
Забравих да похваля Бобо-има вече 8 зъба  Party Показа се и един кътник-на мен не ми прилича много на зъб, но дентоложката ни каза, че е кътник  Party
Отивам да давам АМ с лъжица  Tired-яде Хумана 3...луда работа

# 84
Честито на днешните ни рожденици, особено на Дани на Светлето  Hug

Ние сме със сополи... Tired Точно месец след предишнитеи точно на рд-то ми се събуди обзаведен с тях...няма да коментирам, щото ми е криво, едвам спи, будил се е три пъти от 11 както е легнал...и така...

Браво на Бобо за зъбчетата, ние още сме със 7 от началото на декември беше последния...ама аз и скоро не съм му гледала в устата де, може още нещо да има, само бърка назад в устата с пръсти/какво ти бърка, те само там му стоят пръстетата... ooooh!/

Мъжо замина на Пловдив на семинар на геодезистите с препиване след това, ние следобед заминаваме пеи нашите и там ще спим вечерта...

# 85
  • Русе/Germany
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОБЧО! БЪДИ МНОГО ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА МАМА И ЖЕНА! ИМАШ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПОДАРЪК НА СВЕТА И САМО МОЖЕ ДА МУ СЕ НАСЛАЖДАВАШ!

ЧЕСТИТО И НА ДНЕШНИТЕ МАЛКИ РОЖДЕНИЦИ! ДА СА ЗДРАВИЧКИ И ПАПКАЩИ, ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО! ДА СИ ИЗКАРАТЕ ЕДИН МНОГО ВЕСЕЛ РД.

ЧЕСТИТО И НА МАМИТЕ КОИТО НА ДНЕШНИЯ ДЕН СА СЕ МЪЧИЛИ Hug

# 86
  • София
Честит Рожден Ден и то мен на Бобчо!!!! Да си жива и здрава и заобградена винаги с любов и внимание и щастливи хора!! Приятно прекарване днес и прекрасен ден! Hug

(П.П. А аз докато разбера кой е "Бобчо".....! ooooh! Laughing Добре че ми казаха! Wink)

# 87
Честит първи рожден ден на Дани. Да е здрав, силен и щастлив за радост на всички. Светле честит празник и весело изкарване      bouquet  Hug
Лена, благодаря ти  Hug
Миме_м, и аз винаги се радвам на децата ти.   Heart Eyes "Простирай" ги без колебание  Peace
Лорис и той е голям сладур и колко голям ми изглежда -момченце  Heart Eyes

# 88
Ей таквоз чудо е Борянка Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=q27eHWzXTd0&feature=related
Честит Рожден ден на порасналия Дани на мама Светла Heart Eyes
Да е най-доброто и здраво детенце Heart Eyes  bouquet

# 89
  • София
Хайде честито и на днешните рожденици!!!
Да се отчета, че Т няма повече и разстройството се оправя. Яде лечебната Хумана на каша, защото е забравил как се пие от шише и гледа странно биберона  Mr. Green Почваме лека полека захранване и дано това да ни е за тази зима!
Даже мисля като се наспи господинчото да го вкарвам в слинга и да излезем на чист въздух за малко.
Май пак някакви зъби са тръгнали, защото всичко е в устата и е неспокоен нощем. Последния път му трябваха 2 месеца докато избият 4 наведнъж, дано сега е по-бързо  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт